BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je úte čer 24, 2025 5:14 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Skodovkar
PříspěvekNapsal: sob dub 10, 2010 7:23 pm 

VanBerg píše:
PeteBMW píše:
Demostenes píše:
....Proste oktavka, to je diagnoza a superb, to je oktavka na steroidech, presne takovyhle chovani mi k tem lidem sedi.

Můžu jen potvrdit. Tento týden jsem jel trasu Ostrava - Poděbrady a za 2 dny zpátky Poděbrady - OV po těch naších (bombovních :!: )okreskách. Celkem asi 6x jsem potkal na cestě debila co předjížděl např. přes plnou čáru, nebo předjížděl stylem: musím těch 5aut + kamion předjet za každou cenu - a zařadit se na poslední chvíli před ten kamion co se blíží v protisměru :!: :idea: Pokažde jim to vyšlo jen tak tak. A světe div se z těch 6 případu to byla 6x Octávka TDi. Pánové, něco na te diagnóze bude...

:lol: Přesně,škodovkáři,vyjel jsem z obce a hned se na mě nalepila ochcávka kombi,chvilku jsem ho nechtěl pustit,ale pak jsem to vzdal-hodně zatáček a moje horší pneu.Takže předjel a hned za ním v závěsu další ochcávka,no jo,natřeli Bawo.Tak jsem sledoval jak se předemnou honěj mezi sebou až se mi stratili.....o pár km dál vjíždím do obce a cca 1km za cedulí na rovince stál ten kombík u krajnice a vystražný blinkry a vedle pod srázem cca 2-3metry ta druhá ochcávka zarytá čumákem v louce :lol: :lol: Hulilo se z ní jak z parní lokomotivy a řidič se lámal ven z auta,naštěstí se asi nikomu nic vážnýho nestalo.Takže já úsměv od ucha k uchu,objel jsem kombíka a ukázal jim co je to BMW Power a jak smrdí spálená guma :twisted: Jak se říká,kdo se směje naposled,směje se nejlíp a já se smál ještě druhej den. :lol: :lol:

tohle by stálo za zfilmování. Nemá taky někdo oktávku na odpis? :D

PříspěvekNapsal: sob dub 10, 2010 10:54 pm 

Tipuji, že takto se jezdí jen s firemnímá oktávkama. Protože když si všimnete rodinku v oktávce, tak jedou všichni spořádaně většinou. Jak tam jede člověk pouze jeden je to většinou firemní zaměstnanec a ten si chce zablbnut a tak jezdí jako prase. věřím že z 90procent to tak bude.

Většina firem u nás kupuje oktávky jako firemní vozidla. ;)

Naposledy upravil Filozof dne ned dub 11, 2010 7:01 pm, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: ned dub 11, 2010 4:24 pm 

Každopádně doufám, že kokot kvůli kterému vznikl tento topic půjde do chládku a snad aby už nedostal řidičák. Takovi lidi za volant nepatří :V

PříspěvekNapsal: pon dub 12, 2010 1:17 pm 

PeteBMW píše:
Každopádně doufám, že kokot kvůli kterému vznikl tento topic půjde do chládku a snad aby už nedostal řidičák. Takovi lidi za volant nepatří :V

v tyhle republice? :D dostane maximalne podminku a zakaz rizeni na par let...s dobrym pravnikem mozna ani to ne, navic uz je rozjela kampan na jeho ocisteni - zamestnanec roku, zpravodaj zelene vlny, naprosto bezproblemovej chlapik ;) viz. http://www.novinky.cz/krimi/197247-pira ... -vlny.html

PříspěvekNapsal: úte dub 13, 2010 12:03 am 

Jó tak zelená vlna... taky se ve mě zvedá nějaká vlna... :V

PříspěvekNapsal: stř dub 14, 2010 1:18 pm 

Doufam ze toho curaka potkam, zaslouzil by peknych par facek.... Z valasskeho mezirici tak to bych ho mohl potkat kdyz bydli ve stejnym meste smejd jeden

PříspěvekNapsal: čtv dub 15, 2010 3:41 pm 

Tak vám něco povím kluci.
Stalo se mi něco podobného. Jedu v klidu předemnou kolona vedle mě kolona není kam bych se zařadil. Najednou přiletel magor v meganu a blikal jak kdyby šlo o život. Vedle mě mezere mezi dvěma kamionama a předemnou kolona takže jsem pokračoval dál v levém jako ostatní. Potom se uvolnila cesta a já se zařadil a ten vůůůůl přijel na moji uroven a taky trhnul volantem na moji stranu. FAKT jsem se nasral a vytočil co je to za debila. :evil:
Naštěstí jsem nikam netrhal volantem jako ve videu.
Byla chvile že jsem sjížděl na Brno a tak jsme se naštěstí rozjeli každej na jinou stranu.
Byl jsem tak nasranej že kdybychom byli někde na semaforech asi bych mu šel dát pěkně přes držku.
Kdyby nebylo mé chladné hlavy při řízení tak bych taky skončil někde v lese a možná z auta už nevylezl. Protože borec při tom manévru mi málem urval zrcátko.

Jak chcete reagovat na takové debilky ? Mít bouchačku tak mu snad prostřílím pneumatiky.
Vždy když vidím to video v TV, tak se vždy pěkně naseru. :evil: :roll:

PříspěvekNapsal: čtv dub 15, 2010 11:08 pm 

Prostě jsou mezi námi tací, co si myslí ,že jsou nejduležitější, přitom to jsou looseři nonstop. Filozofe možná máš lepší reflexy, než ta ženská co se koulela... na tom možná záleží. Tímto ovšem neomlouvám toho kokota, co jí poslal do lesa : Nejen, že už si člověk není jistej vozovkou po které jezdí, ještě čím horší vozovky, tím víc steroiďáku na nich... kurva 8-)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]