ja se musim priznat, ze me to taky stve - cca 200m od nasi firmy je vehlasna asijska trznice (Brno, Olomoucka), takze luxusni vozitka rizene rakosnikama potkavam denne.
Ale opravdu nejde o zavist - kdyby si na ty auta vydelali poctive, tak prosim, ale 90% pingpongu si penize "vydelali" nelegalne, teda spis nakradli... takze kecy typu "zacni se snazit a bud pracovitej jako oni" jsou scestne
trochu odbocka: onu trznici jsem na podzim navstivil, clovek se tam citi opravdu v jak jinem svete - obrovske plochy bezcenneho zbozi, v televizich bezi vietnamske/cinske programy, prodejci popijeji caj a hraji svoje stolni hry, mezi stanky se prochazi celni sprava...ale jakmile zahne do dalsi z tisicu ulicek, tak uz za vami bezi cinanka a podte podte a uz se pred vami otviraji tajne mistnosti se "znackovym" zbozim, v pripade ze se vam zalibi treba nejaka bunda, ale misto Nike byste chteli radsi Puma, tak zadny problem, behem 10 minut nasiji na budnu pozadovanou znacku a s hrejivym pocitem ze jste usetrili nekolik tisic muzete jit domu
btw aby nedoslo k omylu, tak ja u nich nic nekupoval, radeji si objednavam origo obleceni z Anglie za cenu stejnou nebo lepsi, nez u vetvi za neorigo