BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je stř čer 18, 2025 10:54 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 348 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 35  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Uzamceni bmw klubu
PříspěvekNapsal: ned bře 07, 2010 6:01 pm 

Teda nic proti nikomu, ale že vás to pořád baví....dyť je to pořád to samý dokola

PříspěvekNapsal: ned bře 07, 2010 6:37 pm 

Patriot318i píše:
tvůj nesmyslný topic o mém zabanování je stále odemčen?

Proč je topic o tvém zabanování nesmyslný a o mém je v pořádku ?

PříspěvekNapsal: ned bře 07, 2010 6:41 pm 
Moderátor
Moderátor

Plech píše:
Teda nic proti nikomu, ale že vás to pořád baví....dyť je to pořád to samý dokola

Nebaví. Připadám si jak v mateřský školce - Paní učitelko, všichni mi ubližují a přitom jenom já mám pravdu...A mám a mám a mám.

PříspěvekNapsal: stř srp 25, 2010 7:33 pm 

mohu vědět za co bych měl platit příspěvek trochu m ito nejde do hlavy jelikož toto forum nic nestálo je to opensource čili Redakční systém zdarma který se dá stáhnout
http://www.opensourcehosting.cz/cz/show/115*phpbb

takže netušim za co,majitel webu jedině platí za hosting +domenu tot vše. a to by si měl hradit sám a neměl by po nás chtít je zaplatit..fakt mi to nejde do hlavy :lol: :o :o

PříspěvekNapsal: stř srp 25, 2010 9:00 pm 
Site Admin

jakub.sampon píše:
majitel webu jedině platí za hosting +domenu tot vše. a to by si měl hradit sám a neměl by po nás chtít je zaplatit..fakt mi to nejde do hlavy :lol: :o :o

Tak tady jsi trosku mimo. Majitel si muze delat co chce a kdyz se rozhodne, ze za pristup na JEHO server se bude platit, tak se platit bude. A uzivatele maji na vyber, zda to akceptuji, nebo ne.
Take jsi mimo v tom, ze toto forum nic nestalo. Stalo nejakou tu praci + know how, coz je samozrejme velmi snadno preveditelne na penize a nebyla by to uplne smesna castka, kdyz to vynasobim svoji hodinovou sazbou (baksis jako naklady na domenu nepocitam).
A finalne jsi mimo v tom, ze po tobe tady nekdo chce nejake prispevky. Rekl jsem ze toto forum je a bude vzdy zdarma.

Shrnuto, chlape, uz to nehul :lol:

PříspěvekNapsal: stř srp 25, 2010 10:59 pm 

Demostenes píše:
jakub.sampon píše:
majitel webu jedině platí za hosting +domenu tot vše. a to by si měl hradit sám a neměl by po nás chtít je zaplatit..fakt mi to nejde do hlavy :lol: :o :o

Tak tady jsi trosku mimo. Majitel si muze delat co chce a kdyz se rozhodne, ze za pristup na JEHO server se bude platit, tak se platit bude. A uzivatele maji na vyber, zda to akceptuji, nebo ne.
Take jsi mimo v tom, ze toto forum nic nestalo. Stalo nejakou tu praci + know how, coz je samozrejme velmi snadno preveditelne na penize a nebyla by to uplne smesna castka, kdyz to vynasobim svoji hodinovou sazbou (baksis jako naklady na domenu nepocitam).
A finalne jsi mimo v tom, ze po tobe tady nekdo chce nejake prispevky. Rekl jsem ze toto forum je a bude vzdy zdarma.

Shrnuto, chlape, uz to nehul :lol:

ahoj já nic nehulim takový svinstvo bych nikdy nevzal reaguju na příspěvek číslo 1 kde se píše něco o tom že by každý člen měl něco zaplatit,jinak neříkám žádnou lež tak nevím co ti vadí :) know how myslíš zaplacený reklamy na googlu a seznamu? :)

PříspěvekNapsal: stř srp 25, 2010 11:05 pm 

nebuď hned nejchytřejši na světě a nejdřiv se zamysli na ti bylo řečeno :roll:

PříspěvekNapsal: čtv srp 26, 2010 9:36 am 

ARMAN píše:
nebuď hned nejchytřejši na světě a nejdřiv se zamysli na ti bylo řečeno :roll:

no takhle nejchytřejší určitě nejsem,ale chci vám lidem otevřít oči že by jste teoreticky neměli paltit za nic.
jinak přestan se do mě navážet :lol: můžeš mi říct nad čím se mám zamyslet nad tím že by se mělo platit nad tim sem se už zamyslel a výsledek je tento :)
PS řečeni mi nic nebylo ,takže už vím kdo to tady hulí,radši už nehul
Obrázek

PříspěvekNapsal: čtv srp 26, 2010 10:19 am 

jakub.sampon píše:
ale chci vám lidem otevřít oči že by jste teoreticky neměli paltit za nic.

A na to jsi přišel prosím pěkně jak ?
Podle tebe bys měl dostat třeba v obchodě vše zadarmo, jezdit zadarmo MHD a další ? Nejsi nějakých 20 nebo více let pozadu ?

Že někdo provozuje www stránky nebo fórum je služba jako každá jiná, jestli si ji nechá zaplatit nebo ne je jeho věc, nikdo tě přeci nenutí to využívat.
Kromě toho se na bmwklubu neplatí za fórum, ale za něco jiného, to jsi asi ve svém honu mít vše zadarmo trochu přehlédl :roll:

PříspěvekNapsal: čtv srp 26, 2010 11:01 am 

archeolog píše:
jakub.sampon píše:
ale chci vám lidem otevřít oči že by jste teoreticky neměli paltit za nic.

A na to jsi přišel prosím pěkně jak ?
Podle tebe bys měl dostat třeba v obchodě vše zadarmo, jezdit zadarmo MHD a další ? Nejsi nějakých 20 nebo více let pozadu ?

Že někdo provozuje www stránky nebo fórum je služba jako každá jiná, jestli si ji nechá zaplatit nebo ne je jeho věc, nikdo tě přeci nenutí to využívat.
Kromě toho se na bmwklubu neplatí za fórum, ale za něco jiného, to jsi asi ve svém honu mít vše zadarmo trochu přehlédl :roll:

Nechápu to jak můžeš srovnávat normální obchod s potravinou a forum ,tomu upřímě nerozumim ,ano v podstatě to je za něco jiného ,ale za to "něco jiného"jdou peníze stejně na zaplacení webu :)
tvůj příspěvek fakt nechápu :) jde mi o to aby jsi pochopil že stejně zaplatíme tento web o nic víc mi nejde,ale jak je viděl třeba ty to nechceš pochopit,a nechápu proč....
jaj lidi proč se bojíte pravdy? :lol:
já se tady s váma nechci hádat,jen píšu vlastní názor :) a nikoho neurážím narozdíl od vás! :o

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 348 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 35  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]