BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je úte čer 17, 2025 11:30 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 348 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 35  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Uzamceni bmw klubu
PříspěvekNapsal: úte lis 17, 2009 8:33 pm 

Demostenes píše:
Chces mi jako tvrdit, ze ti vsichni registrovani uzivatele bwmklubu jsou aktivni? Nejsou, 99 procent jsou mrtvoly nashromazdene za tech x let provozu a tech dle tebe "10-15 lidi" co chodi sem jsou presne ti, co delali aktivitu na bmwklubu, ktera je tam tedka 0,000 NIC.

Netvrdím, že jsou všichni registrovaní na BMWklubu aktivní, nicméně rozhodně je jich více než 10-15 lidí - ano, i teď po uzamčení. A těch 10-15, co chodí sem, tak z nich píše na BMWklub max. 1 nebo 2.

Demostenes píše:
archeolog píše:
Pokud vezmu tento ( ne ) poměr, tak na to, jak jsi vykřikoval, že je tu absolutní svoboda teda nic moc. Kdyby se to spočítalo přesně zřejmě ti vyjde, že tu máš mnohem větší cenzuru než jakou aplikoval bmwklub před uzamčením - myšleno v poměru uživatelé/příspěvky/smazáno

Tohle ti muze sezrat pouze nekdo, kdo neumi pocitat. Bmwklub ma cca 300x vice prispevku, a rozhodne za mnohaletou exitenci nesmazali jen 300 postu. Tam jich mizely desitky denne. Nicmene oba vime, ze to nebylo o mazani postu, ale o buzeraci a hrani si na bohy.

Desítky mizejících témat denně, to je opět tvůj demagogický bluf - pár OT se mazalo, ale spíše v řádu jednotek témat denně. Udej nějaký příklad, kdy se jich smazaly desítky za den, to by si každý, kdo tam chodí asi pamatoval.
A to, že tady ze selhání jednoho moderátora děláš to, že " všichni moderátoři si hrají na bohy ", tomu opět nemůžeš sám věřit.

A mimochodem, fórum BMWklubu se začalo moderovat po několika letech od vzniku, kdy už to díky počtu návštěvníků bylo neúnosné.
A ty tu na fóru, o kterém vykřikuješ, jak je svobodné a demokratické mažeš po pár dnech a to tu máš návštěvnost opravdu o řády nižší, než byla na BMWklubu v době, kdy se tam vůbec začalo moderovat.

Myslím, že to chápeš moc dobře, jen to samozřejmě nemůžeš přiznat :twisted:

PříspěvekNapsal: úte lis 17, 2009 10:21 pm 

paca píše:
jenom třeba nechápu, proč si zavřeli "inzerci", to jsou sami proti sobě :?

to si taky myslim... ale divil jsem se, když mi nešel dát post do inzerátu s aktual cenou :)

PříspěvekNapsal: úte lis 17, 2009 11:08 pm 
Site Admin

archeolog píše:
A ty tu na fóru, o kterém vykřikuješ, jak je svobodné a demokratické mažeš po pár dnech a to tu máš návštěvnost opravdu o řády nižší, než byla na BMWklubu v době, kdy se tam vůbec začalo moderovat.

Ano, moderator smazal JEDEN post od prudice z BMWklubu, co sem prisel prudit. A ty to hned prekrucujes a delas z toho mazani....Ostatne ja nikdy nerikal, ze se tady nebude mazat. Jasne pruzeni se mazat bude.
Jako bych to neznal, prijde prudic a zacne prekruovat, rikat polopravdy, vymyslet a to jen proto, aby se proste trefoval do nekoho, kdo mu slapl na kuri oko. A proc? Jen proto, ze jsem mel pravdu. Coz asi dost lidi opravdu sere.

Prisel jsi sem bavit se o bmw, nebo prudit?

PříspěvekNapsal: úte lis 17, 2009 11:24 pm 

Demostenes píše:
Prisel jsi sem bavit se o bmw, nebo prudit?

Přišel jsem se podívat, jak to tu vzkvétá a že bych se třeba dozvěděl něco o BMW. Když jsem narazil na tvé lži a demagogie, nedalo mi to a slušnou formou jsem se zeptal. Ty místo odpovědi mi kladeš takové provokativní otázky :geek:

Pokud rozhoduješ o tom, co je tu pruda a co ne, cítíš se jako bůh ? Nevšiml jsem si, že by tu někdo nějak sprostě někoho urážel. Jen se snažím tvá vyjádření o moderaci BMWklubu aplikovat na toto ( údajně svobodné ) fórum.

Chápu, že jsi v nejednoduché situaci - buď mé dotazy smažeš, čímž klesneš na úroveň, na které podle tebe byl BMWklub před uzamčením, nebo mi budeš muset odpovědět - což je dost obtížné, když sis svá tvrzení buď překroutil nebo vymyslel ...

Mé jednoduché dotazy - kde jsi přišel na to, že je v Pokecu na BMWklubu 30 moderátorů a je to málo ? Kdy se smazaly " desítky topiců denně " ? Tvrdils, že se tu nebude mazat, že je tu svoboda slova a za první měsíc existence se maže více než na BMWklubu - myšleno poměr aktivní uživatelé/počet topiců denně/počet smazaných topiců ?

Děkuji za odpovědi.

PříspěvekNapsal: stř lis 18, 2009 12:02 am 
Site Admin

Aha, takze prekrucovat, lhat a prudit. No delej jak umis....reagovat na tebe nebudu, je to ztrata casu. Pokud v tomto duchu hodlas pokracovat i nadale, tak te zadam, aby ses vratil na BMWklub, bude ti tam lepe mezi svyma. Diky.

PříspěvekNapsal: stř lis 18, 2009 12:08 am 

Demostenes píše:
Aha, takze prekrucovat, lhat a prudit. No delej jak umis....reagovat na tebe nebudu, je to ztrata casu. Pokud v tomto duchu hodlas pokracovat i nadale, tak te zadam, aby ses vratil na BMWklub, bude ti tam lepe mezi svyma. Diky.

Vysvětlíš mi aspoň, v čem překrucuju, lžu a prudím ? Asi ne, když to děláš ty sám, že ? Viz mé otázky - než bys odpověděl, radši se " urazíš ".

Je velmi jednoduché si sem takovou účelovou propagandou nalákat lidi když víš, že si tvé dezinformace nebudou ověřovat ... :V

PříspěvekNapsal: stř lis 18, 2009 12:10 am 

archeolog píše:
Mé jednoduché dotazy - kde jsi přišel na to, že je v Pokecu na BMWklubu 30 moderátorů a je to málo ? Kdy se smazaly " desítky topiců denně " ? Tvrdils, že se tu nebude mazat, že je tu svoboda slova a za první měsíc existence se maže více než na BMWklubu - myšleno poměr aktivní uživatelé/počet topiců denně/počet smazaných topiců ?
Děkuji za odpovědi.

Pro ujasnění - zde vypichuju těch pár jednoduchých dotazů, nevidím v tom nic prudícího, pokud si autor výroků za nimi stojí a doloží je.

PříspěvekNapsal: stř lis 18, 2009 12:33 pm 

2Archeolog: Ty seš asi navedenej, jinak si nedovedu vysvětlit proč sem pořád píšeš ty svoje chlemty. BMWklub byl jednička, ale sám si to zazdil úplně zbytečně . Žít se bez něj dá, ale tvoje prudy tady nechápu.

PříspěvekNapsal: stř lis 18, 2009 2:24 pm 

No já zase krapet nechápu prudy pana D na klubu, vždyť to byla úplně stejná situace. A to nemělo nikomu vadit. Ale tady se to nesmí, tady to vadí. Čest a sláva kvázidemokraci !

PříspěvekNapsal: stř lis 18, 2009 3:32 pm 

Hoši neblbněte je to trapný. Žabomyší války. Radeji se bavte o něčem rozumném ale tohle ? :roll:

Nebo se tady chcete hádat ? každej máte trošku pravdy, ale tohle jsou kecy donekonečna a končí to víte jak. Si to vyříkejte někde u piva nebo přez sz.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 348 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 35  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]