EdyBoyS píše:
... ty levny mrdky co prodávají někde v obi stojí za hovno, tomu se musim vždycky smát, jak může 1 guma stát 5oo,- to musí být opravdu excelentní kvalita

To jsou jasné protektory. Kdysi jsem měl ještě na Nissanu Sunny 1.6SLX (r.v. 1989) gumy značky "Obnova Brno" , taky protektory a při 120ceti na dálnici to hučelo jako náklaďák a při každé zatáčce to pískalo jako v USA filmech. Jel jsem stím do NL a v Německu jsem zkusil co Nissan ještě dokáže.Dokázal tachometrových 190 km/h. Pak přišla zácpa, 3/4 hodiny na místě. Když jsem se rozjel zjistil jsem, že mám defekt. Zajel jsem po havarijním pásu asi 3km na první odpočívadlo, vyměnil kolo a jel nach Holland. Druhý den v NL jsem zjistil, že na předním kole, ve vrchní vrstvě pneu chybí kus gumy velikosti CD. Vyndám tedy to píchle kolo s kufru a dívám se - tam tak stejně velká díra.Prostě se propálily. Když si představím, že já blbec stím jel 190...
Kámoš letos koupil na Aukru zimáky 14" na Fáčko. Je to z Ukrajiny a za kus dal 200kč. Vypadají jako ze 70. let. God bless him!