BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je úte čer 24, 2025 4:42 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 120 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Hodně štěští chlapi
PříspěvekNapsal: úte lis 10, 2009 11:22 pm 
Site Admin

Petr_M. píše:
Hmmm, tak se zdá, že se to na bmwklubu začíná obracet p*čou ke zdi, bo podle posledních zpráv odtama z tématu uzamčení fóra... se jim na sponzorování zamčeného fóra na Mordu vykašle sponzor Bilstein, a zdá se, že jisté nemají ani ostatní sponzory.... :shock:

A když vidím jak se tam krásně hádají a napadají i bez přispění neplatičů, rozhodně mě to nemotivuje k tomu se tam vracet... :?

Nejhorsi na tom je, ze tohle bylo jasny dopredu a rikal jsem jim asi 50x, ze to takto dopadne.

PříspěvekNapsal: úte lis 10, 2009 11:55 pm 

Petr_M. píše:
Hmmm, tak se zdá, že se to na bmwklubu začíná obracet p*čou ke zdi, bo podle posledních zpráv odtama z tématu uzamčení fóra... se jim na sponzorování zamčeného fóra na Mordu vykašle sponzor Bilstein, a zdá se, že jisté láani ostatní sponzory.... :shock:

A když vidím jak se tam krásně hádají a napadají i bez přispění neplatičů, rozhodně mě to nemotivuje k tomu se tam vracet... :?

Jojo sami si nasrali pod sebe, a ten GeorgosAc má pravdu - co asi si pomyslí potencionálni sponzor o té elitě čítající par lidí, obzvlášť po tom co tu píšou,např na této straně o kouření péra: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... start=1710

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 12:00 am 

Pomyslí si: Solidní partneři :lol:

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 12:35 am 
Site Admin

Nebyl georgosac ten, ktery pred uzamcenim vykladal, jak by vsechny neplatice vyhazel?

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 1:02 am 

Nevim,nechce se mi ty blafy číst. Každopádně měli bychom se zaměřit teď na BMW forum a přispívat tomu ať to tady vzkvéta, protože to je zas něco nového a nejlepší je psát na bíly papír. A věřím tomu, že to pofara dál a bude to BMWfriendly forum, bo mam ty stroje fakt rád a rád o nich pokecám. 8-)

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 1:30 am 

Demo:Jo to je přesně ono,já už tenhle smutnej příběh zažil 2* a bylo předem jasný,že to nic dobrýho nepřinese,teda samozřejmě kromě toho totálního klidu 8-)

Teda původně to byl hroznej elaborát,ale nakonec jsem to smazal.Je vidět,že tam zůstala i spousta normálních lidí a třeba se jim povede tyhle omezence usměrnit.On Hitler to taky původně myslel dobře. 8-) (jak s kým samozřejmě)

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 1:56 am 

Každopádně pokud se na bmwklubu situace takto vyostřuje již po deseti dnech od uzamčení fóra, jsem velice zvědavý, jak to tam bude vypadat za měsíc nebo dva... :?

Spousta mých známých už chodí jen sem nebo na e30.cz a na bmwklub kašlou... ...nedivím se jim.

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 11:56 am 

Já si myslim chlapí že to brzo zase otevřou, protože to tam jde fakt do háje. Dřív tam měl člověk každej den co číst na hodiny, teď tam přibyde pár hovadin denně, inzeráty žádný,pokec žádnej atd., jen pár členů tam aby se neřeklo každej den vlepí nějakou blbinu aby to jóó nestálo. Podle mě sami ty co hlasovali pro zamčení si teď drbou hlavu jakou kravinu to provedli. Jen slepej by teď řek že se to ubírá k lepšímu.

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 11:58 am 
Site Admin

mari píše:
Já si myslim chlapí že to brzo zase otevřou, protože to tam jde fakt do háje. Dřív tam měl člověk každej den co číst na hodiny, teď tam přibyde pár hovadin denně, inzeráty žádný,pokec žádnej atd., jen pár členů tam aby se neřeklo každej den vlepí nějakou blbinu aby to jóó nestálo. Podle mě sami ty co hlasovali pro zamčení si teď drbou hlavu jakou kravinu to provedli. Jen slepej by teď řek že se to ubírá k lepšímu.

Nedrbou, museli by uznat chybu a budou hledat chyby vsude jinde, nez u nich. Nicmene pokud jim odchazi sponzori, tak na otevreni bude velky tlak ze strany adminu, penizky delaji zazraky....

PříspěvekNapsal: stř lis 11, 2009 12:33 pm 

myslim ze momentalne na bmwklubu prebieha diskusia ktora mala prebehnut pred hlasovanim, kazdopadne je tam celkom silna skupina clenov ktora presadzuje zmenu myslim ze je to na dobrej ceste k odomknutiu - myslim ze to je krok dobry pre obidve skupiny - pre clenov BMWKLUBU aj pre Vas (byvali a snad buduci uzivatelia fora) - kazdopadne sa chyba stala ale myslim ze sa vyriesi naprava a bude to fungovat

ale z Vasej strany by asi pomohlo nehadzat len spinu na bmwklub a jeho clenov - skor si myslim ze momentalne potrebuje Vasu podporu...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 120 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]