BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je ned čer 08, 2025 1:45 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Taky vás to štve?
PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 7:35 pm 

Tak takový problémy bych chtěl mít. Většina to tu vystihla správně... Dřou od rána do večera a to prostě pořád... Když si vezmu,že před X lety tu jezdili shnilím Formanem,tak je vidět,že něco dělají a neválí se u bedny jako čech... Každej jen nadává,ale sedí doma a nic nedělá... Oni makaj a pak na to maj.... Já jim to přeju

PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 8:12 pm 

taky makám 12 - 15 hodin denně a mám se špatně, ale snáším to dobře :lol: A kdybych makal 18 hodin, tak už bych nebyl taková lůza co reje rypákem v zemi a mohl bych si koupit taky eMko :mrgreen: Kdo chce a zvedne prdel, tak si vidělá - o tom žádná. Ale u Ošklivej katky z růžovej ulice se ty prachy nevidělaj :roll:

I´m Dj Pioneer rulezz

PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 9:21 pm 

archeolog píše:
Gravka: Tvrzení, že 90% si jich nakradlo mi přijde celkem odvážné. Já měl spíš třeba na mysli večerky v malých městech, kde když to měli Češi, tak to zkrachovalo. A proč ? Bylo otevřeno podle nálady, zboží nic moc. Potom to za babku koupil číňan, najednou je otevřeno od nevidím do nevidím, čerstvé zboží, nic není problém - a najednou to vydělává. Třeba i na BMW.

Tím se jich nijak nezastávám, ale je prostě vidět, že když se chce, tak to jde. A že tu někdo fňuká, že mu nákupy zkazilo to, že potkal číňana v M3 - kdyby místo nákupů něco dělal, tak už ji má taky. A jestli na to půjde poctivou prací, na hraně či za hranou zákona, to už je na každém, na co má žaludek a povahu. Možnosti prostě jsou a všichni je mají stejné (když tedy nepočítám rentiéry, ti to mají o trochu snažší :-) ).

ale to zase michate jablka s hruskama - ti, o kterych mluvite jak jsou pracoviti a drou od nevidim do nevidim, tak to nejsou ti stejny, co si pak vozi prdele v autech za miliony...nebo si myslite ze rakos umastenej z celodenniho orezavani gyrosu pak celej ricnej sedne do svoji M3? :lol:

takze za temi 90% (z tech co maji ty luxusni auta) si stojim, zbylych 10% si na ne vydelalo poctive, treba prave tebou zminovanym provozovanim vecerky v malych mestech...opravdu ale nebudu obdivovat nekoho, kdo si na to nevydelal poctivou praci - nebo vy si snad kdyz vidite cikana v Audi A8 reknete "hmm, to je frajer, ten musi byt ale sikovny, chtel bych byt jednou take takovy" ? :shock:

PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 10:47 pm 

Broula píše:
nebo vy si snad kdyz vidite cikana v Audi A8 reknete "hmm, to je frajer, ten musi byt ale sikovny, chtel bych byt jednou take takovy" ? :shock:

:!: Vietnamce,číňany podle mě neljde dávat do stejné řady s cigánama :!:

Co všechno dokázali v Číně...bojová umění,léčení,stavby...je toho daleko víc
Co udělali ve vietnamu nevím,ale jsou pracovití i když nemají co jíst a jak bojovali s USA ;)

A velké finále...co dokáží moráci? Třeba někoho sejmou,okradou,zmlátí nebo obviní z rasismu když ten někdo zmlátí je :!: :!: :!:

Takže prosím opravdu tady neplantejte všechno dohromady...

Celkově to asi má být vystižené takto:
-Prachy mají šéfové tržnic...ti si na ně manuálně asi nevydřeli...
-Pracovití jsou a někteří i poctivě..
-Ano , funguje to obdobně jako v cigánském gethu..je nějaký BOSS,ale to bude asi tak všechno,pak se to rozděluje.

A ať si jezdí v A8..já mám rád BMW 8-)

PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 11:34 pm 

La pardon Gravko, řekni mi když vidiš čecha jet v S8 nebo nove M5 taky si řikaš že to určitě ukrad nebo to je averze jen vůči cizincům? Nic proti tobě ale měl jsem tento pocit z toho co řikaš. Nebo znaš lidi co dělaj normalni zaměstnani(přirovname s vjetnamcem v tržnici) od 8-17 co jezděj v nove 7me nebo Mku?
Pokud makaš na sebe tak maš šanci si koupit to co chceš protože je to jen ve tvych rukou, pokud makaš na někoho jineho tak pardon ale prdel si vozit v luxusnim autě bude majitel na ktereho makaš.

PříspěvekNapsal: pát bře 26, 2010 12:44 am 

ARMAN píše:
La pardon Gravko, řekni mi když vidiš čecha jet v S8 nebo nove M5 taky si řikaš že to určitě ukrad nebo to je averze jen vůči cizincům? Nic proti tobě ale měl jsem tento pocit z toho co řikaš. Nebo znaš lidi co dělaj normalni zaměstnani(přirovname s vjetnamcem v tržnici) od 8-17 co jezděj v nove 7me nebo Mku?
Pokud makaš na sebe tak maš šanci si koupit to co chceš protože je to jen ve tvych rukou, pokud makaš na někoho jineho tak pardon ale prdel si vozit v luxusnim autě bude majitel na ktereho makaš.

Přesně to bych taky souhlasil. Jde o to že mužete delat od rána do pulnoci a stejne si na to nevydelate. Jde o to v čem děláte a pro koho. Pokud budete bouchat u pasu ve fabrice asi těžko budete jezdit v nové M3.

Stejne tak cokoliv jineho vydělate si slušně ale ne 2míče na auto a dalších 3tisic ročně na udržbu.
Pokud ale začnete podnikat jako živnostník či majitel firmy nebo něco co sype. Realitak či pravnik atd. Tak to pujde pokud budete dobří. Ale taky mužete zkrachovat a skončit na ulici. Tam je to už prostě risk.

PříspěvekNapsal: pát bře 26, 2010 1:11 am 
Site Admin

Filozof píše:
Stejne tak cokoliv jineho vydělate si slušně ale ne 2míče na auto a dalších 3tisic ročně na udržbu.

Vydělat 2 míče není zas tak nekonečný problém, ale ve chvíli, kdy mám dva míče, tak si za ně rozhodně nekoupím auto, to bych měl v hlavě uplně nasráno. Je třeba si uvědomit, že ten, kdo si kupuje auta za dva míče, má těch míčů mnohem, mnohem více. A to už člověk jako zaměstnanec v ČR nemá šanci vydělat, téměř bez ohledu na místo. Mýslím, že ani většina živnostníků.

A ve chvíli, kdy člověk začne podnikat, tak zajímavější zakázky (20m+) jsou VŽDY o korupci. Znám pár lidí, co mají domací flotilu stylu Hummer + Porshe a nikdo z nich to nevydělal uplně čistě, vždy za tím bylo minimálně nějaké všimné. Každý úspěšný podnikatel jednou stojí před rozhodnutím, zda začít dávat uplatky a získat super zakázky, nebo být čístý, ale být řádově chudší. A to mám na mysli poctivé podnikaní, ne vybírání výpalného na vietnamské tžnici, nebo přijímaní úplatků. A to není moje teorie, to je prostě fakt, se kterým se ve svém oboru setkavám pořád.

Čili šance, že člověk v novém mercedesu od AMG je čístý jako sníh, ja fakt hodně malá. Neříkám, že nebudou vyjímky, ale je jich fakt hodně, hodně málo.

PříspěvekNapsal: pát bře 26, 2010 1:32 am 

ve stavitelstvi(jestli si nepletu obor) a oborech ktere maji něco společneho s statnima zakazkama věřim že je tohle jakysi standart ale jine obory bych s tim dohromady asi nedaval, jsou poctive podikatele a je jich dost

PříspěvekNapsal: pát bře 26, 2010 7:54 am 

Když vidím frajera v "megovém" autě, tak mě je to jedno kde na to vzal, ale pokud vidím "pjeknou mladou babu" v takovém autě, tak tam je to na 99% jasné, kde to auto vzala :D
Jinak brácha má auto za 1,2 míče, solidní barák s bazénem, manželka doma, 2 děti a opravdu maká poctivě (ekonom u jedný firmy) 8-)

PříspěvekNapsal: pát bře 26, 2010 10:30 am 
Site Admin

paca píše:
Jinak brácha má auto za 1,2 míče, solidní barák s bazénem, manželka doma, 2 děti a opravdu maká poctivě (ekonom u jedný firmy) 8-)

Jenze nema mercedes od AMG, ani M5 a kazdy rok jiny...to je proste uplne jina kategorie prijmu, protoze to jsou auta s vysokymi naklady na provoz a to si nikdo, kdo ma barak na hypoteku a dve deti jen tak nehodi. Navic uz chci videt, jak typicky clovek v nove M5 si na ni 10 let setril a pak v ni dalsich 10 let jezdi....tihle lide ty auta toci po roce.
Jinak ja nevidim nic nerealneho na tom, kdyz si sikovny clovek koupi baracek, to je porad radove nizsi kategorie prijmu nez o ktere se bavime.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]