BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je úte čer 17, 2025 5:06 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 348 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 35  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Uzamceni bmw klubu
PříspěvekNapsal: úte lis 03, 2009 1:37 am 

j3ykobim píše:
Kdyz to vemu hodne z nadhledem, tak mi to pripada fotbalovy klub. Kde se tvrdy jadro fanousku (skalní fanousci) rozhodli odriznout ostatni fanousky, protoze malo fandej, nechodej pravidelne, kazej jim choreografii apod. Ale je tam i par skalnich fanousku, kterym nevadi ze ostatni fanousci nejsou tak zaujaty pro fandenení a chapou ze ostatni maji na praci i jine veci nez podporovat klub a fandení.
Ted zalezi jak se skalni fanousci dohodnou...., bud odriznou(vyzenou) ostatni fanousky, ktery budou ted fandit doma, v hospodach, s kamosema, nejaci take urcte ztrati chut fandit a jini zas zacnou fandit jinemu tymu...
nebo uznaji ze ostatni fanousci jsou taky fanousci, ale z ruznych duvodu se nemuzou nebo nechteji venovat fandeni tolik jako ti skalni. A pokusi se jim ciny ukazat PROC a ZE JE LEPSI byti skalni fanousek nez jen fanousek.

:P

celkom presny opis :D

PříspěvekNapsal: úte lis 03, 2009 12:06 pm 

Já bych to tu už neřešil. Stejně to nemá cenu... Jednou si ten vydlabanec co to vymyslel musí uvědomit,že to nebyl nejlepší nápad.... :roll:

PříspěvekNapsal: úte lis 03, 2009 6:31 pm 
Site Admin

Ono tam je videt jiny problem, oni maji pocit, ze je to v nedostatku moderatoru. Jenze nechapou, ze oni hlavne pridelavali praci sami sobe neustalym nesmyslnym zprisnovanim pravidel.
Kdyz zakazu lidem nahlas mluvit, tak taky bude police brecet, ze potrebuji milion novych strazniku, protoze neni mozne ty zlocince vsechny uhlidat a jedine tak ziskame krasnou bezpecnou zemi bez kriminality. Pak se zjisti, ze brutalne stoupla kriminalita, protoze temer kazdy nahlas mluvi a tak se zprisni tresty....To, ze ten zakaz byla totalni kravina nikdo neresi...

Pokouset moderovanim usmernovat sekce jako pokec a offtopic je opravdu kravina a mohla vzejit pouze z hlavy nekoho, kdo s timhle nema zadne zkusenosti. Protoze uz jenom z principu fora a povahy lidi to nejde a proto nejlepsi cesta je tyhle sekce ignorovovat, maximalne tu a tam neco presunout.

Lide by se meli hlavne zamerit na priciny a ty opravovat, ne se snazit opravovat dusledky.

Ani bych se nedivil, kdyby se na pristi VH bmwklubu zjistilo, ze jim ubyli clenove a tedy je treba zdrazit poplatky..... :lol:

PříspěvekNapsal: stř lis 04, 2009 7:40 pm 

Demostenes píše:
Ono tam je videt jiny problem, oni maji pocit, ze je to v nedostatku moderatoru. Jenze nechapou, ze oni hlavne pridelavali praci sami sobe neustalym nesmyslnym zprisnovanim pravidel.
Kdyz zakazu lidem nahlas mluvit, tak taky bude police brecet, ze potrebuji milion novych strazniku, protoze neni mozne ty zlocince vsechny uhlidat a jedine tak ziskame krasnou bezpecnou zemi bez kriminality. Pak se zjisti, ze brutalne stoupla kriminalita, protoze temer kazdy nahlas mluvi a tak se zprisni tresty....To, ze ten zakaz byla totalni kravina nikdo neresi...

Pokouset moderovanim usmernovat sekce jako pokec a offtopic je opravdu kravina a mohla vzejit pouze z hlavy nekoho, kdo s timhle nema zadne zkusenosti. Protoze uz jenom z principu fora a povahy lidi to nejde a proto nejlepsi cesta je tyhle sekce ignorovovat, maximalne tu a tam neco presunout.

Lide by se meli hlavne zamerit na priciny a ty opravovat, ne se snazit opravovat dusledky.

Ani bych se nedivil, kdyby se na pristi VH bmwklubu zjistilo, ze jim ubyli clenove a tedy je treba zdrazit poplatky..... :lol:

Dá se říci že s tebou souhlasím až na nějaké drobnosti. Těžko řici co to udělá ale jiste to tam bude ted až moc klidné. Mrzí mne že nenechali jeden jedinej pokec a rady o BMW otevřenej.
Technické informace a návody jsou uzamčené a tak se tam nováček nedostane. To je zásadní problém.

Moje představa je taková že bude sekce Např výměna svíček a tam bude popis nebo video. Pak třeba tlumiče , podvozek, atd.

Potom pokud nekdo má problémy tak tři kroky co dělat. Přeci jen konstrukčně od E30 po E32-E34-38-36-39 atd . je to vše uplně stejné jen se auta liší výbavou.

Řekněme cca 60-100 situací co může s autem nastat a na to udelat odpoved co dělat jak postupovat. Človek se pak nemusí stále ptát. to je jeden problém který jim vadil že musí neustále promazávat. No a potom prudiče atd.

jak chce někdo uhlídat cca 1000lidí aby všichni mluvili na urovni jak si oni představují to já tedy nechápu. Na foru jsou lidi od 11let po duchodce s iq od 0-140.

PříspěvekNapsal: čtv lis 05, 2009 10:05 am 
Site Admin

Filozof píše:

Moje představa je taková že bude sekce Např výměna svíček a tam bude popis nebo video. Pak třeba tlumiče , podvozek, atd.

Potom pokud nekdo má problémy tak tři kroky co dělat. Přeci jen konstrukčně od E30 po E32-E34-38-36-39 atd . je to vše uplně stejné jen se auta liší výbavou.

Presne na tohle se hodi wiki, nahodim ji az bude cas.

PříspěvekNapsal: čtv lis 05, 2009 11:36 am 

Filozof píše:

přesně jak píšeš, možná ještě se to liší i cenou 8-)

PříspěvekNapsal: čtv lis 05, 2009 5:53 pm 

mam 30 i 39 a konstrukcne je to FAKT stejne auto... - filozof, si normalny???? ak pod "stejnou konstrokci" myslis 4 kola a zadny nahon tak to ano...

PříspěvekNapsal: čtv lis 05, 2009 10:43 pm 

Demostenes píše:
Gravka píše:
ja myslim, ze to uzamceni je dusledkem hlavne lenosti nebo spis neschopnosti forum adekvatnim zpusobem zmoderovat..

S tim nesouhlasim. To, ze lide nepouzivaji tlacitko hledat (vetsina lidi) je proste FAKT. Neexistuje jedine forum na svete, kde by to tak bylo. Nez aby ten clovek pouzil tlacitko hledat, nebo google a mel vysledek za 10 sekund, tak napise post na forum a ceka hodiny....
A neni to chyba tech for, nebo moderatoru, ale obecna vlastnost soucasne socdemografie lidi, a ta se nezmeni. Spise bude casem horsi, s tim, jak roste penetrace internetu a tady odraz internetoveho socdema se zacina blizit normalnimu socdemu populace.
Cili je treba tento fakt akceptovat a ciste nechat na uzivatelich fora, zda budou na ty neustale opakujici se dotazy odpovidat nebo ne. Tim pak vznikne prirozena kultura daneho fora (presne na miru lidem, kteri tam chodi) a atmosfera bude OK.
Jakekoliv nasilne snahy o moderovani povedou presne tam, kam se dostal bmwklub. Kdo tohle nepochopi, nikdy nemuze provozovat internetove forum.

Tlacitko "hledat" je prima vec ale kdyz lidi pojmenovavali topiky "pomozte lidicky" nebo "pls help" tak je tezky neco najit. A co se uzamceni tyce - mam pocit, ze si tam par narcisu chce v klidu honit ega a rozebirat jak maji husty kary a jak jsou na vysi. Osobne jsem to sledoval a za dva roky, co jsem na bmwklub chodil jsem vetsinou dostal radu od nejakyho neplaticiho klidase. A jestli mi nekdo spamoval topicy, tak to byl radobyvtipny platic s obrovskym podpisem a humorem pubertaka. Samozrejme, ze ne ve 100% ale vypadalo to asi tak, ze zaplacenim clenstvi se z "blbecka spammera" stal "vazeny clen co pobavil"...

PříspěvekNapsal: pát lis 06, 2009 8:28 am 

NEHPO: Podívej se na pár BMW vyrobených v letech 90-96 je to dost podobné at je to 3ka 5ka nebo 7ma proste hodne vecí intuitivne najdeš i u druhého či je to řešené podobně. To znamená že když pochopiš filozofii jednoho docvakne ti i u druheho jak to asi bude ... Videl jsem teda dve E36 a E34 a přijde mi to stejne stejně jako E39 kde jsem se jednou hrabal a neco hledal a bylo to v klidu protože jsem znal jinej model. Tak jsem si to odvodil. Možna mam potom dobrou intuici kde co hledat a jak to řešit. A to nejsem žadnej mechanik. :D

ZapBranigan: Souhlásím s Tebou a vším co jsi napsal. Prostě si tam parta lidí hraje na machýrky a spíše oni píšou SPAM místo aby pomohli. Taky tam mohla bejt technicka sekce ktera je přistupna všem. Však se taky dost lidi i neplatiču podílelo na vylepšení klubu. .... prostě jde to tam od 10ti k 5ti. Škoda slov

PS: Jsem tady 7LET na BMWKLUBU.

PříspěvekNapsal: pát lis 06, 2009 10:47 am 
Site Admin

ZapBranigan píše:
Tlacitko "hledat" je prima vec ale kdyz lidi pojmenovavali topiky "pomozte lidicky" nebo "pls help" tak je tezky neco najit

Hledani je fulltextove, tzn prohledava se i obsah prizpevku, ne jen podle nadpisu.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 348 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 35  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]