BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je úte čer 24, 2025 5:11 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Skodovkar
PříspěvekNapsal: sob dub 03, 2010 12:22 pm 

Dnes ráno (cirka v 01:30) mě zastavili za drift se 7er ve městě. Nikde nic samozřejmě nejelo, tak jsem za to v křižovatce vzal a protáhl ju. No a samozřejmě mě odněkud viděli a už byla diskotéka :lol: . Pánové byli slušní, řekli že příště alespoň když nebudou okolo a nic nebylo, ani dejchat jsem nemusel. Pak mi ale řekl ať si to hlídám, že tady mají s baworáky docela problémy a nemusel bych na ně mít takový štěstí jako teď.. :P

Napište SZ.

PříspěvekNapsal: sob dub 03, 2010 8:28 pm 

Hmm tak to jsi měl kliku,já za neviný driftík s Peugeotem 505 u Tesca na parkovišti tak ve 2 ráno jsem dostal 500Kč :x a to jsem hodil driftík,pak nakupoval a až jsem vyjel na hlavní,tak mě hned stavěly,ty kurvy tam na mě čekaly 30 minut. Je to jen banda buzerantů.. :lol:

PříspěvekNapsal: úte dub 06, 2010 8:37 am 

Ja dostal za driftovani po namesti litr. No ale jsem z uplny prdele kde davaji kanci dobrou noc.
Ale i kdyz je vlakno o necenm jinem, tohle me zajima.
Ono je snad driftovani nekde v silnicnim zakone zakazany :?: :shock:

Lada Niva na tuhých

PříspěvekNapsal: úte dub 06, 2010 3:57 pm 

no pokud driftuješ na parkovišti nebo dokola na kruháčí není co řešit, pokuta. ale když třebas vlítneš do zatáčky smykem, nemůžou nic. Prostě si nezvládnul svoje vozidlo. Tak si to vykládám a vysvětluju švěstkám

PříspěvekNapsal: úte dub 06, 2010 4:34 pm 

Ale jaký silniční zákon poruším např. driftováním po parkiovišti?

PříspěvekNapsal: úte dub 06, 2010 5:57 pm 

PeteBMW píše:
Ale jaký silniční zákon poruším např. driftováním po parkiovišti?

Silniční žádnej. Přes den bych to viděl na ohrožování, případně ničení cizího majetku(zanechávání gumy na asfaltu :lol: ) a v noci na rušení nočního klidu :lol: Když se chce tak se důvod najde....

PříspěvekNapsal: stř dub 07, 2010 8:58 pm 

Samozřejmě že se důvod najde, stačí do bloku napsat §22/1 l a můžete dostat pokutku až do 2.000,-...dejme tomu třeba za nepřizpůsobení jízdy v závislosti na rychlosti vozidla 8-)

PříspěvekNapsal: pát dub 09, 2010 9:00 pm 

PeteBMW píše:
Demostenes píše:
....Proste oktavka, to je diagnoza a superb, to je oktavka na steroidech, presne takovyhle chovani mi k tem lidem sedi.

Můžu jen potvrdit. Tento týden jsem jel trasu Ostrava - Poděbrady a za 2 dny zpátky Poděbrady - OV po těch naších (bombovních :!: )okreskách. Celkem asi 6x jsem potkal na cestě debila co předjížděl např. přes plnou čáru, nebo předjížděl stylem: musím těch 5aut + kamion předjet za každou cenu - a zařadit se na poslední chvíli před ten kamion co se blíží v protisměru :!: :idea: Pokažde jim to vyšlo jen tak tak. A světe div se z těch 6 případu to byla 6x Octávka TDi. Pánové, něco na te diagnóze bude...

:lol: Přesně,škodovkáři,vyjel jsem z obce a hned se na mě nalepila ochcávka kombi,chvilku jsem ho nechtěl pustit,ale pak jsem to vzdal-hodně zatáček a moje horší pneu.Takže předjel a hned za ním v závěsu další ochcávka,no jo,natřeli Bawo.Tak jsem sledoval jak se předemnou honěj mezi sebou až se mi stratili.....o pár km dál vjíždím do obce a cca 1km za cedulí na rovince stál ten kombík u krajnice a vystražný blinkry a vedle pod srázem cca 2-3metry ta druhá ochcávka zarytá čumákem v louce :lol: :lol: Hulilo se z ní jak z parní lokomotivy a řidič se lámal ven z auta,naštěstí se asi nikomu nic vážnýho nestalo.Takže já úsměv od ucha k uchu,objel jsem kombíka a ukázal jim co je to BMW Power a jak smrdí spálená guma :twisted: Jak se říká,kdo se směje naposled,směje se nejlíp a já se smál ještě druhej den. :lol: :lol:

316 e21 ex

PříspěvekNapsal: sob dub 10, 2010 3:09 pm 

S tím zakázaným driftováním" mně to přičetli jako rušení nočního klidu,bylo to po půlnoci a bylo to taky slyšet...sranda je v tom,že pokud teda nechceš dělat bordel ve městě a vytáhneš to někde mezi pole,když jsou prázdné sýpky,nebo co to je...no krásná rovná betonová plocha tak 50m x50m a není z tama skoro nic slyšet,tak švestky dojedou i tam a zase rýpou. Takže to už je moc,kam máš teda jít,na okruh? Mám to k nejbližšímu 70km to se mi nechce ;)

PříspěvekNapsal: sob dub 10, 2010 5:36 pm 
Site Admin

DestinyE34 píše:
sranda je v tom,že pokud teda nechceš dělat bordel ve městě a vytáhneš to někde mezi pole,když jsou prázdné sýpky,nebo co to je...no krásná rovná betonová plocha tak 50m x50m a není z tama skoro nic slyšet,tak švestky dojedou i tam a zase rýpou.

S tim bych sel klidne do spravniho rizeni, to nemaji sanci vyhrat. Proste to jen zkousi.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]