fidzi píše:
Nechápu, jak tady každý nadává, jak kde nemohl vyjet, odjet, projet... Kde proboha bydlíte? Na Sibiři? Nebo je to jen výmluva, protože neumíte citlivě šlapat na plyn? Tohle není kalamita, se zimákama teď nemůžete mít problém(teda pokud není ledovka).
to jsem si řikal vždycky taky a tiše se jim smal... až na tento tyden

jak furt sněži, nikdo snih neodklizi a sam tat nestiha tak i s novejma uniroyalama je problem vyjet u nas z parkoviště, je nějakych 20-30cm takže mi auto sedne na břicho a je po prdeli

vždy jsem ale po 5 minutach vyjel to jo, zjistil jsem že když ležim břichem na sněhu tak citlivě jde jen se rokymacet tam a zpět, vyjet kolej a pak se rozjet nejlepe hned za dvojaka a plny kotel jinak se nerozjedu. Zajimave že na podobnem sněhu jsem v životě neměl problemy s předohrabem se seriovem podvozkem - třeba se Samarou na dřevěnych levnych sice novych ale celoročnich gumach NIKDY nebyl problem když jsem zapadl

Možna bude vliv taky to že teď mam zadek o něco niž než předek tak mě to zbržďuje

sniženi celkově neni dobry na snih, s třicou co mi ležela hodně dole jsem pořadněj snih ani neviděl tak nemužu soudit
tady jsem se před chvili nasral jak jsem se nemoh pohnout směrem k memu mistu a zaparkoval jak jen šlo abych nestal v cestě, snih jsem prohrabal až na asfalt, měl jsem stat hned u ty oktavky vpravo ale to bych už nezatočil ani nahodou