Demostenes píše:
archeolog píše:
Mě to opravdu zajímá

Treba proto, ze ti lide by tam jeli tak jako tak, protoze tam proste jezdi? Oni jezdi na VH, aby si pripadali duleziti, o cem se tam hlasuje je uplne jedno.
Nicmene o to tady ani nejde. Ridit otazky fora pres ankety na foru realne JE. A pokud nekdo tvrdi ze ne, tak je fakt hodne omezenej.
Já třeba na VH byl, nevím, jak ty. A z těch lidí co tam byli tam většina přijela proto, aby mohla říct svůj názor. Kdyby tam měli jet s tím, že " povinně " zvednou ruku podle nějaké ankety, tak tam nejspíš vůbec nepojedou. Takže tenhle tvůj návrh má trochu mezery.
Otázky fóra lze řídit přes ankety, s tím souhlasím. Ale nelze anketou nahradit hlasování VH, viz zákony, kterými se řídí o.s.
Tzn. pokud ty se budeš tvářit demokraticky a budeš chtít tady hlasovat zda bude nová sekce nebo ne, fungovat to bude a nidko nemůže říct ani popel.
Pokud se na BMWklubu nahradí hlasování VH hlasováním v anketě a jediný člověk to napadne, má o.s. pěkný malér.
Přijde mi, ne že to nechápeš ale že to nechceš chápat. Ale stejně je to asi jedno ...