Chlapi tak dneska sem jel do prace a zasse se to zaclo prehrivat , stal sem na semaforu a v motoru to bubnovalo az se traslo cele auto a i celkove nemelo takovy tah jak myvalo .. mezitim se mi furt hybaly otáčky 400-800 ..vubec to nestalo ...porad nahoru-dolu pak se motor vypl a to sotva zacal byt v cervenem poli !! tak sem nechal auto odtahnout domu a jel sem do prace ...jak jsem prisel domu tak sem se chtel do toho zase pustit a kdyz sem KONTROLOVAL VODU V CHLADICI TAK BYL CITIT SAMY BENZIN !!! vodu jsem odlel a prisel sem na to ze ve vode je BENZIN ...takže ted už vubec nechapu

a jeste kdyz sem vodu dolel do chalidce po rysku a chtel sem nastartovat co to udela tak to strasne dlouho trvalo nez to vubec chytlo spis sem si myslel ze toci naprazno a nechytne vubec ! -- pak ovsem chytlo ale sem s toho divny tohle mi nikdy nedelalo

A TOPENI STALE NEFUNGUJE

pak jsem teda vyndal zase vse (chladic, vrtuli , termostat a vodni pumpu a ta vypada ze je v pohode toci se krasne a nic neni zlomeneho (NENI TO TA PLASTOVA!!!).....takže fakt vubec nevim sem s toho blbec a dál žadam Vás odborniky o radu co by to mohlo byt ??

aspon s tim startovanim nebo tak ...pomuze mi kazda rada ...v sobotu ma prijit zanym ze servisu ale ten v BMW nedela takze moc na to nesazim ...jsem ten co si radeji naucim a udelam vse sam