BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je úte čer 24, 2025 2:22 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zimní radovánky s vaším BMW
PříspěvekNapsal: úte led 12, 2010 3:14 am 

bmw4ever nice video, s klukama jsme taky něco točili, ale s kvalitou záznamu to bude horší :(. jinak ohledne tech silnicaru tak se myslim snazi, aspon teda u nas to tomu tak je :)

PříspěvekNapsal: úte led 12, 2010 7:24 am 
Moderátor
Moderátor

Všem sypačům co jsem na D1 potkal jsem výstražnýma poděkoval protože hodně remcavejch lidí co tam jelo ve fiatku sceisento či jak se to píše, na tachometru 20. rukama lisující volant a smrt ve vočích :lol: Se bojí i 2 cm sněhu co už se prostě odklidit nedaj a během 5 minut jsou tam znova. Kluci dělali co mohli a musím je pochválit. zase by jsem chtěl pěkně sepsout polský řidiče jaký jsou to K.R.E.T.É.N.I!!! když mě jeden málem smetl a ostatní neměli daleko ke svodidlů.
Zaroveň by jsem rád poděkoval tomu ZAS.... řidiči žlutého autobusu Student agenci co mu lítala prdel 30cm sem tam když mě předjížděl ve 130km/h když už jsem já nemohl víc jak 90km/h. Jinak videjko je první pokus a na rychlo sešitý tak další snad bude již lepší.

PříspěvekNapsal: úte led 12, 2010 11:37 am 

Jo, ani já letos na silničáře nemohu říct nic. To už je takové to české....já bych to udělal určitě lépe. Jinak včera sem měl možnost se svézt sypacím vozem v akci. a teda p.rdel žádná.

První cesta pro sůl. Pohoda. Cesta pro benzín. A už se čekalo na kamioňáky, kteří natankovali a pak asi půl hodiny krafali a procházeli se po benzíně aniž by někam s autem uhnuli, takže jsme na ně čekali jak vocasové. Pak se jelo. Začátek trasy město, velké hlavní silnice. Odhadoval bych za přejetí těch cca. 6-8km tak 40 zastaveno na semaforu a snad 200 přeřazeno(8kvalt, háčko, malá-velká řada)- a to jsme jeli v noci, ve dne to bude mnohem horší. Dojeli jsme na část kde sice nejsou semafory ani chodci atd, ale zas je to pakárna jak kráva(na 4 kilometrech 6 kruháčů a projíždět všemi směry tam a zpět aby bylo obsypáno vše, a zároveň nenajety km navíc oproti tomu co zpočítali úředníci za stolem, což se stejně cca o 10 km nevychází kdyby se člověk rozkrájel). Samozřejmě v místě kde se má otáčet (uprostřed luk mezi vesnicemi) vypíčený 3 kamiony takovym způsobem že se nedalo, takže spousta sprostých slov a jízda cca. 5km navíc k místu kde se otočit dá. Po cestě zpět došla sůl takže ještě nabrat a doject obsypat to na co nevyšla aby nebyl průser(další KM navíc). A chodci. Megakráva narvaná 6 tunama soli a dementi jdou. U přechodu zastaví, rozhlídnou se, vidí že jede jen sypač tak tam vlezou.....prostě kreteni co si neuvědomujou že zastavit 10tunovej kolos asi na 2 metrech nepůjde.
+k řazení 8 kvaltů, hlídání si aby nebylo orvaný něco kolem čeho s tou krávou projede, přemejšlení nad trasou, ještě za jízdy ovládání šířky a množství házené soli a radlice dle aktuální situace. Pak takový ty věci, že jedete jednu stranu a než se dostanete zpět, tak vám to do toho čistýho z druhého pruhu auta zas vyhází bordel. Atd, atd.

No a to tu byl včera ´klidnej večír´. Vyprávění jak jsou od radlice oházený okna a světla a půl cesty se jede napůl zaslepa ani nemluvě..

Takže k tomu tak. Možná bych to šel dělat, v podstatě člověk sedí v teple a relativnim klidu, ale fakt to neni takovej med jak si asi mnozí představují.

A závěrem? Fakt celkem po chvilce jsem si zvykl, že jsem za jízdy 3-4 metry nad zemí. Zato když sem po 3 hodinách přestoupil zpět do svého BMW, tak sem měl celou cestu domů pocit, že sedim na zemi a od zadku(mého, ne auta) mi musí létat jiskry.

Jinak video o klouzání taky mít budu ale kvalita asi bude taky tragická takže se též nepochlubím :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]