Broula píše:
Plech: v podzemní garáži neparkuju bo nejsem z prahe , takže mě to je u prd....
Libovka: pane servisáku, a kolikpak vám prošlo pod rukama domrd@nejch aut na LPG se sekvencí ???
ono když najezdíš za rok 30 000km tak je velkej rozdíl zaplatit 45 000kč nebo 120 000kč za palivo za rok (při stejným svezení !)
Řekl bych, že právě tady se ušetří - koupit nějakou E39 s velkým obsaaahem (3-4 litr) a do toho poslat za 40 000,- sekvenci (ano jsme na částce okolo 160 000,- ) Ale mám auto, se super jízdníma vlatnostma komfortem, max výbavou a levným provozem. asi 100x lepší než mít za vidinou úspory 1,2 HTP v social edici se 44KW za 200 000,-
Prostě jsou lidi který ze svýho komfortu necuknou a na každodenní ježdění do práce používaj BMW - tak proč bych si do auta nedal plyn když ušetřím 75 000/rok ???
Raději budu cestovat v BMW s LPG , než mít ještě nějakou škocnu, která je nepohodlná, nebezpečná, netáhne a vlastně mě díky ní bude na dvorku hnít báwo na který platím ročně 6 litrů pojistku. To se teda opravdu vyplatí ....
Mě jedno jestli je to skvence nebo ne.Prostě je to bastl kterej tam nepatří.Vše co je na LPG tak od toho dávám ruce pryč.Toť vše.
Jak jsem psal výše,nikomu to nevymlouvám.Jen jsem napsal svůj názor.