BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je ned čer 08, 2025 1:45 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Taky vás to štve?
PříspěvekNapsal: sob bře 27, 2010 3:24 pm 

Mustang.GT píše:
Já nenapsala, že mají dražší auta, než já ;)

Mustang.GT píše:
nádherná zbrusu nová M3 v černé metalíze...

Máš v podpisu BMW E36 318i. Nejsem teda nějakej znalec, ale odhaduju, že bude krapet levnější než to, kvůli čemu ses málem rozplakala a radši jela domů :lol:

PříspěvekNapsal: sob bře 27, 2010 4:30 pm 

...a co se teď na chvilku odreagovat a poradit mi v sekci 5er s BC? 8-)

PříspěvekNapsal: sob bře 27, 2010 10:57 pm 

To že makaš ve dvou zaměstnanich je chvalyhodny, kdysi jsem taky makal jak barevnej ve 3ch zaměstnanich od 8-22 a furt jsem nechapal co dělam špatně že stale nemam dostatek peněz abych splatil dluhy a měl na najem. Na to že nestači jen chodit denně do prace abych abych měl vic než je normal jsem přišel docela pozdě proto jsem si koupil sve prvni auto až když mi bylo 27 a ještě k tomu žigul :)

Jak čiňan muže koupit bmw nebo mercedes se da spočitat a neni to velka matematika: nemusi mit jen jeden kram, to že sedi v kramě neni to že je to jen prodavač i majitele často pracuji v jednom ze svych obchodů protože radi pracuji a taky protože je to vyjde levnějc jsou to škrti :mrgreen: jelikož solidně vydělavaji takže v bance maji dobrou bonitu, takže daj jim i leasing. Nakupka na ty hadry je mizerna takže marže na kusu muže byt hodně velka, takovou si normalni česky obchod asi neumi představit. Nakupka z velkoobchodu je mizerna jelikož je mizerna už při vyrobě v čině protože je to vyrobeny z materialů nejniži kvality. Nikdy si nic na tržnici nekupuji pravě z tohoto důvodu, jedini čiňani co na mě vydělaji jsou ty co maji potraviny a zase si všimni že u nich jidlo koupiš vždy draž než v supermarketu ale nahaněj to na určitem servisu zakaznikovi.

PříspěvekNapsal: sob bře 27, 2010 11:58 pm 
Site Admin

Lidi, nebudte naivni. Ti prodavaci v kramech v drtive vetsine pripadu zadny miliony nemaji. To maji jejich bossove, kteri maji tech kramu 50, pripadne mafie, ktere je sem dovezou a vybiraji pak vypalne. Zamestnanec se nikdy nemuze mit dobre.

PříspěvekNapsal: ned bře 28, 2010 12:26 am 

pravě to jsem napsal, v bmw a medovi jezdi majitel co ma vicero kramů

PříspěvekNapsal: ned bře 28, 2010 8:42 am 

Demostenes píše:
Zamestnanec se nikdy nemuze mit dobre.

Pěkná blbost. Jednak jsou zaměstnanecká místa s podmínkami, o které se některým podnikatelům ani nezdá. A potom taky, "mít se dobře" je dost subjektivní názor. Slečna Mustang vidí mít se dobře v tom, mít černou M3 v metle, ty v tom, bydlet v obřím bytě s několika kámoši, někomu stačí, že má na jídlo a je spokojenej.
Znám pár lidí, co dělali u pásu, potom šli podnikat a po čase šli zase do fabriky. A když se jich zeptáš proč, tak řeknou - nemusím nad ničím přemýšlet, odkroutím si svých 12 hodin a mám klid. Mám kde bydlet, co jíst, v létě jedu do Chorvatska, nic mi nechybí. Takový člověk se má přeci dobře, alespoň podle něho, a je mu srdečně jedno, že třeba ty si myslíš, jak on živoří.
Prostě každej vidí štěstí v něčem jiném a ne vždycky je to v penězích.

PříspěvekNapsal: ned bře 28, 2010 12:15 pm 
Site Admin

archeolog píše:
nemusím nad ničím přemýšlet, odkroutím si svých 12 hodin a mám klid.

Jedina vyhoda nizke inteligence.

PříspěvekNapsal: pon bře 29, 2010 8:43 am 

ARMAN píše:
La pardon Gravko, řekni mi když vidiš čecha jet v S8 nebo nove M5 taky si řikaš že to určitě ukrad nebo to je averze jen vůči cizincům? Nic proti tobě ale měl jsem tento pocit z toho co řikaš. Nebo znaš lidi co dělaj normalni zaměstnani(přirovname s vjetnamcem v tržnici) od 8-17 co jezděj v nove 7me nebo Mku?
Pokud makaš na sebe tak maš šanci si koupit to co chceš protože je to jen ve tvych rukou, pokud makaš na někoho jineho tak pardon ale prdel si vozit v luxusnim autě bude majitel na ktereho makaš.

tento topic ale byl o cinanech v bawech a o tom, ze to jistou slecnu stve, tak jsem napsal ze me to tak trochu stve taky...a argumenty typu tak se zacni snazit jako oni mi proste prijdou absurdni a ve finale je mi tedy jedno, jestli za volantem sedi cinan, vietnamec nebo cikan, kdyz se da s pravdepodobnosti blizici se jistote urcit, jak si na dane auto vydelal...

jinak otazka je, co beres jako normalni zamestnani, kdyz bude clovek stat u pasu, tak si na novou sedmu zrejme nevydela, na druhou stranu pro VS vzdelaneho cloveka na pozici od middle managementu vejs to uz zas takovy problem treba nebude

PříspěvekNapsal: pon bře 29, 2010 9:19 am 
Site Admin

Gravka píše:
na druhou stranu pro VS vzdelaneho cloveka na pozici od middle managementu vejs to uz zas takovy problem treba nebude

Na to, aby pro nej byla sedma, to co pro zbytek Fobie takova pozice nestaci. Samozrejme ze kdyz bude mnoho let setrit, tak si ji koupi, ale to proste neni zpusob, jakym se kupuji takova auta. Nemit nic a pred cinzakem parkovat novou sedmu :lol:
VS vzdelany clovek na pozici middle managementu dneska dostava nastup tak 40k-60k a je rad (vite, ona je ta krize.....sice vyhlasujeme rekordni zisky, ale jinak vubec nemame penize a vlastne vam delame milost, ze vas chceme vzit, tak drzte hubu a krok, ve fronte je za vama dalsich 20 takovych...). A takove penize nejsou zadny odvaz. Pred krizi to bylo tak o 20-30 procent vice, coz ale i tak nestaci. Podle me takovy plat, pri kterem se o tom da uvazovat, je neco jako 130k plus (lehce nadprumerna mzda v nemecku), coz ovsem tady jsou vetsinou riditelske fleky. Cili tolik z pohledu zamestnance.

Jinak ja jsem snad jeste nevidel, ze by nejaky zamestnanec mel vlastni sedmu (novou) a to pocitam i riditele ruznych oddeleni, divizi a tak, kterych take par znam. Vetsinou kazdeho zdima hypo na barak, takze na hracky uz neni.

Jak jsem psal na zacatku, pokud bude clovek mnoho let o chlebu a vode, tak se da nasetrit na lecos. Ale bude to proste kauf uplne mimo financni moznosti a kdyz pak bude potrebovat novy tlumice, tak zase nebude 2 mesice zrat. A navic mu to do tydne objedou klicema a ukradnou, protoze parkovat takovy auta na sidlisti neni to prave (setrilo se na bydleni, aby bylo na auto :lol: ). Aby si clovek v klidu koupil poradny auto, tak potrebuje garaz. Coz v drtive vetsine pripadu znamena barak (reseni ze budu parkovat za 7k mesicne 5km od meho domu fakt neberu jako racionalni). Takze prvni vydelat na barak a to uz jsme zase nekde uplne jinde.

PříspěvekNapsal: pon bře 29, 2010 10:13 am 

archeolog píše:
Mustang.GT píše:
Já nenapsala, že mají dražší auta, než já ;)

Mustang.GT píše:
nádherná zbrusu nová M3 v černé metalíze...

Máš v podpisu BMW E36 318i. Nejsem teda nějakej znalec, ale odhaduju, že bude krapet levnější než to, kvůli čemu ses málem rozplakala a radši jela domů :lol:

[color=#BF00BF]Tak aby nedošlo k omylu - tohle jsem vůbec nepsala (kvůli čemu ses málem rozplakala a radši jela domů), takže příště čti pozorněji, pokud chceš rýpat ;) .
Auto, co mám v popisu má mimohodem i fotku - takže až se na ní podíváš pořádně, zjistíš, že je rozbité na šrot, takže má hodnotu asi tak 5.000 Kč, to je pravda, ale taky už ho dávno nemám :) ;) ! Mám ho v popisu jen proto, že pro mně něco znamenalo, měla jsem ho ráda a chtěla jsem se registrovat sem, protože bych chtěla na léto koupit další BMW. Mým majetkem nyní je PGT 405 Mi16, což je o dost levnější auto než M3, ale stojí v garáži a já jezdím 6 dní v týdnu našimi služebními vozy, což je A8 a Mercedes třídy S, obojí nové. Také nejsem znalec, a je fakt, že auta nejsou vyloženě moje, ale mám je stále k dispozici pro svojí potřebu a myslím, že S-ko je přinejmenším stejně drahé jako nejnovější M3 :idea:
Ale nakonec - i kdyby třeba jezdili v nejdražším autě světa a já třeba MHD, je mi to úplně ukradený ;) Nejde o to, co mám JÁ a co oni - jde mi o to, že tady dělají špinavé kšefty a zabydluje se jich tady čímdál víc a v hezkých nových autech v městské části co bydlím potkáš víc číňanů než čechů, chápeš? TO mně štve - a ne, že JÁ nemám to, co oni. Jak jsi na to vůbec přišel? Já jsem spokojená s tím, co mám, nepotřebuju mít všechno!
[/color]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]