Krásně napsáno "Plecháči"
No tak bvuď olej rychle vyměň nebo si alespoň u čerpačky doplň ten +-litr oleje než to zadřeš.
Jinak slovo "tuning" vzniklo ve Spojených státech a má značit vylepšení vozidla.
Ovšem v českých zemích značí něco jako "zprasit, převrtat, potrápit, zničit" vozidlo a většinou není funkční. Viz křídlo na škodě 105L o velikosti křídla Boeingu 747:-)
Já by jsem zde úpravy vozidel spíše začal označovat jako performance či tak nějak. Tím ovšem myslím ty funkční, ne nálepku "Turbo" od benzinky
Každé vozidlo se dá vylepšit ale je to o slově přemýšlet které zde většina "Tunerů" nepoužívá v praxi.
Musíte si uvědomit že různá sání, výfuky atd které za něco stojí, znamenají hodiny, dny a týdny vývoje a odladění na příslušný automobil, které si ovšem následně nechá výrobce mastně zaplatit.
Co se týká tvého sání tak ano neříkám že ta trubka o které jsi zde mluvil musí vypadat ošklivě, ale asi by jsem to řešil až po tom co si budeš moci říci " Mám dobré brzdy, mám vyměněný olej a všechny filtry, mám v pořádku podvozek i řízení, auto vypadá hezky a motor šlape jako hodinky"
Většina "Tunerů" má sice auto že z venku zaujme ale když by jsem se podíval na technický stav tak většinou trnu hrůzou když vidím ty vyjeté kotouče, po destičkách zbývá už jen obtisk, tlumiče vyteklé.......
Popřemýšlej než něco uděláš