PeteBMW píše:
Šampone ja ti to vysvětlím po-lo-pa-tě:
1) Existuje BMW klub, kde se platí za členství v klubu (kdysi to bylo za 500kč/rok, kolik to je teď nevím). Zaplatíš a dostaneš nálepku bmwklub.cz, maš výhody v nějakých shopech, servisech, můžeš se účastnit opékaček a v neposlední řadě můžeš hlasovat na valné hromadě klubu (tolik o klubu v kostce). Forum na www.bmwklub.cz je součásti tohoto klubu. Kdysi bylo fórum přístupne všem: tedy klubákum i neklubákum a všichni tam mohli vesele žvanit. Ovšem v těchto časech neklubáci můžou žvanit vesele jen v technické sekci a napsat si podle šablony inzerát. Zatímco klubák si může pokecat vesele v kterekoliv (i neveselé) sekci fóra na www.bmwklub.cz
2) Existuje BMW forum, kde se právě nacháziš. Toto forum na www.bmwforum.cz vzniklo jako reakce na jeden podzimní den, kdy se forum na www.bmwklub.cz uzavřelo pro všechny neklubáky úplně. A ne všichni stáli o to být členem nějakého klubu za nějaké peníze a chtěli jen žvanit o pěkných, přepěkných strojích BMW a proto vzniklo toto free forum, kde si může každý žvanit o čem chce. (v jistých mezích, které 95% inteligentních lidí intuitivně chápe). Následně se po pár měsících na www.bmwklub.cz otevřela zadarmo technická sekce a inzerce.
3) Někteří lidé z www.bmwklub.cz se nemají rádi s některými lidmi z www.bmwforum.cz (jejich osobní věc), proto vznikl tento 25pages flame.
TEDY už chápeš?? DOUFÁM, že jo.
Jen tě doplním a opravím. Platí se 500 kč první rok, druhý 400kč a potom již pořád 300 kč. Inzeráty podle šavlony píšou i členové klubu, tzn. i "klubáci". Práce tak na 10 min, když si s tím pohraji, nic na tom není. Není to buzerace, pouze se chce aby ten inzerát trochu vypadal, já s tím problém nemám. Nikdo tam nechce inzerát typu "prodám e46 328i" a kdy tam dá inzerující link z sauto, bazoš atd. V inz. má být vše důležité uvedeno, na tom nic není. Pokud tomu tak není, MOD inz. přesune do koše. Kdo tam chce inzerovat, musí ctít pravidla, to ale i členové klubu.
Že se zavřel pokec pro neplatiče, já s tím prvotně nesouhlasil, asi každý viděl tu debatu ve vlákně. Na druhou stranu to má výhodu, že tam může přispět jen registrovaný, odpadly "hovna" jako "Kdo viděl včera Ordinaci v Růžové zahradě" ... nebo "ráno mě bolelo bříško, koho taky ještě" ..atd

Registrovaný člen se v případě porušení pravidel nechá "potrestat", třeba BANem, mám na myslí vážnější porušení, né jedno OT. Neregistrovaný potrestat nejde, i když se účet blokne, se regne znovu atd.
Kdo chce do klubu, zaplatí si ty drobné, je to jedna návštěva v pátek v hospodě a má vystaráno...

To jen ve zkratce, je toho o dost víc