BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je stř čer 03, 2026 11:42 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Když se sere, tak se sere!
PříspěvekNapsal: stř bře 24, 2010 12:28 pm 

Minulý týden jsem měl na svém BMW dole ventilové víko. Sundal jsem ho už v sobotu 13. ,protože jsem chtěl vyměnit těsnění pod ventildeklem. To jsem si objednal u kámoše v BMW podle vin a v sobotu už ho měl doma. Jelikož lak na víku byl celý popraskaný,řekl jsem si ,že ho nalakuju nově - na černo. Do útery jsem odstraňoval starý lak, pak jsem to konečně nalakoval vytáhl těsnění - a ouha ono tam nepasuje - má tam totiž být podle ETK jiné víko.. SHIT! Takže znova objednat a čekat.. :twisted: Jelikož jsem ale potřeboval pracovně jezdit, musel jsem si půjčit auto. Ve středu to byl od máti Hyundai GETZ.Todle auto znám - najezdil jsem sním v NL pár 10tisícu km, no ale tam je samá rovinka a supr asfalt. Tady se to houpe jak na moři :V Navíc je nějak divně zajeté...

No zlatý gól přišel ve čtvrtek. To jsem přemluvil kámoše, aby mi půjčil Fáčko na celý den za 2kila. Ok. I když je to auto jen o 2 roky starší, než moje E36, rozdíl je to katastrofální. No nic ,tak jsem dopoledne vzal svůj notebook, vyjel pracovně do Ostravy a nevědel jestli vůbec dojedu na benzínku, páč vždy když jsem šlápl na plyn, ručíčka palivoměru za strašného řevu motoru šla až dolů :shock: Světe div se - dojel jsem i do OV a zaparkoval u havlíčková nábřeží na parkingu. Když jsem se odpoledne vrátil k Fáčku, strkám tam klíč a ono nejde otočit a odemknout. Volám kámošovi - do hajzlu jak se ta konzerva otvíra :?: Po 2 minutách telefonického laborování jsem zjistil, že stojím u jiného Fáčka :D Faajn tak to by bylo...sedám do auta a chci startnout - SHIT! nechal jsem rožlé světla (ono to nemá žádnej bzučák)= AKU kaput :evil: . Volám jinému kámošovi jestli není v OV, že potřebuju roztlačit. On,že je na Stodolní a za 10min je u mně. SUPR :!: Provětrám se. Zamkl jsem auto a protože jsem měl na předním sedadle spolujezdce notebook tak jsem neopouštěl parkoviště. Za 15 min. volám znova kámoše kde jako je?? Ze Stodolní to je kousek.. "Už jedu" řekl mi. Za dalších 15min. si říkam: "Kurvadrát co za idiot?? - jet sem ze stodolní půl hodiny??:"

Po dalších 5 min už jsem to nevydržel a vydal se po chodníku na Havlíčkově nábřeží směrem odkud jsem čekal jeho BMW.Minul jsem mladý pár se psem, ušel jsem asi 60m a konečně vidím kámošovy xenony jak se blíží. Ani si mě nevšim a jede přímo na parking. Tak to otočím a co nevidím: ten kluk co mě minul se psem a přitelkyní, u parkingu na někoho písk a rozbíhá se směrem do parkoviště. V tu chvíli mi blesklo hlavou: "Kurva dyť já tam mám notebook! :o " (Jo vím, že jsem idiot :mrgreen: ) A taky, že jo: okno spolujezdce rozbité a notebook v prdeli. Kámoš, který vystoupil akorát z auta, viděl dva lidi jak přeběhli kolem něj a prej co je? "Ukradli ti notebook vole.." ja na něj. (Měl jsem ho od něj půjčený) .Ptám se přítelkyně toho kluka se psem co se stalo - ona,že její kluk viděl pachatele a rozběhl se za ním. Tak běžím taky, ale nikoho už nevidím... Vrátil jsem se a zavolal na 158. A když jsem mluvil s policistkou, vrátil se onen týpek co sledoval pachatele ještě s jiným člověkem a ten mi podává telefon. Na drátě je jiná policistka ptá se jestli jsem to já co hlásil teď tu krádež. Ja teda že jo a z telefonu se ozve: "Dobře, zůstaňte na místě, pachatele jsme už zadrželi". Ptám se týpka co sledoval pachatele co se dělo a on že toho šmejda (samozřejmě, že ten šmejd byl, u nás strašlivě diskriminované, rómské národnosti) jen sledoval a doufal, že potká hlídku policie. Když pak šmejd nasedl do auta, zastavil náhodného kolemjdoucího, požádal o telefon a nahlásil SPZ toho auta. O 2 minuty později šmejdy zadržela policejní hlídka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Viděl jsem je pak na stanici (ty dva co byli v autě- zloděje drželi někde jinde): moc sympatičtí kluci cigánský. Inteligence jim přímo vyzařovala z očí :mrgreen:

Tímto chci poděkovat onomu neznámemu týpkovi, který se pustil do sledování onoho šmejda a policii (i to Fáčko mi pomohli roztlačit :D), s níž sem měl minulý týden poprvé ve svém životě (je mi 28) dobrou zkušenost. Jak s PČR, tak s kriminálkou. D Í K Y.

Naposledy upravil PeteBMW dne stř bře 24, 2010 12:54 pm, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku: Re: Když se sere, tak se sere!
PříspěvekNapsal: stř bře 24, 2010 12:41 pm 

No ty vole! :shock:

To je spíš když se daří,tak se daří :D jo hodných lidí je málo,ale ještě nevymřeli ;)

PříspěvekNapsal: stř bře 24, 2010 12:55 pm 

Tak si všímam, že mám vždy štěstí v neštěstí. Aspoň, že tak :D

PříspěvekNapsal: stř bře 24, 2010 1:04 pm 

nojo, a za tohle všechno muže kdo? :lol:

PříspěvekNapsal: stř bře 24, 2010 2:20 pm 

...ventil dekl :mrgreen:

taky teď měním těsnění,ale k mému překvapení po sundání na mě čuměla jedna vačka s krytem a druhá bez,tak čekám,až mi příjde kryt na vačku,pak dám těsnění. Taky jsem se pustil do výměny řemene s kladkama,ale to můžu dodělat,až došteluji řízení,protože musím shodit alternátor,aby bylo místo. Řízení můžu ovšem udělat,až mi příjde klíček s krytem na vačku a to ještě brzdí pád serveru přes který objednávají v Brně díly z Německa. Jo a ještě budu měnit olej :shock: :shock: :mrgreen:

PříspěvekNapsal: stř bře 24, 2010 2:50 pm 

sekat ruce. tomu černýmu měli dát kulku za 8 kč abylo by to to nejlepší a nejlevnější řešení, co by PČR mohla pro české občany udělat. Takhle Udělaj jen TY TY TY, a pustěj je. Je jen otázka času kdy zas ty grázlové něco odčorujou a zas se budou vydávat money za nějaký vyšetřování a pátrání po pachateli :roll: Pokud je člověk normální a nečóruje, tak ho přece nemůže čekat kulka (to dá rozum, tak proč nedaj takovejhle zákon, když je zcela prokazatelný, že kradl záměrně), jenže tyhle zmrdi moc dobře věděj, že se jim nic nestane, protože nemaj co ztratit, takhle kdyby se pár černejch dršek vystřílelo, tak by byl možná větší respekt a dávali by si většího majzla nato co dělaj

I´m Dj Pioneer rulezz

PříspěvekNapsal: stř bře 24, 2010 3:26 pm 

to Broula:

Za takový názor tě hromada lidí odsoudí ke zdi,že jsi rasista,ale nikoho už nezajímá,že je rasista i ten rom,který nensnáší bílé a jen s náma snaží vymrdávat...

Kulka do hlavy neprojde,protože to není humální...

Když už je na ně zákon krátký,tak proč je kurva nenaženou do práce,ať staví dálnice parchanti,nebo ať dělají jinou POVINNOU práci,tak to jen sedí na prdeli a čumí na bendu Panassonic. Odsedí si chvilku přes zimu a ještě po tobě půjdou,že jsou k vůli tobě v base.

Taťkovi chtěli v zimě idioti šlohnout motor d katru,kokoti,svalili ho na zem a je jasné,že s ním ani nehly a to ho chtěl naložit do shnilého fazola :lol: a místo toho,aby jsi od nich měl pokoj,musíš volat flojdy,pak za něma něco podepsat,sehnat cenu onoho motoru a ještě tě poženou k soudu,aby jsi je usvědčil. Kdo ti ten ztracený čas zaplatí? Nezkutečná verbeš,jsem pro trest smrti :mrgreen: na tyto idioty a žádnou kulku za 8 kč,pěkně jeden na jednoho a který zůstane,pokračuje do dalšího kola,ten co vyhraje,dostane kulku.
Jo jo jsem rasista a jsem na to sakra hrdý!!! Žádný národ-rasa mi nevadí,když pracuje a nekrade...

PříspěvekNapsal: stř bře 24, 2010 4:04 pm 

Pěknej příběh s naštěstí dobrým koncem. Ale s cigánama nikdo nic neudělá, taky mě před lety přepadly, škoda asi 6tis. a neviděl sem už ani korunu

Upgrade on E32 735i
up E34 m20 525i Saloon
ex E30 m40 318i Touring

PříspěvekNapsal: stř bře 24, 2010 5:56 pm 

DestinyE34: Jak není humální... :?: A je Humální někoho okrádat ??? Věřím že je spousta černejch mě za to odsoudí, ale věřím, že spousta bílejch který by mě podpořili. Já bych byl pro zavedení je střílet- jen tak se začne něco měnit (buďto ubydou a nebo se odstěhujou). Nejsem rasista - je spousta romů - mno spousta nééé to bych kecal, ale jsou romové kteří jsou slušní, pracují a s pár takovýma se i znám a vycházím s nima na pohodu :idea: Pokud by bylo něco takového zavedeno, tak se přeci nemají slušní čeho bát :!: Stačilo by pár odstrašujících příkladů a pořádek by byl nastolen :idea: Samozřejmě by to platilo i pro bílí. POKRADEŠ ??? UMŘEŠ !!! - Jinak se těhlech parazitů co kradou nezbavíme

I´m Dj Pioneer rulezz

PříspěvekNapsal: stř bře 24, 2010 8:06 pm 

K cikanům - problemem cikanů jako kterychkoli barbarů jako černoši v americe, v africe, araby-terroristy a take obyčejnych zločinců apod je nedostatek vzdělani v oblasti hodnot, co je spravne a co je špatne, zjednodušeně řečeno maji v tom opravdu bordel. Nikdo je neuči jak se chovat spravně a jake ma člověk mit hodnoty v životě nebo je učili rodiče chybnym zlodějskym hodnotam, je těžky to v nich zlomit a naučit je protože přidou domu a tam matka a fotr dobytkove co z nich vychovavaj už svym přikladem zloděje a flakače ale to je jedina cesta jak to prolomit a ne žadne vyvražďovani :? Naučte zloděje nenasilnym způsobem spravne hodnoty kdy si uvědomi že nemusi pachat zločiny aby přežil a stane se z něj normalni člověk schopny fungovat a přispivat společnosti.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]