ALLIES E34 píše:
Ahoj, omluv prosím kvalitu fotek 3110c lepsi nezvladne

.
Krok 1 Povolit šrouby co drží přední kryt, jsou po obvodu a jejich celkem 6.
Krok 2 Po sejmutí předního krytu máme odhalený displej viz. obrázek. Opatrně vytáhneme modul displeje( je v kovovém pouzdře).

Krok 3 Na zadní straně modulu je kovové pouzdro uchyceno zahnutými plíšky. Otočíme je kleštěma tak, aby se dalo pouzdro stáhnout. (v kroužkách jsou 4 žarovky)

Krok 4 Nyní sejmeme displej( Velmi opatrně displej je lepené sklo připojené ke kontaktům pomocí ružovo-černého vodivého pásku- doporučuji si natrénovat manipulaci na staré kalkulačce

). Opatrně uchopíme nehty nebo něčím plastovým nikoliv kovovým, displej by mohl prasknout, zároveň dáváme pozor aby se vodivý pásek odpojil od kovových kontaktů nikoliv od displeje!!

Krok 5 Displej uložíme nejlépe do antistatického sáčku, např. od komponentů z pc. pokud nemáme postačí papír do kterého displej zabalíme.
Krok 6 Samotné stínítko... Tento díl musíme vyrobit nový z podobného materiálu, jako vhodný nátěr se nabízí modelářské barvy. Nátěr musí být rovnoměrný, jinak to bude na podsvícení vidět!!!

Krok 7 Montáž displeje je poměrně jednoduchá, ružovo-černé pásky přetřít nitroředidlem na kousku hadříku, který nepouští vlákna. Ihned po natření napojit zpět. Vyzkoušet si můžete opět na displeji kalkulačky.

Přeji hodně zdaru.
Ukázal bych vám jak to svítí jenže moje bmw je na dílně. a do funkčnosti mu chybí ještě hodně věcí.
Jak na to tak koukám, tak se začínám trošku bát

Nejsem si jist, že bych to zvládl tak precizně jako ty.
Škoda, že se ty plastové lišty neprodávají jako třeba plastové budíky, viz třeba tohle
http://www.aluramecky.cz/e-shop/budiky- ... 1686.eshopTo bych si sám vyměnil v poho, ale rozebírat displej a ještě si lakovat plastovou lištu, to už chce velice dobrou zručnost... Jsem vyučený instalatér, takže v tomhle oboru jsem jelito. Asi to zkusim prokonzultovat s nějakým dobrým známým autoelektrikářem, jestli by si troufnul.
Jo jinak jak je to u těch tlačítek na stahování oken?? Včera jsem je vycvakl ven, sundal z nich ten rámeček, ale samotné tlačítko rozebrat nešlo, jsou tam 4 takové plastové packy, které drží vnitřek tlačítka v jeho konstrukci a nešlo mi to nijak zamáčknout, abych to mohl rozebrat... Takže jsem to raději vrátil zpět do auta