Ale to hlavní, co jsem chtěl říct, vzhledem k tomuto fóru je, že jsem přes ten týden poznal jak moc mám rád sve auto. Když jsem to v sobotu smontoval a konečně se po týdnu posadil do svého BMW, to byla paráda

Už když jsem se posadil do kožených sedaček, je to takové tuhší, než v jiných autech, i ten volant není přeposilovanej... Pak už jen zahřát motor... a naložil jsem tomu pěkný okruh přes 3 vesnice! Bože todle mi chybělo!!

Jojo zjistil jsem, že jsem BMW pacient.
DestinyE34 píše:
...ventil dekl
taky teď měním těsnění,ale k mému překvapení po sundání na mě čuměla jedna vačka s krytem a druhá bez,tak čekám,až mi příjde kryt na vačku,pak dám těsnění. Taky jsem se pustil do výměny řemene s kladkama,ale to můžu dodělat,až došteluji řízení,protože musím shodit alternátor,aby bylo místo. Řízení můžu ovšem udělat,až mi příjde klíček s krytem na vačku a to ještě brzdí pád serveru přes který objednávají v Brně díly z Německa. Jo a ještě budu měnit olej
Tak to tě můžu uklidnit, že ten kryt sem měl taky jen jeden a to na straně sání.A je to ta strana, kde se leje olej - asi aby se nelil přímo na vačkovou hřídel.
Fotky z výměny těsnění:
bmw-3er-f14/vym-na-t-sn-ni-pod-ventildeklem-t807.html