Demostenes píše:
Koukam, ze bmwklub prudic zase vystrkuje ruzky. Nechapu, ze vas to porad bavi. Jinak ja vznik takoveho topicu neinicializoval, to byla soukroma akce CLENA fora, ktery ma nahodou moderatorska prava. Souhlasim s tim, ze to nemel mazat, je to zbytecne a nahrava to akorat prudicum, aby rozpoutavali zbytecny flame. Ze?
Kazdopadne bmwklub prudici doporucuju klidnit hormon, jasne se reklo, ze se tady nebudeme urazet a prirovnavat nekoho k Paroubkovi a lhat stylem "maze se tady o sto sest" se k te pomyslne hranici zacina blizit. Ja opravdu nerefreshuji forum kazdych 5 minut, takze si laskave odpust utocne kecy o nereagovani a mazani.
S útočnými kecy bys měl začít u sebe, nevím, proč mě tituluješ bmwklub prudič. Já už se víckrát vyjádřil, že mě osobně toto fórum nijak nevadí, naopak.
Co mi vadí ( a nejen tady ), je pokrytecké chování, zejména tvoje a tvých moderátorů. Když se ti něco hodí do krámu - pravidla, to že si nějaký moderátor dělá co chce, apod... - na jiném fóru, tak to zkritizuješ, nazveš to zbytečnou buzerací a založíš toto fórum. Všechny ujistíš, že tady se to dít nebude. No, a když se ti lidé zaregistrují, zavedeš ty samé praktiky, najmeš stejné moderátory, jaké jsi na bmwklubu kritizoval a když nějak " selžou ", nazveš to " soukromou iniciativou člena fóra, který má náhodou moderátorská práva ".
A když se tě na to někdo slušně zeptá, obvykle uzavřeš diskusi s tím, že " to nemá cenu ". A argumenty najednou žádné. Viz naše předchozí diskuse, předpokládám, že během několika týdnů, co utichla jsi fórum navštívil a přečetl sis to.
Schválně počkám, až si to přečteš, abych zase něco unáhleně nenapsal znovu. Hoď sem prosím aspoň smajlíka, až si to přečteš, já naivně předpokládal, že admin sem zabrousí minimálně jednou denně, spíš ale častěji.
Umím si taky představit, že bys lidi jako já nejraději zabanoval, čímž bys ovšem opět protiřečil svému postoji o podobných praktikách na jiných fórech. Holt populismus funguje jen do té doby, než se nad tím někdo zamyslí.