BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je stř čer 04, 2025 10:27 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Kde je topic - cenzura ?
PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 1:29 pm 

Kde je tento topic, že by zasáhla cenzura, která zde nikdy nebude ?
pokec-f6/ti-ne-za-nes-n-co-psat-t490.html

Člověk se na něco SLUŠNĚ zeptá a místo odpovědi mu to smažou, to je zřejmě ta stále zde do nebe vynášená demokracie :V

Proti metodám zakladatelů tohoto fóra je Paroubek břídil - nejdřív vlna populistických keců o demokracii, jaká jinde není a když se sem lidi zaregistrujou, maže se o sto šest :V

Předmět příspěvku: Re: Kde je topic - cenzura ?
PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 2:08 pm 

Ty si to tu tedy dáváš :lol:

PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 2:19 pm 

co v něm bylo?

PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 2:25 pm 

Byla tam pravidla, jak se zde máme chovat. Když jsem velmi slušně upozornil na to, že to vznikalo s tím, že taková pravidla tu nikdy nebudou a že tato pravidla byla na jiných fórech zakladateli těchto stránek nazývána zbytečnou buzerací, tak místo odpovědi byl příspěvek smazán.

Trochu mi tu nehrajou ty kecy o demokracii, svobodě a zbytečném mazání a teď tohle ?

Jsem zvědavý, jestli to zase smažou nebo jestli se někdo milostivě vyjádří :ugeek:

PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 2:45 pm 

Jakekoli přispěvky by se neměli nikdy mazat, mazani lidi prostě štve ale každy admin/mod si tim asi musi projit sam, zkušenosti jinych tu nepomůžou. Pokud někdo semeni absolutni nesmysly nebo jeho přispěvky jsou 100% spam tak dostane ban(nejlepe založit pro bananovane topik). Mazat by se měli jen topiky a přispěvky založene spamovymi roboty nebo podobnymi idioty znate - zvětšete si penis a kupte valium s viagrou.

Jo a kdybys čekal že nebudou žadna pravidla tak nevim co si o tom mam myslet - anarchie je od zakladu určena k zaniku.

PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 3:02 pm 

ARMAN píše:
Jakekoli přispěvky by se neměli nikdy mazat, mazani lidi prostě štve

No to tu bylo proklamováno od začátku, že tady se mazat nic nebude, proto se tak divím.

ARMAN píše:
Jo a kdybys čekal že nebudou žadna pravidla tak nevim co si o tom mam myslet - anarchie je od zakladu určena k zaniku.

To jsem tvrdil od začátku já, když tu bylo slibováno, jak se nic mazat nebude - byl jsem označen za rýpala. Teď na to došlo a maže se jak o život. A admini mlčí ( a mažou ).

PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 3:07 pm 
Site Admin

Koukam, ze bmwklub prudic zase vystrkuje ruzky. Nechapu, ze vas to porad bavi. Jinak ja vznik takoveho topicu neinicializoval, to byla soukroma akce CLENA fora, ktery ma nahodou moderatorska prava. Souhlasim s tim, ze to nemel mazat, je to zbytecne a nahrava to akorat prudicum, aby rozpoutavali zbytecny flame. Ze?

Kazdopadne bmwklub prudici doporucuju klidnit hormon, jasne se reklo, ze se tady nebudeme urazet a prirovnavat nekoho k Paroubkovi a lhat stylem "maze se tady o sto sest" se k te pomyslne hranici zacina blizit. Ja opravdu nerefreshuji forum kazdych 5 minut, takze si laskave odpust utocne kecy o nereagovani a mazani.

PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 4:17 pm 

Demostenes píše:
Koukam, ze bmwklub prudic zase vystrkuje ruzky. Nechapu, ze vas to porad bavi. Jinak ja vznik takoveho topicu neinicializoval, to byla soukroma akce CLENA fora, ktery ma nahodou moderatorska prava. Souhlasim s tim, ze to nemel mazat, je to zbytecne a nahrava to akorat prudicum, aby rozpoutavali zbytecny flame. Ze?

Kazdopadne bmwklub prudici doporucuju klidnit hormon, jasne se reklo, ze se tady nebudeme urazet a prirovnavat nekoho k Paroubkovi a lhat stylem "maze se tady o sto sest" se k te pomyslne hranici zacina blizit. Ja opravdu nerefreshuji forum kazdych 5 minut, takze si laskave odpust utocne kecy o nereagovani a mazani.

S útočnými kecy bys měl začít u sebe, nevím, proč mě tituluješ bmwklub prudič. Já už se víckrát vyjádřil, že mě osobně toto fórum nijak nevadí, naopak.
Co mi vadí ( a nejen tady ), je pokrytecké chování, zejména tvoje a tvých moderátorů. Když se ti něco hodí do krámu - pravidla, to že si nějaký moderátor dělá co chce, apod... - na jiném fóru, tak to zkritizuješ, nazveš to zbytečnou buzerací a založíš toto fórum. Všechny ujistíš, že tady se to dít nebude. No, a když se ti lidé zaregistrují, zavedeš ty samé praktiky, najmeš stejné moderátory, jaké jsi na bmwklubu kritizoval a když nějak " selžou ", nazveš to " soukromou iniciativou člena fóra, který má náhodou moderátorská práva ".

A když se tě na to někdo slušně zeptá, obvykle uzavřeš diskusi s tím, že " to nemá cenu ". A argumenty najednou žádné. Viz naše předchozí diskuse, předpokládám, že během několika týdnů, co utichla jsi fórum navštívil a přečetl sis to.
Schválně počkám, až si to přečteš, abych zase něco unáhleně nenapsal znovu. Hoď sem prosím aspoň smajlíka, až si to přečteš, já naivně předpokládal, že admin sem zabrousí minimálně jednou denně, spíš ale častěji.

Umím si taky představit, že bys lidi jako já nejraději zabanoval, čímž bys ovšem opět protiřečil svému postoji o podobných praktikách na jiných fórech. Holt populismus funguje jen do té doby, než se nad tím někdo zamyslí.

PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 4:24 pm 
Site Admin

Tohle je vazne neuveritelny. :shock: Ale me je naprosto jasne, o co ti jde. Prudit neustale dokola, lhat, vymyslet si, krive obvinovat a urazet aby si ten ban dostal a pak abys mohl na bmwklub napsat pod svym pravym nickem, jak jsi moralne zvitezil. Kazdy se tady registroval pod stejnym nickem jako na bmwklubu, jenom nejvetsi prudic ne. Cim to asi bude, je videt, ze jsi opravdu "hrdina".....Je mi z tebe na bliti :V

PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 4:27 pm 

archeolog píše:
Já už se víckrát vyjádřil, že mě osobně toto fórum nijak nevadí, naopak..

Kecas, vetsina tvejch prispevku je presne opacne. Porad tu prudis, a kdyby si byl na mym foru tak uz davno stepujes za dverma s bananem. Vsechno a vsude je jen odcad pocad a ty uz ses hodne mimo ono rozmezi :evil:

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]