Pokud vidím krásnou E34 v TOP stavu tak se ohlédnu. A opravdu si vychutnám auto. A mam dojem že nejsem sám.
Byl u mě kamarád s krásnou E34 černá kola 18" naleštěná a lidi co byli kolem tak občas i pochválili jaké je to krásné auto atd. Takže i dneska se krásná E34 cení.
Soused chodil kolem a slintal. Jaké je to auto atd. A když požádal že by si sedl tak byl uplne spokojenej jak malej kluk
Přitom sám jezdí ve fabii za cca 300k
No jinak pokud vidím krásnou E39 v Mpacketu s pěknýma kolama tak se taky rád podívám. Pokud má pod kapotou něco jako 3l benzín či 4.4 tak to je slast. opravdu.
Ale když to vemu v číslech tak auto za 50-80K - pěkná E34 mi dá víc užitku než pěkná E39, která je cenově někde u 150-180K.
Ano je to novější auto a vypadá nověji atd. Ale zase díly jsou 2krát dražší většinou a plno věcí si neopravíte.
Vždyt člověk má radost když má své auto které si může i servisovat lépe než v servisu.
Jinak pokud bych neřešil peníze ano asi bych si nechal nějakou pěknou E34 a pak i E39 protože to jsou pětky co já opravdu mohu. Pak až ta nová 5ka co stojí 1,5mega
DODATEK: pokud pojedete za 5-10let ve vonavé E34 ce tak se po vás bude koukat snad každej protože tyto auta mizí a je to opravdu vzácnost. A potom už to bude jen a jen pro fandy co to dokáží udržovat.
A bude to skvost na silnicích plných nových krabic které mi připadnou všechny skoro stejné co se stále opakují dokola. Všimnete si vy co žijete ve velkých městech Praha, Brno, Ostrava ....samé nudné auta kolem nás. A sem tam něco zajimavého.
Dneska taková 6ka stará když přijede tak je poprask v okolí co to je za auto ...a každej se jde podívat.
Tak to jednou bude s vymazlenou E34.