BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je pon čer 09, 2025 2:32 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 90 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Změna podsvícení
PříspěvekNapsal: ned pro 05, 2010 12:43 pm 

EdyBoyS píše:
Našel jsem výbornou stránku !!!
http://plexisklo.eu/
tady mají i různé barvy plexiskel, takže nakonec si asi nechám vyrobit na zakázku kousek modrého plexi a jen ho vyměním za to standartní oranžové...

Tak dej pak vedet na kolik to vyjde.

PříspěvekNapsal: ned pro 05, 2010 7:18 pm 

Ted o tom tak premyslim to budes mit jenom cely modry nebo jestli tam budes mit treba i bilou...

PříspěvekNapsal: pon pro 06, 2010 12:51 am 

ALLIES E34 píše:
Ted o tom tak premyslim to budes mit jenom cely modry nebo jestli tam budes mit treba i bilou...

Dneska sem vyměnil červené diody u tlačítek na stahování oken, ale měl jsem k dispozici pouze zelené, tak jsem je tam dal na zkoušku a svití to o hodně líp, než origo "oranžová" zítra zajedu koupit modré ledky a udělám fotky obou variant, schválně která bude vypadat líp...
Bílou tam zakombinuju, mám v plánu bíle nasvítit tlačítka klimatizace (-:
jinak budíky budou bílé a modře podsvícené a palubní PC chci taky modře podsvícený.. ještě mě napadlo, udělat podsvícení tlačítek na stahování oken bíle, uvidim kolik budou stát bílé diody... Zabere to pár minut, tak si s tím pohraju (-:

Jinak z toho plexi mi odepsali, že bohužel vyrábí pouze velké tabule plexi, ale mám kontaktovat jejich odběratele, kteří plexi dále zpracovávají, tak jsem psal do jedné firmy, jestli by bylo možné mi vyrobit modré plexi...
Ještě dám vědět, jak to dopadlo, pokud mi to vyrobí, tak by to bylo moc super

PříspěvekNapsal: pon pro 06, 2010 3:37 pm 

Citace:
Dneska sem vyměnil červené diody u tlačítek na stahování oken, ale měl jsem k dispozici pouze zelené, tak jsem je tam dal na zkoušku a svití to o hodně líp, než origo "oranžová" zítra zajedu koupit modré ledky a udělám fotky obou variant, schválně která bude vypadat líp...
Bílou tam zakombinuju, mám v plánu bíle nasvítit tlačítka klimatizace (-:
jinak budíky budou bílé a modře podsvícené a palubní PC chci taky modře podsvícený.. ještě mě napadlo, udělat podsvícení tlačítek na stahování oken bíle, uvidim kolik budou stát bílé diody... Zabere to pár minut, tak si s tím pohraju (-:

Jinak z toho plexi mi odepsali, že bohužel vyrábí pouze velké tabule plexi, ale mám kontaktovat jejich odběratele, kteří plexi dále zpracovávají, tak jsem psal do jedné firmy, jestli by bylo možné mi vyrobit modré plexi...
Ještě dám vědět, jak to dopadlo, pokud mi to vyrobí, tak by to bylo moc super

Dneska jsem brouzdal po netu a našel jsem firmu která by ti to mohla možná vyrobit. http://www.mko-reklama.cz

PříspěvekNapsal: pon pro 06, 2010 6:56 pm 

Psal sem email sem: http://www.okdesign.cz/
a odepsali, že různé barvy plexiskel nejsou problém vyrobit, stačí zaslat rozměry...
Ale momentálně se peru s palubním počítačem - nejde mi rozebrat )-:

foto zde:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

neviš jak vysunu tu základovou desku?? Jsou tam takové černé cvočky, ale je jich tam strašně moc a není to ani pořádně za co chytit, takže vůbec nevím, jak na to...

PříspěvekNapsal: pon pro 06, 2010 7:53 pm 

EdyBoyS píše:
Psal sem email sem: http://www.okdesign.cz/
a odepsali, že různé barvy plexiskel nejsou problém vyrobit, stačí zaslat rozměry...
Ale momentálně se peru s palubním počítačem - nejde mi rozebrat )-:

foto zde:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

neviš jak vysunu tu základovou desku?? Jsou tam takové černé cvočky, ale je jich tam strašně moc a není to ani pořádně za co chytit, takže vůbec nevím, jak na to...

Je to poměrně složitý přemýšlet o tom jak to rozebrat takhle z fotek. Ale myslím si že nejrozumnějěí bude opatrně to chytit treba vpravo jak je na te desce ten nápis, nějakým háčkem a zlehka táhnout směrem k sobě a postupně z té strany odcvakávat ty černý háčky... Hlavně né násilí... jsou pod tím tlačítka a displej. Možná tam je ještě druhá deska napojená přes propojovací konektor. většinou se u něj združují "cestičky" Pokud ale je to jen prokovení na do druhé vrstvy znamená to, že tam asi jiná deska nebude a ovládání je připojeno k této desce... ( Prokovení do další vrstvy poznáš lehce - je průchozí...) Jinak na fotce na levé straně jsoou vidět konektory - pokud jdou odpojit odpoj je, aby si případně neutrhl to co je napojené na druhé straně..

PříspěvekNapsal: pon pro 06, 2010 8:08 pm 

Už to mám rozebraný, ale celkem mě zklamalo řešení barvy podsvícení... Jsou tam 2 oranžové papírky (z přední strany oranžový, ze zadní strany bílý) a ty nasvěcuje bílá žárovka.. není tam plexi, takže nevím co teď??
nevíš kde sehnat takovej barevnej papírek?

foto zde:
Obrázek

Obrázek

PříspěvekNapsal: pon pro 06, 2010 8:34 pm 

EdyBoyS píše:
Už to mám rozebraný, ale celkem mě zklamalo řešení barvy podsvícení... Jsou tam 2 oranžové papírky (z přední strany oranžový, ze zadní strany bílý) a ty nasvěcuje bílá žárovka.. není tam plexi, takže nevím co teď??
nevíš kde sehnat takovej barevnej papírek?

foto zde:
Obrázek

Obrázek

Papirky nebo je to plastova folie? Jak je silna? Ja bych kdyztak mel folii ktera je silna jako ctvrtka kdyby to bylo silnejsi musel by si to slepit jedine

PříspěvekNapsal: pon pro 06, 2010 8:51 pm 

hej to nemá ani milimetr... je to tenky jak papír, ale neni to uplně obyčejnej papírek, je to takovy pogumovany nebo jak to řict... jako na hmat je to jak plast, ale řekl bych, že je to spíš jen nějakej pogumovanej papírek.. dá se to normálně ohýbat

PříspěvekNapsal: pon pro 06, 2010 8:58 pm 

EdyBoyS píše:
hej to nemá ani milimetr... je to tenky jak papír, ale neni to uplně obyčejnej papírek, je to takovy pogumovany nebo jak to řict... jako na hmat je to jak plast, ale řekl bych, že je to spíš jen nějakej pogumovanej papírek.. dá se to normálně ohýbat

ta folie co mam je taky ohebna kdyz prehnu na pul a zmacknu tak zbela v miste ohybu

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 90 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]