bmwklub...
Dostalo mě to, když po vložení 3 inzerátu mi přišla SZ od nějakýho kripla, že už to nejde přehlídnout, ale moje inzerce je komerční...Dodám jen že jsem tam měl inzerát na rodičů auto, na řadičku a znak 316i...
cituji:
----------------------
Dobrý den,
z vašeho inzerátu je jasně patrné, že se jedná o komeční inzerci. Ta je na našem fóru podle stanov zpoplatněna částkou 250kč/měsíc s minimální platbou 6 měsíců (1500Kč). Pokud chcete jakékoliv informace, můžete mne kontaktovat na tel. xxxxxx, nebo PM. Očekávám vaše vyjádření do 3 dnů po přečtení soukromé zprávy. Pokud nebudete reagovat budu nucen vaše inzeráty mazat.
Přeji pěkný den
-----------------------
Má odpověď:
Nevím za co bych měl platit 1500Kč půlročně, vzhledem k tomu že mojí inzercí se neživím a rozhodně je nepovažuji za komerční, mám tu pár dílu a moje a rodičů auto...
Pokud budu nucen zaplatit 1500Kč půl ročně s BMWKlubem končím, protože přes tuto stránku s inzercí toho moc neprodávám...
Pokud jde o nějaký roční členský poplatek, a jeho suma bude max do 500Kč ročně, jsem ochoten ho zaplatit v tom případě že budu mít tedy možnost té mé malá inzerce a nebudou mi chodit PM od vydřiduchů Exclamation
Jirka
----------------------
Jediné co mne napadlo, tak napsat Speedymu to samé a když jsem mu napsal v Dubnu, tak mi odepsal v Říjnu s otázkou jak jsem dopadl...
Kdybych napsal že chci poslat prachy na bmwklub, tak mám odpověď hned...Neříkám že ta stránka něco nestojí, ale platit 3000,-Kč za rok, to je absolutní zlodějna!
Hlavně už jen to, že pokud nezaplatím, nebude se mi ani zobrazovat muj popisek...
Nezlobte se na mě, ale posílám bmwklub DO PRDELE!