Chobot píše:
Naše diskuze v topicu ´kdo mi smazal příspěvek´ od ´A teď si do tohoto svého vyjádření místo Demostenes dosaď BMWklub a co vyjde ? Nebo to najednou neplatí ?
Píšeš, že když tu Demostenes všechny zabanuje, je to ok, je to jeho fórum. A není to analogie přesně na to, co udělal BMWklub se svým fórem ?´
Ano, v tomto máš přesně pravdu, nenapsal bych to líp. Jediný rozdíl je v tom, že bmwklub to vydal jako pravidla a potom vyžadoval jejich dodržování, tady bylo slibováno, že nic takového nebude a najednou je.
Není mým cílem vyvolávat rozbroje, jak si zřejmě mnozí myslí, proto končím tuto debatu z mojí strany - i to, že pan admin neodpověděl je svým způsobem odpověď.
A zároveň se omlouvám všem moderátorům, kterých jsem se dotkl, jednak ani nevím, kdo tu moderuje, napsané jsem to nikde nenašel a jednak tu moderátoři nejsou moderátoři, ale jen " členové, kteří shodou okolností mají moderátorská práva ". Což jsem taky nevěděl. Takže ještě jednou komplexní omluva všem, kteří ať již záměrně nebo náhodou mají moderátorská práva.
Jediné, co mě ještě napadá je, že pokud se stejně jako uživatelé zde zastávají pokryteckého admina někteří chováte v občanském životě, nelze se divit preferencím ČSSD - také je to jen díky lidem, co skočili na populismus. Nicméně uznávám, že o tom je ta demokracie, holt jsme asi takový národ, no.
Přeji fóru, ať se mu daří, protože běžný uživatel jistě nemůže za to, jak se chová či nechová admin a moderátoři. A jak tu správně padlo, je to jen internet.