Demostenes píše:
Tohle je vazne neuveritelny.

Ale me je naprosto jasne, o co ti jde. Prudit neustale dokola, lhat, vymyslet si, krive obvinovat a urazet aby si ten ban dostal a pak abys mohl na bmwklub napsat pod svym pravym nickem, jak jsi moralne zvitezil. Kazdy se tady registroval pod stejnym nickem jako na bmwklubu, jenom nejvetsi prudic ne. Cim to asi bude, je videt, ze jsi opravdu "hrdina".....Je mi z tebe na bliti

Zde je vidět, kdo je na tom jak s urážkami ostatních. Mě jen stačí odpovědět na jednoduché otázky, to bys ale musel uznat, že mám pravdu, což bys zřejmě nepřenesl přes srdce. A neodpovíš, což je taky obraz toho, jak vidíš uživatele svého fóra.
Nevím, kde je psáno, že se mám na všechna fóra, která navštěvuji registrovat pod stejným nickem ? Asi jsem tedy opravdu " hrdina ", ale navštěvuji několik diskuzí a skutečně nejsem na všech pod stejným nickem - úplně se teď stydím, když jsi mi to napsal
Jen mi napiš, čím koho prudím ? Položím slušně dotaz, moderátor ho smaže - já se opět slušně zeptám, proč to všechno a admin mi napíše, že je mu ze mě na blití a neodpoví. Jsem z toho tak trochu zmatený, to je celé