Jéňa píše:
Podívej Péťo s BMW já proti tobě jinak nic nemám když se do mě nesereš,tak voo coo jde teda tobě??? Kde jsou ty mega znalosti těch odborníků že mi nikdo z vás nevyvrací to že 75A altík nenabije 100A aku,co?????
Proc by nenabil? 100Ah aku nabijes i s 9A domaci autonabijeckou, jen to chvili trva, by woko 12 hodin (ucinnost nebude 100 proc). Ty jsi nikdy doma nenabijel autobaterku? Nenapadlo te zamyslet se nad tim, ze nepotrebujes na co ja vim 70Ah baterku 70A jistic?
edit: ten jistic neni uplne dobry priklad, nabijim 12, sit je cca 220, kdo rozumi chape a kdo ne, tak mu ta chyba nevadi

Me navadi kdyz je nekdo mimo, ale je smutne, kdyz je nekdo uplne mimo a jeste vsude vyklada, jaky ma certifikaty a ze se tim zivi a proto ma tedy pravdu.
To jasne ukazuje, jake lidi se dneska zamestnavaji v servisech a ze auto do znackoveho servisu da leda nekdo, kdo si nevazi penez ani toho auta. Najmeme negramotny hulvaty (budou levni), vystavime jim certifikaty, at ma zakaznik pocit, ze neco umi a vsak oni to auto uz nejak zflikuji, stejne vyrobce dodava guideliny na vsechno, tak co jako.....K cemu zamestnavat lidi, co neco umi, byli by drazi a jeste by chteli opravdu resit problemy, ne vymenit pulku motoru, kdyz je treba jen vymenit olej. To by firme nesvedcilo, zakaznika je treba podojit.