niky84 píše:
je lepší, když budeš opatrný, takže si vezmi někoho sebou...sice ti to napíchnou na PC, ale pokud tam je nějaká chyba, není problém ji vymazat...přítel si před půl rokem kupoval tuarega z ČR, měl sebou týpka, co tomu holduje, vše vypadalo naprosto v pořádku, auto šlapalo, i diagnostiku dělali, tak ho koupil (samozřejmě cena byla dost pod průměrem) nyní mu tak 1x za cestu spadá do nouzového režimu a má v pytli aut. převodovku...snažil se ho prodat, vím, není to košer, takže šel za známým a vymazal mu všechny chyby, které to hlásilo...samozřejmě, že se ukáží, pokud se ti závada stane znovu, ale jde o to, jestli se ti za zkušební jízdu, která trvá tak 10 minut, něco takového přihodí...no, a aby toho nebylo málo, tak se přes známého protlačil do autorizovaného servisu VW, kde mu vyjeli diagnostiku a tím pro kupce potvrdili to, že auto je OK...a ono není....dnes jde prostě všechno. být tebou vezmu někoho sebou a ještě dojedu do servisu bmw...kolik to může stát 6-10.000 Kč? počítal jsi s výdaji až 30.000, tak bych raději vyhodila měné, něž pak platit, jak mourovatej...a české bazary? u nás nic není trestné, dovolí si vše, horší přístup než v cizině, tak je aspoň trestné stáčení km.
no nic, je to jen můj názor....jsem poučená
nech si poslat mailem podklady ke koupi, hlavně co se týče záruky, sedím každý pátek s právníkem v práci, pokud ti nebude něco jasné, můžeš mi to poslat
Opatrný doufám jsem hodně, nebo se oto aspoň snažím. Auto mi neprodává bazar, ale majitel auta přes bazar, ono ještě ani není k dispozici, bude až další týden, až bude mít papíry z leasingovky. Je tam pravidelný servis, prej si to pak můžu ověřit - snad to bude aspoň servis BMW. No dělají v tom bazaru prohlídku s diagnostikou za 700, ale asi si teda vemu kamaráda s počítačem, který je machr na BMW aby to napojil ... Jinak auto je prej ve výborném stavu a co se mělo vyměnit to se vyměnilo. Takže se toho zas tak nebojím a prej pokud to bylo, nebo spíš ještě je, tak to nikdo přetočit nemůže - netuším .. Do BMW je to daleko a dávat těch 6 000 nechci. Vemsi že bych si auto nakonec nevzal a prodrbal 6 000, toť můj názor ... Jinak celý tento topik byl právě otom , co můžu čekat od tohoto auta, které má 169 000km ... zda dotoho vůbec jít . .ale to je asi individuální ..