Demostenes píše:
j3ykobim píše:
Min týden jsem byl kalit na chatě a náhodou se tam sešli 3RSa a moje e34 525i M50..., proti udělaný oktávě 235hp, jsem se opravdu nečapal, udělaná oktávka se nečapala na rozjezd RSový fábce...., na dálnici mě všichni tlačili do kopce ve 180, přostě se to nezdá, ale rovně jim to fakt jede...
Srovnavas jablka a hrusky. E34 je uplne jina trida nez oktavka, fabia....mimochodem fabia je o cca 300Kg lehci....
Když se tady tak bavíte o škodovce. Máme ve firmě nějaké O2 a roomstra a vždy se klepeme kdo vylosuje roomstra na služebku. To je strašná koza. Človek z toho vyleze a po 300-400km je zbitej, jak pes z tech našich silnic. A to nemluvím o tom randálu co motor dělá při 140-160km-h.
Octavie je proti tomu luxusní parník a to nesrovnávám s BMW kde je to jeste o kus dal a jízda je ještě lepší.
Takže vážně nechápu lidi co si kupují fabie či roomster a pak stím jezdí po celé čr je to auto fakt pro duchodce na chalupu nebo pro mladou na nakup po městě jinak strašné představa že v tom normálně jezdím dnem i nocí
jinak pokud chcete vypelášit kožich O2 v RS opravdu jedine 540i nebo M5.
Tady jde spíše o to že se dostávají kluci s TOP modelama O2 na uroven průměrné E34 která je 20let stará. To je spíše legrace.
Kolik stojí RS ? kolik stojí slušná E34 M5 ? jeste zbyde a pul mega projedu než se dostanu na cenu RS. To je to srovnání.

přitom v M5 mám hned 340koní serie.