Patriot318i píše:
archeolog píše:
Mě fakt baví, jak minimálně polovina lidí co " s BMW klubem končí " velmi teatrálními gesty tam snad nikdy nenapsala jediný kloudný příspěvek - to se bude po nich BMW klubu určitě stýskat

Víš, ono fórum nebylo jen o psaní příspěvků. Já tam čerpal inspiraci před tím, než jsem koupil svoje první auto, pak jsem tam našel pár rad jak co opravit a rád jsem mrknul do inzerce a občas i něco koupil. Máš pravdu, já osobně jsem moc nepřispěl. Lepší nic, než ptákoviny.
Já to chápu a tvůj přístup oceňuju. Ale jak sám píšeš, spíše jsi na fóru bral, než dával. V pořádku, od toho je to fórum. Ale lidé, kteří také brali jako ty a třeba díky fóru BMWklubu dobře koupili auto, našli radu, ušetřili za servis apod... teď řvou, " že ONI s BMWklubem končí, ať si to tam ti debilové strčej kamsi ", apod...
Já osobně bych třeba na jejich místě byl rád za to, co mi to dalo doteď a vážil si toho. Holt doteď šlo brát ( rady, návody,... ), teď už nejde. Ale takováto teatrální gesta jsou ubohá a zesměšňují především jejich autory. A jen nahrávají těm, kteří na BMWklubu uzamčení prosazovali - těm teď stačí napsat - " takové lidi jste tu chtěli ? " a ukázat na všechny ty, co řvou jak končí, něco o debilech, prdelích, atd...