Registrován: stř úno 03, 2010 8:57 pm Příspěvky: 149 Bydliště: Praha
|
Tak díky... Nevím kdo přišel na to, že závidím. Vím dobře, jak je většina z nich pracovitá, že dělají od rána do večera a taky, že jejich práce není nijak snadná. Začít s ničím v úplně cizí zemi, kde nikomu nerozumíte a nikoho a nic neznáte, to chce velkou odvahu - v tomhle ty lidi opravdu obdivuju, zvlášť, když opravdu dokážou uspět. Já sice teď už nejsem člověk, co by makal 17 hodin denně od pondělí do neděle, neměl žádný osobní život a věnoval se naplno jenom práci. To bývávalo v mých 15-ti, kdy jsem bohužel nebyla jako ostatní podporována rodiči a přitom jsem chtěla žít aspoň na podobné úrovni jako ostatní spolužáci, vydržela jsem celé dva měsíce prázdnin makat na motorestu, kde se dveře nezastavily každý den těch 15 - 17 hodin za 40Kč na hodinu. A když jsem udělala řidičák, koupila jsem si pak za poctivě vydělaných 80 tisíc Hyundai lantra Střední jsem od 18 dělala dálkově a normálně pracovala v hotelu - taky 12 - ti hodinové směny krátký/dlouhý týden za nějakých 11 tisíc měsíčně. Teď pracuji v hodně známé pražské firmě jako pravá ruka majitele společnosti a nevydělávám zrovna malé peníze, mám k dospozici firemní vozy, pracuji jen 5 hodin denně. K tomu ale po večerech jezdím pro Modrého anděla, protože mně to zajedno baví a zadruhé se snažím šetřit na byt, je to pro mně určitě důležitější, než vlastnit supersportovní auto a bydlet v pronajaté garsonce a nemít nic jiného. Je pravda, že asi nejsem takový dříč jako číňani, co tady po čechách jezdí v Mercedesech, Audinách a BMW, ale také nejsem zavistivec, co doma čumí celý den na televizi a stěžuje si, že nic nemá. Štve mně, že tihle lidé pomalinku obsazují naší zemi, protože tam u nich už je jich tolik, že mají zakázo mít děti. To, že si tu zkupují restaurace a luxusní auta značí, že se mají dobře a je jich tu čímdál víc. To, co mně štve je myšlenka, že až budu v důchodu, bude jich tady většina, budou mít zkoupené nemovitosti a taky drtivou většinu financí z našecho státu a pár čechů, co tady zbyde bude žít jako oni v dnešní době. Jsem prostě čech a proto mně štve, že jejich menšina se tu rozrůstá a že náš stát je v tom podporuje, to je všechno. Chtěla jsem jen vědět, koho taky štve, že za několik let se na BMW fóru nedomluvíme česky A ne poslouchat, že někomu závidím, když to není pravda 
_________________ Bea´s Darling E36 318Ti compact nicknamed "Terror of Darkness" ..."Love the E36 until we have time to"...
|
|