BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je ned čer 08, 2025 4:07 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: E34 VS E39
PříspěvekNapsal: ned dub 25, 2010 6:45 pm 

PeteBMW píše:
U E39 je ještě V8 535i

Taky pravda... ;) Taky solidní svezení :twisted:

PříspěvekNapsal: pon dub 26, 2010 9:42 am 
Moderátor
Moderátor

Tak dle mého názoru jsou dvě skupiny které řeší jestli e34 nebo e39.
Dělí se dle toho jestli autům rozumí a nebojí se něco udělat sami (e34) a ti kteří auto hodí do servisu a je to (e39) není ale podmínka. Já osobně mám e34 535i M30B35 sedan 4/1989. Toto auto jsem si vybral z několika důvodů: nevěřím moc přetechnizovaným a hlavně pře-elektrizovaným autům, což u mě již e39 je. E34 se mi více líbí po straně desingu než e39, tam moc nemusím přední světla. E39 je na náhradní díly o něco nákladnější než e38 kterou jsem měl a vím co to znamená a co kde stojí. Chtěl jsem zážehový motor s větším obsahem a hlavně s výdrží. naftové motory moc neuznávám. Motor M30B35 se dával již do BMW e24 a dřívějších modelů, tudíž je to ještě jak se říká "Kladivo kovadlina" a vydrží nesmysl. Co se týká podvozku tak sice e39 může mít o trochu lepší jízdní vlastnosti ale Hliníkové nápravy tomu moc nevěřím. sice ušetřím pár Kg ale na úkor životnosti a to není nic pro mě. E34 bylo ještě auto které sic mělo diagnostickou zásuvku a dalo se tam hodně věcí prověřovat ale nebylo to nutné jelikož na vše se tam dalo přijít i jinými cestami. Takže pro mě e34

PříspěvekNapsal: sob led 08, 2011 9:07 pm 

Je to už dlouho zapomenuté téma,ale třeba se někdo chytne a odpoví. Pokud mluvíme o Hliníkových nápravách na E39,jakým způsobem se opotřebovávají,přece normálně se opotřebuje čep,nebo silenbolk a to by mělo být jedno jestli je osazen v hliníku(E39),nebo oceli(E34) ;)

PříspěvekNapsal: pát úno 18, 2011 5:17 am 

[quote="libovka"]E39 je už elektronická almara.

s tou almarou plně souhlasim už vidim jak se zdraví řidiči těhlech aut. zlatý čtyřočko e34 kouzlo karoserie a respekt to je BMW vždy si všimnu když nějaký projede a navíc se zdravíme. Mam ho sice krátce ale jsem s nim spokojenej a nijak extra bych neřešil laserový svařování hand made je lepší a poctivější jestli se vysekám v e39 v kilu čelně do mostu nebo s e34 výsledek je stejnej. A jestli mam říct že bych chtěl bejt krypl tak si raději pořídím e34 a nebudu muset trávit zbytek života v jedličkárně jako chromák a bejt rád že se houpu dopředu dozadu a saju v nejlepším stravu brčkem. Hlavně ta e34ka si vybrala mne i když kolem stály novější auta já ji viděl a musel ji mít a to mi je 26 let a mam za sebou srážku s pilířem mostu ve VR6 GOLF III od tý doby 6V a výš a cokoliv s jedničkou plechem. navíc nechápu proč hliníkovou nápravu předražený díly praská to láme se to no že bych se na takový kun.oviny nevy..al a to nemluvim o cenách náhradních dílů. jediný plus je že e39 by neměly bejt jako ojetiny tolik vylítaný a je v nich jinej komfort ale ten se dá v e34ce dohnat taky. Závěrem e39 hezký auto který bude častěj v rukou mechanika než řidiče. TO JE JEN NÁZOR - každý má svůj NIC NEVYVRACIM kámoš e39 a měl jsem tu čest se svézt ale neoslovilo mne to je to jen milé kouknout na změnu ale rád jsem se vrátil do svého MASÉRA :D .

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]