BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je úte čer 17, 2025 6:46 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 348 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 35  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Uzamceni bmw klubu
PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2009 12:22 am 

TUŇÁK píše:
Patriot318i píše:
Citace:
Aspoň mi nebudou pít krev chytráci typu Surfis.

Pán velkomožný :D :D :D
Ano, tak to je on

lukaso: To já jsem skoro za ty 3 roky ani nestihl do oblíbených dát... :V

koukám,že nejsem sám,komu přišel jako samolibý egoista

Naposledy upravil vincenzo dne sob lis 14, 2009 5:51 pm, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2009 11:27 am 

Surfis......presne tenhle clovek mi lezel dlouho v zaludku....jinak zamknuti pokecu i pro cteni je posledni kapka a s BMW klubem koncim.. :lol:
at si ho strci za klobouk.....o jedno misto v zalozkach vice.... :twisted:

PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2009 12:58 pm 

Mě fakt baví, jak minimálně polovina lidí co " s BMW klubem končí " velmi teatrálními gesty tam snad nikdy nenapsala jediný kloudný příspěvek - to se bude po nich BMW klubu určitě stýskat :lol:

PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2009 3:01 pm 
Moderátor
Moderátor

archeolog píše:
Mě fakt baví, jak minimálně polovina lidí co " s BMW klubem končí " velmi teatrálními gesty tam snad nikdy nenapsala jediný kloudný příspěvek - to se bude po nich BMW klubu určitě stýskat :lol:

Víš, ono fórum nebylo jen o psaní příspěvků. Já tam čerpal inspiraci před tím, než jsem koupil svoje první BMW, pak jsem tam našel pár rad jak co opravit a rád jsem mrknul do inzerce a občas i něco koupil. Máš pravdu, já osobně jsem moc nepřispěl. Lepší nic, než ptákoviny.

Naposledy upravil Patriot318i dne sob lis 14, 2009 6:21 pm, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2009 4:04 pm 

Patriot318i píše:
archeolog píše:

Víš, ono fórum nebylo jen o psaní příspěvků. Já tam čerpal inspiraci před tím, než jsem koupil svoje první auto, pak jsem tam našel pár rad jak co opravit a rád jsem mrknul do inzerce a občas i něco koupil. Máš pravdu, já osobně jsem moc nepřispěl. Lepší nic, než ptákoviny.

Já to chápu a tvůj přístup oceňuju. Ale jak sám píšeš, spíše jsi na fóru bral, než dával. V pořádku, od toho je to fórum. Ale lidé, kteří také brali jako ty a třeba díky fóru BMWklubu dobře koupili auto, našli radu, ušetřili za servis apod... teď řvou, " že ONI s BMWklubem končí, ať si to tam ti debilové strčej kamsi ", apod...

Já osobně bych třeba na jejich místě byl rád za to, co mi to dalo doteď a vážil si toho. Holt doteď šlo brát ( rady, návody,... ), teď už nejde. Ale takováto teatrální gesta jsou ubohá a zesměšňují především jejich autory. A jen nahrávají těm, kteří na BMWklubu uzamčení prosazovali - těm teď stačí napsat - " takové lidi jste tu chtěli ? " a ukázat na všechny ty, co řvou jak končí, něco o debilech, prdelích, atd...

PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2009 4:06 pm 

rybajz píše:
Surfis......presne tenhle clovek mi lezel dlouho v zaludku....jinak zamknuti pokecu i pro cteni je posledni kapka a s BMW klubem koncim.. :lol:
at si ho strci za klobouk.....o jedno misto v zalozkach vice.... :twisted:

Přesně tak...klučina Surfis by měl víc koukat kolem sebe, aby někde na někoho prudce nenarazil :D :twisted:

PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2009 4:40 pm 
Moderátor
Moderátor

Citace:
Já to chápu a tvůj přístup oceňuju. Ale jak sám píšeš, spíše jsi na fóru bral, než dával. V pořádku, od toho je to fórum.

Promiň, od jisté doby to není fórum, ale placená poradna. Také tam nejsou registrovaní a neregistrovaní, jako na ostatních fórech, ale platící a neplatící (jak nás nazýváte ;) ). Nic ve zlým.

PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2009 5:23 pm 

Patriot318i píše:
Citace:
Já to chápu a tvůj přístup oceňuju. Ale jak sám píšeš, spíše jsi na fóru bral, než dával. V pořádku, od toho je to fórum.

Promiň, od jisté doby to není fórum, ale placená poradna. Také tam nejsou registrovaní a neregistrovaní, jako na ostatních fórech, ale platící a neplatící (jak nás nazýváte ;) ). Nic ve zlým.

Nevím, ale do doby před uzamčením - byla možnost pro neplatícího zeptat se na nějaký technický problém ? Byla.
Byla možnost prohlížet technické sekce a FAQ zadarmo ? Byla.
Mohl jsi zdarma oslovit kohokoli na fóru se žádostí o radu ? Mohl.

Tak nechápu, co ti na tom přijde jako placená poradna ?

A že platící členové mají výhody oproti neplatícím, když je to vlastně jejich fórum ? Co je na tom divného nebo nespravedlivého ?

PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2009 6:09 pm 
Moderátor
Moderátor

Proto taky píšu od jisté doby ;) . Teď to není placená poradna? A zavřené fórum nemá smysl. Ale my to asi nevyřešíme ;) . Hezký víkend.

PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2009 6:48 pm 

Tak neslusne se lidi o BMW klubu urcite vyjadrovat nemaji, ale zamcene forum je proste nesmysl.
Jak se k nejakemu o.s. dostanes jinak nez pres to forum? A proc kupovat zajice v pytly?

Podle mel klub smysl v tom, ze lidi kteri maji radi BMW si tam pomuzou vymeni rady, maji moznost kupovat / prodavat auta, dily, kola atd...

Dokud to neotevrou bude to stat za ... :( BTW ja si clenstvi zaplatil prave skrze to, ze mi klub dal hodne informaci a bral chtel jsem jim takto aspon prispet ;) Takhle to ale ma podle me i fungovat. Pokud ti Klub neco dal, usetril ti love, cas atd. tak by clovek mohl venovat tech par stovej rocne. Ale jak jsem jiz rikal kupovat zajice v pytly nikdo nebude... :?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 348 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 35  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]