PeteBMW píše:
No vidis nad tim sem zatim nepremyslel je to ciste jenom plan do budoucna a uvidime neco si o tom pozjistuju a vykutim co s tim jestli to a nebo to ale diky tohle by me nenapadlo a do 328 je zbytecne davat turbo uz tak to trha i travu kolem cesty

Jako je to na tobě, nebudu ti do toho kecat, ale podle mě je zbytečnost investovat takovou částku do turba...
I kdyby jsi sehnal turbo za dejme tomu 30 tisic, tak budeš potřebovat i jiné sání a výfukové svody s napojením na turbo, což vyjde na dalšich 10 tisíc a hned z toho máš 40 a ještě k tomu riziko, že se ti vysere motor nebo ono kupované turbo...
To bych raději to auto prodal, vzal těch 40 papírů k tomu a vyladil nějakou 328i s plné palbě
Já osobně bych si do auta turbo ani čip nikdy nedal, to si raději připlatím za silnější motor... Ale ta 323i co mám bohatě stačí. S žádným autem jsem nikdy nebyl spokojen tak, jak s tou 323i
Přesně jak říkal předchozí majitel: "jak jednou sedneš do BMW, už nebudeš chtít nic jiného..." super zvuk, super jízdní vlastnosti, super výbava, pohodlí, krásný vzhled, spolehlivost,...
Doufám že to svoje co nejdříve spravím, ať můžu vyjet, docela mi to chybí