víkend byl celkem pernej ... včera večer mi došel v autě plyn, (LPG) ale čerpačka už byla zavřená. Dojel sem tedy domů s tím že ráno vemu nějákej benzín a dojedu si natlačit bombu. Dneska sem trochu nestíhal tak sem na benzínce natočil za 500,- a jel do HK na návštěvu za jednou slečnou, kterou sem dlouho neviděl ... zašli sme na oběd, pak sem ji povozil ... po hradci

... chvilku se u ní zdržel ... super, všechno v pořádku ... rozloučli sme se a já zamířil k čerpačce, ta byla zavřená

, něják mi nedošlo že je neděle ... furt sem měl za to, že je sobota ... možná proto, že si pátek nepamatuju a v sobotu sem byl taky eště dost zmatlanej ... vypravil sem se tedy na druhou kde maj otevřeno ... no nedojel sem, došel mi benzín

, zůstal sem stát u silnice a zavolal kámošoi aby mi přivez kapku v kanistru ... lidi jezdili okolo ... blbě čuměli ... někerý málem až zastavili ... přijel mi benzín, dolil sem a spokojeně odjel natlačit bombu ... veřejně se omlouvám všem zarytým benzínařům a zároveň sám sobě, ale už nechci auto bez plynu ... jestli to tu nejde bulda, nebo broulik, tak si k tomu určitě komentář neodpustěj ... njn, měli ste pravdu ... sem zvyklej za takovouhle vyjížďku dát max 300,- a ne něco přez pětikilo ...