[quote="libovka"]E39 je už elektronická almara.
s tou almarou plně souhlasim už vidim jak se zdraví řidiči těhlech aut. zlatý čtyřočko e34 kouzlo karoserie a respekt to je BMW vždy si všimnu když nějaký projede a navíc se zdravíme. Mam ho sice krátce ale jsem s nim spokojenej a nijak extra bych neřešil laserový svařování hand made je lepší a poctivější jestli se vysekám v e39 v kilu čelně do mostu nebo s e34 výsledek je stejnej. A jestli mam říct že bych chtěl bejt krypl tak si raději pořídím e34 a nebudu muset trávit zbytek života v jedličkárně jako chromák a bejt rád že se houpu dopředu dozadu a saju v nejlepším stravu brčkem. Hlavně ta e34ka si vybrala mne i když kolem stály novější auta já ji viděl a musel ji mít a to mi je 26 let a mam za sebou srážku s pilířem mostu ve VR6 GOLF III od tý doby 6V a výš a cokoliv s jedničkou plechem. navíc nechápu proč hliníkovou nápravu předražený díly praská to láme se to no že bych se na takový kun.oviny nevy..al a to nemluvim o cenách náhradních dílů. jediný plus je že e39 by neměly bejt jako ojetiny tolik vylítaný a je v nich jinej komfort ale ten se dá v e34ce dohnat taky. Závěrem e39 hezký auto který bude častěj v rukou mechanika než řidiče. TO JE JEN NÁZOR - každý má svůj NIC NEVYVRACIM kámoš e39 a měl jsem tu čest se svézt ale neoslovilo mne to je to jen milé kouknout na změnu ale rád jsem se vrátil do svého MASÉRA

.