BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je úte črc 01, 2025 10:34 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Kde je topic - cenzura ?
PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 4:44 pm 

PPK píše:
archeolog píše:
Já už se víckrát vyjádřil, že mě osobně toto fórum nijak nevadí, naopak..

Kecas, vetsina tvejch prispevku je presne opacne. Porad tu prudis, a kdyby si byl na mym foru tak uz davno stepujes za dverma s bananem. Vsechno a vsude je jen odcad pocad a ty uz ses hodne mimo ono rozmezi :evil:

Taky se mi zdá že tu máš 40 příspěvků a z nich 30 je prudění do Demostenese, případně obhajoba BMWklubu a shazování fora. Na to, že ti toto forum nevadí.......ale tak jestli tě to naplňuje nějakým zadostiučiněním, tak jeď dál. To, že já tohle jednání nechápu, už je jen můj problém, že ;)

Jinak já ten příspěvek četl a BMW4ever který tento topic založil ti odpověděl, až poté byl tento topic smazán. To žes tu nebyl a nestihl sis odpověď přečíst.........To jen k tomu, že místo odpovědi ti to smazali.

Naposledy upravil Chobot dne ned pro 27, 2009 4:45 pm, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 4:45 pm 

Demostenes píše:
Tohle je vazne neuveritelny. :shock: Ale me je naprosto jasne, o co ti jde. Prudit neustale dokola, lhat, vymyslet si, krive obvinovat a urazet aby si ten ban dostal a pak abys mohl na bmwklub napsat pod svym pravym nickem, jak jsi moralne zvitezil. Kazdy se tady registroval pod stejnym nickem jako na bmwklubu, jenom nejvetsi prudic ne. Cim to asi bude, je videt, ze jsi opravdu "hrdina".....Je mi z tebe na bliti :V

Zde je vidět, kdo je na tom jak s urážkami ostatních. Mě jen stačí odpovědět na jednoduché otázky, to bys ale musel uznat, že mám pravdu, což bys zřejmě nepřenesl přes srdce. A neodpovíš, což je taky obraz toho, jak vidíš uživatele svého fóra.

Nevím, kde je psáno, že se mám na všechna fóra, která navštěvuji registrovat pod stejným nickem ? Asi jsem tedy opravdu " hrdina ", ale navštěvuji několik diskuzí a skutečně nejsem na všech pod stejným nickem - úplně se teď stydím, když jsi mi to napsal :ugeek:

Jen mi napiš, čím koho prudím ? Položím slušně dotaz, moderátor ho smaže - já se opět slušně zeptám, proč to všechno a admin mi napíše, že je mu ze mě na blití a neodpoví. Jsem z toho tak trochu zmatený, to je celé :cry:

PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 4:48 pm 

Chobot píše:
Jinak já ten příspěvek četl a BMW4ever který tento topic založil ti odpověděl, až poté byl tento topic smazán. To žes tu nebyl a nestihl sis odpověď přečíst.........To jen k tomu, že místo odpovědi ti to smazali.

Autor ( bmw4ever ) mi psal SZ, já si odpověď přečetl. Nebyla mi jasná, tak jsem zeptal znovu a potom to rovnou smázli. A jsem tu častěji než admin, jak si můžeš přečíst, to mi přijde dost na to stíhat si číst odpovědi, nemůžu za to, že se mažou rychleji, než si je stihne někdo přečíst.

Po sté - nevadí mi fórum, Demostenes, ani nikdo jiný osobně. Vadí mi to pokrytectví, na které se snažím poukázat, ale které nevadí nikomu jinému a lidi jdou za Demostenem jak ovce navzdory naprosto evidentním lžím...

EDIT: Sakra, upravuješ příspěvky, než si je někdo přečte :-)
Můžu jediný příklad toho, kde obhajuju bmwklub ? Díky.

PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 4:53 pm 
Moderátor
Moderátor

Tak aby jsem vše uvedl na pravou míru tak jak jsem to zamýšlel.

Aby zde již od začátku nevznikal bordel, lidi se k sobě chovali slušně a nezakládali milion stejných témat nebo témat s nadposem typu "pomoc" nebo třeba "čím to je".
V topicu bylo napsáno ve zkratce toto: Hledej než založíš nový topic, nemluv zde sprostě, pokud budeš něco potřebovat nebo si nevědět rady obrať se na moderátora, kdo zde bude záměrně škodit, prudit a dělat bordel (momentálně přístup Archeologa) tomu může v krajním případě hrozit ban a jiné postihy, pokud budeš mít s někým spor tak to řeš zde: slu-by-nabidka-doporuceni-f29/ti-co-zde-skodi-a-ti-co-zde-pomahaji-t489.html

toto jsou myslím pravidla která tak nějak vyplývají z názvu Forum a z pravidel slušného chování. toto vše jsem sem napsal já sám z vlastní iniciativy a bez předchozího upozornění nebo informování Amina (Demostenes) což byla chyba.

Rád by jsem aby toto forum bylo svobodné ale byl zde i jakýsi pořádek a ne bordel, nikomu jsem nikdy nic nesmazal bez předchozího upozornění ani s ním. Každý si vždy rád opravil svojí chybu. Smazal jsem jen na požádání autora/nicku
Pokusím se sem dávat co nejvíce informací a návodů aby byli přehledné, k něčemu a pro všechny.

PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 4:58 pm 

Citace:
Po sté - nevadí mi fórum, Demostenes, ani nikdo jiný osobně. Vadí mi to pokrytectví, na které se snažím poukázat, ale které nevadí nikomu jinému a lidi jdou za Demostenem jak ovce navzdory naprosto evidentním lžím...

To je to co nechápu. Řekl si to 40* a úspěch to nemělo, tak proč to pořád opakovat? Myslíš, že z ničeho nic všichni procitnou a přestanou sem chodit nebo tak něco?? Dyť je to jen internet. Kecy. Pokec o autech. Když se tu někomu líbit nebude, tak odtud odejde a už se tu neukáže, když jo, tak zůstane. Jsme snad dospělí(aspoň myslim že většina z nás) aby jsme se sami rozhodli. Peníze se do toho nestrkají, takže není zkouškou o co přijít. Prostě s odpuštěnim to je jen kupa keců ´ala kdo koho přechytračí, ten má větší......´. Ale jak sem řekl, když to někomu dává, tak mě je to šumák :)

PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 5:06 pm 
Moderátor
Moderátor

For Archeolog: :!: Již jsem zde slyšeli co vše je zde pokrytecké, nevhodné, nepravdivé atd, slyšeli jsem zde i narážky na různé lidi co se tady snaží aby to tady nějak vypadalo, na adminy, mody atd. Nic není jednoduché a mnohdy ani rozhodování o některých věcech, kor kde je třeba ta či ona hranice. Ale alespoň se snažíme. Jsme rádi za pomoc ve formě článků, rad, návodů a jiných užitečných informací. myslím si že a´t si to zde každý sám přebere jestli zde je nějaká buzerace nebo ne, jestli zde je přehnané moderování nebo ne. jak jsis všimnul hned po tom co jsses mě zeptal na info ohledně mého příspěvku "čti než něco napíšeš!!!!!!!" tak jsem ti odpověděl že se nebude jednat o žádný teror, buzeraci nebo podobně ale ty jsi hned začal kafrat o tom co se zde říkalo, proč to tady vzniklo atd. Jelikož to bylo z mé vlastní iniciativy tak jsem to radši smazal do doby než se domluvím s ostatnímy.

tak zde přestaň laskavě dělat bordel a zkus taky něco vymyslet a zrealizovat, myslím že to není tak lehké!

Ještě poprosím Demostena jestli je možné tento topic nějak obnovit, já nevím jak nebo to nedokážu.

PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 5:06 pm 

Citace:
EDIT: Sakra, upravuješ příspěvky, než si je někdo přečte :-)
Můžu jediný příklad toho, kde obhajuju bmwklub ? Díky.

Sakra, omluva. Ani nevim co jsem upravoval. Asi nějakou diakritiku či tak něco. Určitě ne smysl příspěvku.

Naše diskuze v topicu ´kdo mi smazal příspěvek´ od ´A teď si do tohoto svého vyjádření místo Demostenes dosaď BMWklub a co vyjde ? Nebo to najednou neplatí ?
Píšeš, že když tu Demostenes všechny zabanuje, je to ok, je to jeho fórum. A není to analogie přesně na to, co udělal BMWklub se svým fórem ?´

Ale to už jsme vyřešily. respektive já to asi dovyřešil páč si pak už nereagoval........no nic, zbytečná diskuze.

PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 5:50 pm 
Moderátor
Moderátor

Citace:
S útočnými kecy bys měl začít u sebe, nevím, proč mě tituluješ bmwklub prudič. Já už se víckrát vyjádřil, že mě osobně toto fórum nijak nevadí, naopak.
Co mi vadí ( a nejen tady ), je pokrytecké chování, zejména tvoje a tvých moderátorů.

V čem je moje chování pokrytecké? My se známe? Pěkně kolem sebe kopeš :o.

PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 6:02 pm 
Moderátor
Moderátor

Patriot318i píše:
Citace:
S útočnými kecy bys měl začít u sebe, nevím, proč mě tituluješ bmwklub prudič. Já už se víckrát vyjádřil, že mě osobně toto fórum nijak nevadí, naopak.
Co mi vadí ( a nejen tady ), je pokrytecké chování, zejména tvoje a tvých moderátorů.

V čem je moje chování pokrytecké? My se známe? Pěkně kolem sebe kopeš :o.

Mě by taky moje pokrytectví zajímalo kdy jsem se choval jako pokrytec?

PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 10:43 pm 
Site Admin

Kaslete na nej, on prisel prudit a je uplne jedno jak budete argumentovat. Tyhle lidi je nejlepsi ignorovat.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]