Sekacek_Prdola píše:
Chlapi drsne drsne

to se mi libi takovy podrobny navod jsem potreboval taky se na to totiz chystam jen to nikde nebylo napsane co a jak presne jako tady dekuji moc snad se vyvede
for EdyBoyS tobe preju taky hodne zdaru tolik nervu bych asi na to nemel snad se ti to povede vsechno tak jak potrebujes potom muzes hodit foto az to bude vuplne komplet

diky moc chlapi

Pokud chceš měnit podsvícení tlačítek na stahování oken či tlačítek palubního PC, tak stačí zaměnit origo oranžovo-červené diody za modrou či zelenou... otázka 10 minut...
Ale display je horší, je totiž řešen matnou barevnou fólií, která zapříčiní barevně svítící display...
Zkusil jsem dát pod display matnou bílou fólii (donesl mi ji brácha z práce, prej je to vyndané z LCD obrazovky) a za ni dal ještě jednu folii - čirou modrou (jak jsou ty složky na nějaky papiry A4 nebo na vysvědčení, tak ta se mi válela doma, modrá čirá fólie z PVC), ale jelikož žárovky svítí ne uplně bíle, ale spiš do žluta (teplé barvy) tak se stane to, že modrá + žlutá dává zelenou....
Zkusím koupit žárovky které svítí jasně bíle, případně vyhodím modrou fólii, dám tam 2 matné bílé a koupím modré diody s paticí do palubní desky...
Foto určitě pošlu, pokusim se co nejdřív