BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je čtv čer 04, 2026 3:45 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 348 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 35  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Uzamceni bmw klubu
PříspěvekNapsal: pon lis 16, 2009 9:51 pm 

Patriot318i píše:
Citace:
Máš tu cca 30x méně registrovaných uživatelů, z nichž přispívá ( to je silné slovo - prostě píše ) na toto fórum cca 10-15 lidí.

Tím myslíš co? Že tady nikdo nepřispěl kloudným příspěvkem?

Slušně řečeno tím myslím, že informační úroveň příspěvků zde je tristní proti úrovni, kterou měly příspěvky na bmwklubu před uzamčením. Samozřejmě myšleno zejména technická úroveň. To, že tu přibyde mraky příspěvků, které buď s BMW nesouvisí vůbec nebo je to něco, co je jinde 100x dořešené a tady se na to někdo ptá a někdo jiný, kdo tomu vůbec nerozumí odpovídá, nepočítám.

PříspěvekNapsal: pon lis 16, 2009 10:53 pm 
Moderátor
Moderátor

Pak nechápu, proč sem chodíš ;)

PříspěvekNapsal: pon lis 16, 2009 11:38 pm 

Patriot318i píše:
Pak nechápu, proč sem chodíš ;)

Já nejsem odpůrce zakládání jiných fór a prostě mě zajímá, jak to tu funguje nebo bude fungovat. Nikomu nenadávám, chovám se slušně, tak snad to tolik nevadí. Původně jsem myslel, že tu najdu i nějaké informace ohledně BMW.
Proto mi vadí Demostenova propaganda založená na výmyslech a překrucování.

PříspěvekNapsal: úte lis 17, 2009 1:00 am 

To se tady rozjede. Dej tomu čas a pak můžeš statistikovat.

PříspěvekNapsal: úte lis 17, 2009 1:37 am 

Poslední komentář doufam patřil Demovi a ne archeologovi ;)

PříspěvekNapsal: úte lis 17, 2009 2:55 am 

I Bmwklub nejak zacinal a nemyslete si, ze to bylo porovnatelne s tim jak jej zname (nebo spis znali jsme) dnes. Zezacatku to bylo velmi komorni a urcite komornejsi nez tady. I vedomosti a znalosti se formovaly az postupem casu. Takze bych neporovnaval neporovnatelne... nevim proc tu archeolog resi nedostatek technickych temat... tohle vsechno se musi teprve vykrystalizovat. Budou postupne prichazet lidi s dotazy a snad tady uz ve te dobe bude komunita vhodna k seriozni odpovedi.
Proste je to free forum a lidi si budou psat o cem chteji , kdy chteji a jak chteji.

PříspěvekNapsal: úte lis 17, 2009 3:53 am 
Site Admin

archeolog píše:
Máš tu cca 30x méně registrovaných uživatelů, z nichž přispívá ( to je silné slovo - prostě píše ) na toto fórum cca 10-15 lidí. Čili shrnuto - rozdíl uživatelů ( počtu i jejich aktivity ) zde a na bmwklubu je v ŘÁDECH.

Chces mi jako tvrdit, ze ti vsichni registrovani uzivatele bwmklubu jsou aktivni? Nejsou, 99 procent jsou mrtvoly nashromazdene za tech x let provozu a tech dle tebe "10-15 lidi" co chodi sem jsou presne ti, co delali aktivitu na bmwklubu, ktera je tam tedka 0,000 NIC. Ja ten topic, jak tam chcipl pes cetl, nez jste radeji zamkli i pokec :lol: Kdyby tam bylo radove vice aktivnich lidi, tak to nikdo ani nepozna.
Takze rozdil v radech? Dost tezko. Aktivni jadro je vzdy naprosty ZLOMEK celkovych registraci a jsou to ti lide, kteri utvari nejake deni. Neni aktivni jadro, postupne padne navstevnost. Stejne tak moc dobre vis, ze drtiva vetsina postu je v pokecu a tak to proste je a bude na kazdem foru.

Btw, na svem dalsim foru mam 23k registrovanych lidi, tisice navstev denne a situace je velmi podobna jako tady. Srovnani mam a moc dobre vim, o cem mluvim. Zadna buzerace, minimum moderovani, zadne problemy. Problemy zacinaji az ve chvili, kdy si zacne par lidi dokazovat, ze jsou vice nez ostatni......

Jinak srovnavat informacni kvalitu bmwklubu a bmwfora neni fer a moc dobre to vis. Tohle forum zatim nemelo cas na vytvoreni nejake knowledge base. Nicmene tohle forum ma aktivni lidi a to je neco, co bmwklub ztraci. Cert vem nejake technicke navody tam, tady casem vznikou taky, je to jen o lidech.

Kdyz uz jsme u tech statistik, tak statistiky bmwfora jsou za obdobi 17.10 - 16.11. takoveto:

9 399 - Návštěvy
2 223 - Absolutní jedineční návštěvníci
Denně v průmeru cca 200 absolutně jedinečných návštěvníků (odhad dle grafu, zacalo to na cca 100, tedka to leze ke 300)

Také zajimavé je toto (navstevy):

Přímý provoz 5 602,00 (59,60%)
Odkazující stránky 3 414,00 (36,32%)
Vyhledávače 383,00 (4,07%)

U rozbehnuteho fora, ktere ma zaindexovane desitky tisic stranek je pak pomer navstev z vyhledavacu radove vyssi (past na vyhledavace - takovy clovek sice udela navstevu, ale zpravidla hned stranku zavre. Dobre pro marketing a jako cisla pri prodavani reklamy, realny uzitek tech lidi je ale 0).

Podle me velmi slusne na zacatek a to rikam z pozice cloveka, ktery tohle delal profesionalne.

PS:

archeolog píše:
Pokud vezmu tento ( ne ) poměr, tak na to, jak jsi vykřikoval, že je tu absolutní svoboda teda nic moc. Kdyby se to spočítalo přesně zřejmě ti vyjde, že tu máš mnohem větší cenzuru než jakou aplikoval bmwklub před uzamčením - myšleno v poměru uživatelé/příspěvky/smazáno

Tohle ti muze sezrat pouze nekdo, kdo neumi pocitat. Bmwklub ma cca 300x vice prispevku, a rozhodne za mnohaletou exitenci nesmazali jen 300 postu. Tam jich mizely desitky denne. Nicmene oba vime, ze to nebylo o mazani postu, ale o buzeraci a hrani si na bohy.

PříspěvekNapsal: úte lis 17, 2009 3:24 pm 

Demostenesi, mne by to moc zajimalo, muzes prosim napsat ktere forum mas s 23 000 uzivateli ? Diky.

PříspěvekNapsal: úte lis 17, 2009 3:37 pm 

Já jsem trávil na BMWKLUBU dost času. Hodně věcí jsem se dověděl některým lidem jsem poradil co jsem sám věděl.

Mrzí mě že to došlo až tak daleko že se to uzamčelo.

Jsem na druhou stranu rád, že vzniklo takovéto BMWFORUM kde si mužem v klidu a svobodně vyměnovat informace hlavně kolem BMW.

Nevim co bych k tomu řekl. je tam pár jedincu co to myslí s klubem dobře a pak lidi co si na něco hrajou.
Radeji se více vyjadřovat nebudu. ;)

PříspěvekNapsal: úte lis 17, 2009 3:55 pm 
Moderátor
Moderátor

Filozof píše:
Já jsem trávil na BMWKLUBU dost času. Hodně věcí jsem se dověděl některým lidem jsem poradil co jsem sám věděl.

Mrzí mě že to došlo až tak daleko že se to uzamčelo.

Jsem na druhou stranu rád, že vzniklo takovéto BMWFORUM kde si mužem v klidu a svobodně vyměnovat informace hlavně kolem BMW.

Nevim co bych k tomu řekl. je tam pár jedincu co to myslí s klubem dobře a pak lidi co si na něco hrajou.
Radeji se více vyjadřovat nebudu. ;)

S tím se nedá nic víc, než souhlasit.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 348 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 35  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]