BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je čtv črc 23, 2026 7:32 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Kde je topic - cenzura ?
PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 12:16 am 

Chobot píše:
Naše diskuze v topicu ´kdo mi smazal příspěvek´ od ´A teď si do tohoto svého vyjádření místo Demostenes dosaď BMWklub a co vyjde ? Nebo to najednou neplatí ?
Píšeš, že když tu Demostenes všechny zabanuje, je to ok, je to jeho fórum. A není to analogie přesně na to, co udělal BMWklub se svým fórem ?´

Ano, v tomto máš přesně pravdu, nenapsal bych to líp. Jediný rozdíl je v tom, že bmwklub to vydal jako pravidla a potom vyžadoval jejich dodržování, tady bylo slibováno, že nic takového nebude a najednou je.

Není mým cílem vyvolávat rozbroje, jak si zřejmě mnozí myslí, proto končím tuto debatu z mojí strany - i to, že pan admin neodpověděl je svým způsobem odpověď.
A zároveň se omlouvám všem moderátorům, kterých jsem se dotkl, jednak ani nevím, kdo tu moderuje, napsané jsem to nikde nenašel a jednak tu moderátoři nejsou moderátoři, ale jen " členové, kteří shodou okolností mají moderátorská práva ". Což jsem taky nevěděl. Takže ještě jednou komplexní omluva všem, kteří ať již záměrně nebo náhodou mají moderátorská práva.

Jediné, co mě ještě napadá je, že pokud se stejně jako uživatelé zde zastávají pokryteckého admina někteří chováte v občanském životě, nelze se divit preferencím ČSSD - také je to jen díky lidem, co skočili na populismus. Nicméně uznávám, že o tom je ta demokracie, holt jsme asi takový národ, no.

Přeji fóru, ať se mu daří, protože běžný uživatel jistě nemůže za to, jak se chová či nechová admin a moderátoři. A jak tu správně padlo, je to jen internet.

PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 1:07 am 

archeolog píše:
Chobot píše:
Naše diskuze v topicu ´kdo mi smazal příspěvek´ od ´A teď si do tohoto svého vyjádření místo Demostenes dosaď BMWklub a co vyjde ? Nebo to najednou neplatí ?
Píšeš, že když tu Demostenes všechny zabanuje, je to ok, je to jeho fórum. A není to analogie přesně na to, co udělal BMWklub se svým fórem ?´

Ano, v tomto máš přesně pravdu, nenapsal bych to líp. Jediný rozdíl je v tom, že bmwklub to vydal jako pravidla a potom vyžadoval jejich dodržování, tady bylo slibováno, že nic takového nebude a najednou je.

Není mým cílem vyvolávat rozbroje, jak si zřejmě mnozí myslí, proto končím tuto debatu z mojí strany - i to, že pan admin neodpověděl je svým způsobem odpověď.
A zároveň se omlouvám všem moderátorům, kterých jsem se dotkl, jednak ani nevím, kdo tu moderuje, napsané jsem to nikde nenašel a jednak tu moderátoři nejsou moderátoři, ale jen " členové, kteří shodou okolností mají moderátorská práva ". Což jsem taky nevěděl. Takže ještě jednou komplexní omluva všem, kteří ať již záměrně nebo náhodou mají moderátorská práva.

Jediné, co mě ještě napadá je, že pokud se stejně jako uživatelé zde zastávají pokryteckého admina někteří chováte v občanském životě, nelze se divit preferencím ČSSD - také je to jen díky lidem, co skočili na populismus. Nicméně uznávám, že o tom je ta demokracie, holt jsme asi takový národ, no.

Přeji fóru, ať se mu daří, protože běžný uživatel jistě nemůže za to, jak se chová či nechová admin a moderátoři. A jak tu správně padlo, je to jen internet.

Sem to asi vytrhl z kontextu špatně, že mi píšeš nenapsal bych to líp. To si totiž psal ty, jako reakci na můj příspěvek :lol: . Týkalo se to tvé prosby ať ti ukážu kde se zastáváš BMWklubu. Být tebou si to prostuduju znova a určitě až dokonce kde ses pak na to vykašlal.

PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 8:58 am 
Moderátor
Moderátor

Hele a co se domluvit na pár věcech? pravidla zde nejsou a všechny zavazuje jen pravidlo slušného chování a nedělání bordelů, naschválů atd. pak jistě uznáš že zásah je nezbytný.
My modi zde budeme udržovat pořádek (hledat chyby v textu, pomáhat ostatním, mazat oříspěvky pokud si to někdo bude přást, promazávat OT taky jen na přádní atd.)
To co se stalo na www.bmwklub.cz asi naštvalo a zklamalo hodně lidí ale tady to remcáním nevyřešíme a dělat tady tím bordel, rozpory a podobně mi příjde jako nesmysl.
Tak už přestaneme blbnout a začneme něco tvořit ne? ;)

PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 9:01 am 
Site Admin

"Archeolog" neprisel nic tvorit. Je to jen ze znamych clenu bmwklubu, ktery sem prisel za ucelem lhani, provokace a urazek, aby si vykoledoval ban a mohl pak na BMW klub napsat, jak se tady davaji bany. Vzdyt se staci na ty jeho provokacni posty podivat, 90 procent jsou lzi a vymysly, zbytek jsou prekroucene polopravdy a urazky. Asi nema nic lepsiho na praci. Nema smysl na nej jakkoliv reagovat, tyhle lidi nezajima argumentace. Ztrata casu.

PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 10:02 am 
Moderátor
Moderátor

Tak mu dáme šanci. Ať navrhne co tu zlepšit a podobně a bude klid 8-)

PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 10:30 am 
Moderátor
Moderátor

Jsem zvědav, s čím Vykopávka přijde :D.

PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 4:20 pm 

Demostenes píše:
"Archeolog" neprisel nic tvorit. Je to jen ze znamych clenu bmwklubu, ktery sem prisel za ucelem lhani, provokace a urazek, aby si vykoledoval ban a mohl pak na BMW klub napsat, jak se tady davaji bany. Vzdyt se staci na ty jeho provokacni posty podivat, 90 procent jsou lzi a vymysly, zbytek jsou prekroucene polopravdy a urazky. Asi nema nic lepsiho na praci. Nema smysl na nej jakkoliv reagovat, tyhle lidi nezajima argumentace. Ztrata casu.

Sorry, nedá mi to - zatím tu lži, polopravdy a výmysly vypouštíš jen ty sám. Nedokážeš odpovědět na pár jednoduchých dotazů, i když by odpovědi jistě vedly ke změně náhledu některých uživatelů na toto fórum. Argumentace mě opravdu zajímá, ale zatím jsem žádnou neviděl. Asi to bude tím, že argumenty nemáš a z pozice admina mě jen shazuješ - jak jsem psal, je to taky odpověď.
Končím s touto debatou, nemá to smysl, zvlášť, když slušně položené dotazy ode mě jsou urážky a tvoje urážky a tvých moderátorů jsou vlastně v pořádku. Viz např. poslední příspěvek Patriota318i.

PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 4:25 pm 
Site Admin

Kazdy, kdo precetl tento topic, si udelal jasny obrazek o tom, kdo urazi, kdo pomlouva, kdo lze, kdo prekrucuje, kdo naprosto ignoruje odpovedi a porad si mele to same dokola....Opravdu neni co resit. Topic locked.

Mimochodem otazka k zamysleni, da se dle definice nazvat cenzurou to, kdyz nekdo smaze SVUJ VLASTNI topic?

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]