Jéňa píše:
Hele ty jeden osle, to se bavíš o tom jednom překlepu jak jsem furt řešil Ah a tak jsem to fláknul i k tomu altíku???
Ampery a Amperhodiny si tu pletes opakovane v nekolika prispevcich. Ses tu furt chytrej jak radio a pritom opakovane dokazujes ze tomu vubec nerozumis.
Jéňa píše:
No ono tvé vzdělání viz tvé slova:"odcad pocad a nebo predemne" taky o lecčem vypovídaj a to neberu že jsi se do teďka nenaučil používat nad písmeny háčky.
Nevim z ceho si usoudil ze neumim pouzivat hacky a carky, pro moje ucely je ceska klavesnice nepouzitelna takze ji nepouzivam kdyz vylozene nemusim.
Jéňa píše:
A co jsem tak koukal na těch tvejch 11. příspěvků co zde máš.....to je jen samé rejpání do druhých ale že by jsi tu někomu něco poradil to ne. Jinak ale jsi zřejmě machr na BMW a káry vůbec.
Nejsem machr a ani nemam certifikat. Nemuzu poradit s necim o cem nic nevim. Nejsem ty aby sem se opakovane sral do neceho cemu nerozumim
Jéňa píše:
Promiň,neznám tě ale asi budeš obrovskej kretén a přijedu ti to říct do těch Kralup klidně do očí! Tak se do nikoho neser,když jsi sám velký hovno a jen rejpeš a píšeš píčoviny ty osle. Laskavě si mě TY už neber do huby nebo ti jí nevyrovnaj ani v klempírně na stolici!!!
Dyt prijed, ale ty budes jeden z tech co umej jen vyhrozovat kdyz jsou daleko a skutek utek

Za kretena ses tu akorad ty a to uz delsi dobu