BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je úte čer 24, 2025 4:39 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 120 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Hodně štěští chlapi
PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 1:08 pm 

nehpo: souhlasím se vším kromě poslední věty, težko mohu jako neplatič podpořit fórum, které mě prostě vykoplo a nemohu do něj psát... je to možná hnusné, ale bmw klub by si zasloužil, aby se na něj vykašlali všichni sponzoři a uživatelé přešli sem či na e30.cz... Pak se teprve ti slavní klubáci chytnou za nos a začnou něco řešit.... Už dvakrát jsem byl svědkem podobných situací na dvou jiných webech, a pokaždé to pro původní fórum(web) dopadlo katastrofálně, naštvaní uživatelé přešli na konkurenční nebo nově založená fóra, tím pádem klesla sledovanost, sponzoři omezili přísun peněz a ve výsledku zbylo jen pár lidí bloumajících po prázdných stránkách.... A bmwklub je na stejné cestě do pekel, s tím, že už je pěkně rozjetej a není moc času na brždění.... Mno uvidíme časem...

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 1:10 pm 

Jen ať si to nechaj zamčený a otestujou si svoje rozhodnutí alespoň čtvrt rok.... . Chtěj mít komorní atmosféru složenou jen z lidí co chodi na VH, kdo nechodí, není vítán a berou ho jako přitěž klubu. TAk at mají. Hlavně kdyby se současnym stavem chtěli něco dělat, tak už dělají, ale spíše dělají z komára velblouda. Návrhů řešení padlo tolik(nejrozumnější by bylo udělat více druhů registrací), že si stači jen vybrat ten nejvhodnější pro všechny, ale to by někdo musel uznat chybu a ne si stát bezhlavě za svím, aby před ostatníma nevypadal jak blbec.

now e36 323i Cupe Carbonschwarz M-paket, Bilstein B8 Sprint + LOWTEC, Debaffled Airbox + Simota, Brembo MAX
+ VW Golf 1.9TDi

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 1:49 pm 

Petr_M. píše:
nehpo: souhlasím se vším kromě poslední věty, težko mohu jako neplatič podpořit fórum, které mě prostě vykoplo a nemohu do něj psát... je to možná hnusné, ale bmw klub by si zasloužil, aby se na něj vykašlali všichni sponzoři a uživatelé přešli sem či na e30.cz... Pak se teprve ti slavní klubáci chytnou za nos a začnou něco řešit.... Už dvakrát jsem byl svědkem podobných situací na dvou jiných webech, a pokaždé to pro původní fórum(web) dopadlo katastrofálně, naštvaní uživatelé přešli na konkurenční nebo nově založená fóra, tím pádem klesla sledovanost, sponzoři omezili přísun peněz a ve výsledku zbylo jen pár lidí bloumajících po prázdných stránkách.... A bmwklub je na stejné cestě do pekel, s tím, že už je pěkně rozjetej a není moc času na brždění.... Mno uvidíme časem...

samozrejme ze to pre jesitneho cloveka asi bude tazke a chapem ze ludia co si nevidia dalej od nosa budu kydat tak ako Ty
kazdopadne zamknutie bolo rozhodnute hlasmi cca 40 ludi z ktorych vetsina sa rozhodla priamo tam po jednostranej argumentacii ludi ktori na to boli pripraveni... je to samozrejme aj moja chyba - na VH som nemohol a tym padom som to podporil
len by som uviedol na pravu mieru to ze BMWklub je omnoho viac a aj ked som nastvany na to ako to dopadlo tak by som rad spravil nieco preto aby sa to zmenilo - kazdpadne nejaky feedback od vas by bol fajn (myslim ze bojujeme aj kvoli Vam) - zatial to co som si tu precital mi uplne nedava signal o tom ze to ocenujete (ale zase kvoli par buranom si nebudem robit nazor na celu komunitu, Petre :idea: )

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 3:09 pm 
Site Admin

nehpo píše:
skor si myslim ze momentalne potrebuje Vasu podporu...

LOL, ty jsi slusny pokrytec. Nejprve nas klub posle pomerne sproste do prdele a tedka by potreboval podporu? A my vsichni tedy rekneme OK, uz se zase mame radi a zacneme chodit na bmwklub jako by se nic nestalo? Jako to fakt ne, ti lide jasne ukazali, co jsou zac a jak se chovaji a tedka se honem snazi delat jak se vlastne spletli a tak, protoze jim utikaji sponzori...Mesice argumentu s nima nehly, naopak zacali byt cim dal tim vice sprosti a teprve uteky sponzoru mely efekt. Klub dava zcela jasne najevo, ze mu jde jen o prachy.

Nevim jak osatni, ale tuhle bandu lidi podporovat nebudu. Uz jen kvuli te atmosfere a buzeraci, ktera tam bude bez ohledu na zamceni/odemceni pokracovat, protoze ti lide se nezmeni. Pokud si nekdo rad leci komplexy zneuzivanim moderatorskych prav a adminum je to jedno, tak jim to bude jedno i nadale. Hlavni je, ze tam lidi chodi a jejich kamaradicci at se bavi..

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 3:31 pm 

ja som s tebou husy nepasol aby si ma nazyval pokrytcom, syndibade...

kazdopadne som napisal ze to rozhodlo par ludi a podla mna je vacsina proti - to ze bmwklub je omnoho viac ako par ludi som napisal predtym, pre ludi ktori sa o bmw fakt zaujimaji je bmwklub zdroj informacii a komunita ludi co bmw ziju - takze by bola skoda keby sa kontakt stratil kvoli jednemu rozhodnutiu (a podla mna nespravnemu)

to ze ty podporis bmwklub som necakal - bol by si sam proti sebe - myslel som to k ludom, pre ktorych je bmw viac ako auto

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 4:19 pm 

nehpo: Co si o sobě sakra myslíš? Znáš mě? Koho nazýváš buranem? Jedinej ješitnej člověk co tu kydá jsi ty! Naprosto slušně jsem napsal svůj názor na vývoj situace, a ty začneš plácat něco o ješitných lidech, buranech, atd. Pokud sis náhodou nevšiml, tak jsem s tvým předchozím přízpěvkem víceméně souhlasil a taky jsem to napsal! My máme oceňovat tvoji snahu o znovuotevření fóra? Čekáš snad že ti padneme radostně kolem krku a budeme ti děkovat a blahořečit tě? :lol:

BMWklub je omnoho viac ... Ano, to si myslí platící členové, že jsou něco extra, ale bez fóra otevřeného novým lidem je celý ten váš slavný BMW klub v pr*eli, jelikož mu sponzoři i okolí ukážou maximálně vztyčený prostředník...

(myslim ze bojujeme aj kvoli Vam) ... Asi sis nevšiml že vám o to už nikdo nestojí??

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 4:39 pm 

tym som nemyslel ze Ty si buran - neuvedomil som si ze to tak vyznieva, sorry - myslel som tym ze odsudzovat BMWKLUB kvoli par ludom ako si to spravil Ty je nespravne a rovnako ja nebudem hodnotit tuto komunitu kvoli par buranom ako komunitu buranov :idea:

to ze BMWKLUB je viac ako par clenov ktori zamlki forum je fakt - nepisal som ze clenovia su viac ako neclenovia - je tam hodne technickych info o BMW, vela ludi ktori su sikovni atd

to ze o otvorenie fora BMWklubu nestojis Ty neznamena ze o to nestoja ostatni - ale vyjadrite sa - mna by to fakt zaujimalo

(a prosim napis mi kde konkretne som jesitne kydal..... to ma fakt zaujima)

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 5:24 pm 

Demostenes píše:
Nebyl georgosac ten, ktery pred uzamcenim vykladal, jak by vsechny neplatice vyhazel?

Nn, to byl George:D : http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&start=90. Pokochejte se :) .

George_D píše:
Ty voe, nemohl jsem to ani dočist cely, koukam že všichni bez vyjímky i členi někteří opomíjíte jednu a to tu největší skutečnost. Toto forum, neni BMWKLUB toto forum jen patří k BMWklubu, takže je to část, neméně důležitá je i ta druhá část, a to srazy, setkání členů a prostě i osobní stránka klubu. Pokud je někdo jen forista, ne nemá tady podle mě co dělat a kecat si mužete na tom Dementostemesovo foru kdtery vam založí, bo to bude jeho další největší projekt, kterym vidělá miliony eur. Moc se těšim na to, až to bude zamklý, nechal bych třebas jen ten pokec volnej pro všechny a mazal bych automaticky přízpěvky starší 10 dní

:arrow: nehpo: řekni mi, jak by sis představoval podporu od zdejších lidí pro o.s. bmwklub čr. To mě opravdu zajímá.

Naposledy upravil General-Kocur dne úte pro 01, 2009 7:32 pm, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 6:59 pm 
Moderátor
Moderátor

Citace:
nehpo: řekni mi, jak by sis představoval podporu od zdejších lidí pro o.s. bmwklub čr. To mě opravdu zajímá.

Mě taky :D. A proč? Vždyť je u vás vše v nejlepším pořádku :D. Konečně jste se nás zbavili :D.

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 8:27 pm 

hold bmwklub (respektive rádoby vedení klubu) si to p@sralo. tak už to dopadá když se vymejšlej 3,14čoviny - na to dojel nejeden server.. myslím si, že tohle je konec, protože sponzoři začnou ubejvat a vy to víte.ale pláčete tady na špatným hrobečku. I tady jsou lidi, který si myslej, že bmw je víc než auto - ale proto se nemusíme vracet na bmwklub - tady je taky dobře ;)

I´m Dj Pioneer rulezz

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 120 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]