Demostenes píše:
Ono tam je videt jiny problem, oni maji pocit, ze je to v nedostatku moderatoru. Jenze nechapou, ze oni hlavne pridelavali praci sami sobe neustalym nesmyslnym zprisnovanim pravidel.
Kdyz zakazu lidem nahlas mluvit, tak taky bude police brecet, ze potrebuji milion novych strazniku, protoze neni mozne ty zlocince vsechny uhlidat a jedine tak ziskame krasnou bezpecnou zemi bez kriminality. Pak se zjisti, ze brutalne stoupla kriminalita, protoze temer kazdy nahlas mluvi a tak se zprisni tresty....To, ze ten zakaz byla totalni kravina nikdo neresi...
Pokouset moderovanim usmernovat sekce jako pokec a offtopic je opravdu kravina a mohla vzejit pouze z hlavy nekoho, kdo s timhle nema zadne zkusenosti. Protoze uz jenom z principu fora a povahy lidi to nejde a proto nejlepsi cesta je tyhle sekce ignorovovat, maximalne tu a tam neco presunout.
Lide by se meli hlavne zamerit na priciny a ty opravovat, ne se snazit opravovat dusledky.
Ani bych se nedivil, kdyby se na pristi VH bmwklubu zjistilo, ze jim ubyli clenove a tedy je treba zdrazit poplatky.....

Dá se říci že s tebou souhlasím až na nějaké drobnosti. Těžko řici co to udělá ale jiste to tam bude ted až moc klidné. Mrzí mne že nenechali jeden jedinej pokec a rady o BMW otevřenej.
Technické informace a návody jsou uzamčené a tak se tam nováček nedostane. To je zásadní problém.
Moje představa je taková že bude sekce Např výměna svíček a tam bude popis nebo video. Pak třeba tlumiče , podvozek, atd.
Potom pokud nekdo má problémy tak tři kroky co dělat. Přeci jen konstrukčně od E30 po E32-E34-38-36-39 atd . je to vše uplně stejné jen se auta liší výbavou.
Řekněme cca 60-100 situací co může s autem nastat a na to udelat odpoved co dělat jak postupovat. Človek se pak nemusí stále ptát. to je jeden problém který jim vadil že musí neustále promazávat. No a potom prudiče atd.
jak chce někdo uhlídat cca 1000lidí aby všichni mluvili na urovni jak si oni představují to já tedy nechápu. Na foru jsou lidi od 11let po duchodce s iq od 0-140.