Petr_M. píše:
nehpo: souhlasím se vším kromě poslední věty, težko mohu jako neplatič podpořit fórum, které mě prostě vykoplo a nemohu do něj psát... je to možná hnusné, ale bmw klub by si zasloužil, aby se na něj vykašlali všichni sponzoři a uživatelé přešli sem či na e30.cz... Pak se teprve ti slavní klubáci chytnou za nos a začnou něco řešit.... Už dvakrát jsem byl svědkem podobných situací na dvou jiných webech, a pokaždé to pro původní fórum(web) dopadlo katastrofálně, naštvaní uživatelé přešli na konkurenční nebo nově založená fóra, tím pádem klesla sledovanost, sponzoři omezili přísun peněz a ve výsledku zbylo jen pár lidí bloumajících po prázdných stránkách.... A bmwklub je na stejné cestě do pekel, s tím, že už je pěkně rozjetej a není moc času na brždění.... Mno uvidíme časem...
samozrejme ze to pre jesitneho cloveka asi bude tazke a chapem ze ludia co si nevidia dalej od nosa budu kydat tak ako Ty
kazdopadne zamknutie bolo rozhodnute hlasmi cca 40 ludi z ktorych vetsina sa rozhodla priamo tam po jednostranej argumentacii ludi ktori na to boli pripraveni... je to samozrejme aj moja chyba - na VH som nemohol a tym padom som to podporil
len by som uviedol na pravu mieru to ze BMWklub je omnoho viac a aj ked som nastvany na to ako to dopadlo tak by som rad spravil nieco preto aby sa to zmenilo - kazdpadne nejaky feedback od vas by bol fajn (myslim ze bojujeme aj kvoli Vam) - zatial to co som si tu precital mi uplne nedava signal o tom ze to ocenujete (ale zase kvoli par buranom si nebudem robit nazor na celu komunitu, Petre

)