PeteBMW píše:
Demostenes píše:
....Proste oktavka, to je diagnoza a superb, to je oktavka na steroidech, presne takovyhle chovani mi k tem lidem sedi.
Můžu jen potvrdit. Tento týden jsem jel trasu Ostrava - Poděbrady a za 2 dny zpátky Poděbrady - OV po těch naších (bombovních

)okreskách. Celkem asi 6x jsem potkal na cestě debila co předjížděl např. přes plnou čáru, nebo předjížděl stylem: musím těch 5aut + kamion předjet za každou cenu - a zařadit se na poslední chvíli před ten kamion co se blíží v protisměru

Pokažde jim to vyšlo
jen tak tak. A světe div se z těch 6 případu to byla 6x Octávka TD
i. Pánové, něco na te diagnóze bude...

Přesně,škodovkáři,vyjel jsem z obce a hned se na mě nalepila ochcávka kombi,chvilku jsem ho nechtěl pustit,ale pak jsem to vzdal-hodně zatáček a moje horší pneu.Takže předjel a hned za ním v závěsu další ochcávka,no jo,natřeli Bawo.Tak jsem sledoval jak se předemnou honěj mezi sebou až se mi stratili.....o pár km dál vjíždím do obce a cca 1km za cedulí na rovince stál ten kombík u krajnice a vystražný blinkry a vedle pod srázem cca 2-3metry ta druhá ochcávka zarytá čumákem v louce

Hulilo se z ní jak z parní lokomotivy a řidič se lámal ven z auta,naštěstí se asi nikomu nic vážnýho nestalo.Takže já úsměv od ucha k uchu,objel jsem kombíka a ukázal jim co je to BMW Power a jak smrdí spálená guma

Jak se říká,kdo se směje naposled,směje se nejlíp a já se smál ještě druhej den.

tohle by stálo za zfilmování. Nemá taky někdo oktávku na odpis?