BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je sob čer 07, 2025 9:31 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Taky vás to štve?
PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 9:56 am 

Tak jsem si dneska ráno přivstala a jela jsem nakoupit. Na posledních semaforech před OC se do pruhu vedle mně zařadila nádherná zbrusu nová M3 v černé metalíze... Skoro už jsem se začala rozplývat, jak je nádherná, když jsem si všimla řidiče... :oops: Číňan! :oops: :oops: :oops: Dojedu na parkoviště před OC a vidím, že za mnou jedou dva stejné nové Mercedesy třídy E, kdo myslíte, že je řídil? Taky číňani! Nazávěr jsem zaparkovala před nějakou starší E46, něco obyčejnějšího, ale stejně... Blikly mu blinkry a kdo drží dálku od tohohle BMW? No číňanka s malým parchantem... Když jsem jí viděla nasedat a slyšela jakej dává kouř spojice... Přešla mně chuť nakupovat a jela jsem domu... Skoro mi ukápla slza lítostí, PROČ si číňani kupují BMW? Proč si nejezdí třeba v těch svých toyotách nebo hondách? Proč prostě VŠICHNI mají BMW, mercedes a nebo audi? Mně to přijde jako urážka, když M3 řídí rákosník, co prodává ve stánku hadry, podle mně by jim taková auta prostě neměli prodávat... Pěkně mně to štve! :(

Předmět příspěvku: Re: Taky vás to štve?
PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 10:10 am 

ty**le ty maš ale starosti :roll: ne mě to neštve vim jak čiňani jsou schopni makat a v mercedesu s bmw nejezdi čiňan co ve stanku prodava povlečeni za "otmdesa kolun" ale ty co to organizuji t.z. podnikatele + všude ve světě asiati maji v oblibě bavoraky a Mka koukni se na youtube

někdo měl v podpisu na bmwklubu - šetři a nebudeš zavidět, ještě bych přidal vydělavej a šetři a nebudeš muset zavidět :?

PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 11:40 am 

Náhodou. Rákosníčci jsou vynalézavý :idea: http://www.youtube.com/watch?v=ICsrADnWFKU

I´m Dj Pioneer rulezz

PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 11:54 am 

Jednou nás převálcují. Jsou zvyklí makat 12-15h denně a to pruměrnej čech není ochoten. Navíc mají hodně ted restaurace a všelijaké obchody, a co měli stánky to už je pryč. Třeba v pár městech co vím je 5-8obdchodu vlastněný čínanem.

Potraviny, oblečení i lékarna i obchod s lyžema a kolama. Všechno jsou čínani. Mají kapitál a tak se tady pomalu a jistě rozlézají. Stím nic nenaděláme to je prostě globalizace a multikulturní národ začíná bejt i česká republika kde vítězí jen ti " nejsilnější. "

V práci si tolik nikdy nevyděláš pokud nejsi bankovní obchodník za kilo měsíčně nebo realiták schopnej co má to samé či alespon manager ve velké společnosti.

Prostě káru za 2mega si kupují lidi co mají většinou firmy které slušně sypou a dají to do nákladů.
Či firemní ředitelé, manageři co to mají jako služební auta.

Takže pokud jsi zamestnanec ve firmě, ikdyby slušně vydělávající, tohle si prostě nekoupíš a musíš se stím smířit ;)

PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 12:25 pm 

A jeje, další závistivej čecháček :lol:

Začni od ničeho, makej 15 hodin denně třeba pár let - bez dovolené, nemoci a jakéhokoli volna - a můžeš si taky koupit třeba M3. Jenže v Čechách by každej chtěl sedět doma u píva, nadávat na všechno kolem a mít obrovskou vilu, drahý fáro a vše na co si vzpomene. Jenže tak to bohužel pro tyhle líný závistivce nefunguje :V

Takže odpověď na otázku - ne, mě to neštve. Nikdo nikomu (ani tobě) nebrání jít dělat cokoli, podnikat, jet do světa vydělat prachy, atd... a mít se stejně dobře nebo líp. Jaký si to uděláš, takový to máš.

PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 1:09 pm 

Filozof píše:
A jeje, další závistivej čecháček :lol:

Jo jo archeologu,mám stejný názor,stojím za tebou ;)

PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 2:36 pm 

Přesně, začni někde šít rifle, trika "adidas" atd....žádné placení daní a pak se budeš taky mít dobře ;)

PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 2:48 pm 

Neštve holka, neštve. Já už se taky vidím v Mkových strojích : ;) :twisted:

PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 5:22 pm 

ja se musim priznat, ze me to taky stve - cca 200m od nasi firmy je vehlasna asijska trznice (Brno, Olomoucka), takze luxusni vozitka rizene rakosnikama potkavam denne.

Ale opravdu nejde o zavist - kdyby si na ty auta vydelali poctive, tak prosim, ale 90% pingpongu si penize "vydelali" nelegalne, teda spis nakradli... takze kecy typu "zacni se snazit a bud pracovitej jako oni" jsou scestne ;)

trochu odbocka: onu trznici jsem na podzim navstivil, clovek se tam citi opravdu v jak jinem svete - obrovske plochy bezcenneho zbozi, v televizich bezi vietnamske/cinske programy, prodejci popijeji caj a hraji svoje stolni hry, mezi stanky se prochazi celni sprava...ale jakmile zahne do dalsi z tisicu ulicek, tak uz za vami bezi cinanka a podte podte a uz se pred vami otviraji tajne mistnosti se "znackovym" zbozim, v pripade ze se vam zalibi treba nejaka bunda, ale misto Nike byste chteli radsi Puma, tak zadny problem, behem 10 minut nasiji na budnu pozadovanou znacku a s hrejivym pocitem ze jste usetrili nekolik tisic muzete jit domu :mrgreen:

btw aby nedoslo k omylu, tak ja u nich nic nekupoval, radeji si objednavam origo obleceni z Anglie za cenu stejnou nebo lepsi, nez u vetvi za neorigo :twisted:

PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 5:29 pm 

Gravka: Tvrzení, že 90% si jich nakradlo mi přijde celkem odvážné. Já měl spíš třeba na mysli večerky v malých městech, kde když to měli Češi, tak to zkrachovalo. A proč ? Bylo otevřeno podle nálady, zboží nic moc. Potom to za babku koupil číňan, najednou je otevřeno od nevidím do nevidím, čerstvé zboží, nic není problém - a najednou to vydělává. Třeba i na BMW.

Tím se jich nijak nezastávám, ale je prostě vidět, že když se chce, tak to jde. A že tu někdo fňuká, že mu nákupy zkazilo to, že potkal číňana v M3 - kdyby místo nákupů něco dělal, tak už ji má taky. A jestli na to půjde poctivou prací, na hraně či za hranou zákona, to už je na každém, na co má žaludek a povahu. Možnosti prostě jsou a všichni je mají stejné (když tedy nepočítám rentiéry, ti to mají o trochu snažší :-) ).

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]