BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je ned čer 08, 2025 1:46 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Taky vás to štve?
PříspěvekNapsal: pát bře 26, 2010 11:13 am 

Demostenes píše:
....Jenze nema mercedes od AMG, ani M5 a kazdy rok jiny...

On auta bere víceméně jako "přibližovadla", takže ho nějaké AMG nebo M5 neberou, i když věřím, že by na ně měl prachy, je bez půjček a vše kupuje za hotové

PříspěvekNapsal: pát bře 26, 2010 1:18 pm 

paca píše:
Když vidím frajera v "megovém" autě, tak mě je to jedno kde na to vzal, ale pokud vidím "pjeknou mladou babu" v takovém autě, tak tam je to na 99% jasné, kde to auto vzala :D
Jinak brácha má auto za 1,2 míče, solidní barák s bazénem, manželka doma, 2 děti a opravdu maká poctivě (ekonom u jedný firmy) 8-)

Tak to bych si troufl nesouhlasit. Mám zdárný příklad. Moje kamarádka (VYJIMKA u ZENY) objela ameriku vrátila se a v 26letech má 2rokem firmu s nábytkem 12 zaměstnanců a vydělává velice slušně. A to ještě stíhá dělat 2vysoké školy. Je to pěkná ženská, ikdyž ostrá jak břitva. a kupuje si auta od 1mega nahoru. Ted si jede pro AUDI Q7 novou.

Takže ne všechny ženy, ktere jsou krásné a mají drahé auto si ho vy.ukali. :D

PříspěvekNapsal: pát bře 26, 2010 1:57 pm 

taky jsem potakl spoustu i pěknych dam/slečen co si to poctivě vydělali jelikož jim to opravdu pali tam nahoře

PříspěvekNapsal: pát bře 26, 2010 2:05 pm 

ARMAN píše:
... jelikož jim to opravdu pali tam nahoře

no a některým i dole ;)

PříspěvekNapsal: pát bře 26, 2010 2:06 pm 

jo jsou i takove :lol:

mimochodem kde je slečna Mustank? :)

PříspěvekNapsal: sob bře 27, 2010 1:30 pm 

:) Tak díky...
Nevím kdo přišel na to, že závidím. Vím dobře, jak je většina z nich pracovitá, že dělají od rána do večera a taky, že jejich práce není nijak snadná. Začít s ničím v úplně cizí zemi, kde nikomu nerozumíte a nikoho a nic neznáte, to chce velkou odvahu - v tomhle ty lidi opravdu obdivuju, zvlášť, když opravdu dokážou uspět.
Já sice teď už nejsem člověk, co by makal 17 hodin denně od pondělí do neděle, neměl žádný osobní život a věnoval se naplno jenom práci. To bývávalo v mých 15-ti, kdy jsem bohužel nebyla jako ostatní podporována rodiči a přitom jsem chtěla žít aspoň na podobné úrovni jako ostatní spolužáci, vydržela jsem celé dva měsíce prázdnin makat na motorestu, kde se dveře nezastavily každý den těch 15 - 17 hodin za 40Kč na hodinu. A když jsem udělala řidičák, koupila jsem si pak za poctivě vydělaných 80 tisíc Hyundai lantra :lol: Střední jsem od 18 dělala dálkově a normálně pracovala v hotelu - taky 12 - ti hodinové směny krátký/dlouhý týden za nějakých 11 tisíc měsíčně.
Teď pracuji v hodně známé pražské firmě jako pravá ruka majitele společnosti a nevydělávám zrovna malé peníze, mám k dospozici firemní vozy, pracuji jen 5 hodin denně. K tomu ale po večerech jezdím pro Modrého anděla, protože mně to zajedno baví a zadruhé se snažím šetřit na byt, je to pro mně určitě důležitější, než vlastnit supersportovní auto a bydlet v pronajaté garsonce a nemít nic jiného.
Je pravda, že asi nejsem takový dříč jako číňani, co tady po čechách jezdí v Mercedesech, Audinách a BMW, ale také nejsem zavistivec, co doma čumí celý den na televizi a stěžuje si, že nic nemá. Štve mně, že tihle lidé pomalinku obsazují naší zemi, protože tam u nich už je jich tolik, že mají zakázo mít děti. To, že si tu zkupují restaurace a luxusní auta značí, že se mají dobře a je jich tu čímdál víc. To, co mně štve je myšlenka, že až budu v důchodu, bude jich tady většina, budou mít zkoupené nemovitosti a taky drtivou většinu financí z našecho státu a pár čechů, co tady zbyde bude žít jako oni v dnešní době. Jsem prostě čech a proto mně štve, že jejich menšina se tu rozrůstá a že náš stát je v tom podporuje, to je všechno.
Chtěla jsem jen vědět, koho taky štve, že za několik let se na BMW fóru nedomluvíme česky ;)
A ne poslouchat, že někomu závidím, když to není pravda ;)

PříspěvekNapsal: sob bře 27, 2010 1:43 pm 

ARMAN píše:
jo jsou i takove :lol:

mimochodem kde je slečna Mustank? :)

Promiň, čuměla jsem tři dny v kuse na Ulici v růžové zahradě, nebo jak se to jmenuje... ;)
No a teď se jdu projít ven, abych mohla prasknout vzteky nad tím, že lidi, co narozdíl ode mně pracují mají větší majetek než já :lol:

PříspěvekNapsal: sob bře 27, 2010 1:52 pm 

Jo a ještě jen tak mimochodem - to byli číňani, co mají vedle OC Chodov v Praze krám s hadrama. V tom jediném krámu jich pracuje zhruba osm a to ONI mají ta auta, o kterých jsem psala Každej má jedno ;) .
To mi chcete říct, že vážně věříte tomu, že si na ta auta vydělali prodejem těch hadrů, které si stejně nikdo nekupuje? :lol:
To je příjemné číst, že číňani, co sem tahají pašované zboží a taky mimo jiné drogy a pasou tady svoje holky jsou pro vás pracocití lidé, kdežto já jako blbej zaměstnanec, co poctivě maká jsem jen závistivej looser :lol: Dík ;)

PříspěvekNapsal: sob bře 27, 2010 3:03 pm 

Mě spíš zaráží, že když najisto víš o organizovaném gangu, který sem prokazatelně pašuje drogy, zboží a dělají kuplíře, že to řešíš jenom tak, že napíšeš na nepříliš čtené fórum, že mají dražší auta než ty ?

PříspěvekNapsal: sob bře 27, 2010 3:17 pm 

Já nenapsala, že mají dražší auta, než já ;)
A psala jsem sem ve smyslu, že se to mělo týkat aut, ale bohužel se rozpoutala velká debata o morálce.
Nejsem agent FBI, abych si byla na 100% jistá o tom, co jsem napsala, ale myslím si to a mám pro to důvod ;)
A taky nejsem blázen, abych to šla někam řešit, na to si docela vážím sebe i svých příbuzných. :|

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]