BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je pát čer 13, 2025 1:59 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Rada při výběru auta
PříspěvekNapsal: stř zář 29, 2010 8:57 am 

A co takhle Mercedes Benz? Ty jejich nafťáky jsou skvělý, bych řekla i lepší než mají BMW....

PříspěvekNapsal: pát říj 01, 2010 12:06 am 
Site Admin

Dee píše:
A co takhle Mercedes Benz? Ty jejich nafťáky jsou skvělý, bych řekla i lepší než mají BMW....

Mozna i ano. Kazdopadne tohle je uz o tom, co preferujes. Mercedes je podle me takovy dedkovsky...

PříspěvekNapsal: pát říj 01, 2010 12:53 am 

Dee píše:

Konečně to někdo prokoukl, doteď BMW poráželo v soutěži o diesel motor roku MB zřejmě neprávem :lol:

PříspěvekNapsal: pát říj 01, 2010 10:47 am 

archeolog píše:
Dee píše:

Konečně to někdo prokoukl, doteď BMW poráželo v soutěži o diesel motor roku MB zřejmě neprávem :lol:

To už tu člověk nemůže říct svůj vlastní názor aniž by tu z něj někdo neudělal debila? :roll:
Nicméně Pokud chce mít pracanta a jen pracanta, tak bych mu doporučila koncern s 1,4TDi nebo 1,9TDi ale ten s 81kW. Ale pokud chce mít auto u kterýho bude mít aspoň nějakej požitek z jízdy, co jede a moc nežere, tak to bych mu doporučila bmw e46 2,0CDčko mám pocit se 110kW (ten slabší má 100kW) a nebo mercedesa s 2,7 CDičkem (125kW) nebo 2,2CDičko (105kW).

Chtěl poradit a ne se koukat jak se hádate o tom čí auto je nejlepší.... Jediný co tu dokážete, tak akorát vyvolávat hádky. Zatim co jsem si tak všimla tak to snad není jediný téma kde by nebyl ani jeden konflikt. Koho to má bavit se na to koukat? Vezměte si příklad z Mitsubishi clubu, tam si lidi nevjížděj do vlasů jako tady. Držej se téma, snažej se poradit a jsou přátelští, prostě jeden celek a parta ve který se člověk cejtí dobře, dokonce se třeba těší i na nějakej ten sraz. Nedělaj rozdíly v tom jestli má někdo starýho eclipse nebo nový EVO, prostě se tam k sobě chovaj jako k sobě rovnýmu... Za to tady si každej něco dokazuje. Hádat se můžete někde na pavlači, tak proč tady? To se doma už tak moc nudíte a nemáte do čeho rejpnout, že rejpete tady do ostatních? Co z toho vlastně máte? Nějaký sebeuspokojení? Ať mi to někdo vysvětlí, abych tomu rozuměla, protože tohle jednání mi přijde naprosto zcestný. Jeden řekne to a druhej z něj udělá totálního idiota. Pak tu jeden začne zpochybňovat příspěvky ostatních jak kdyby dělal 30let automechanika v BMW a přitom píše samý nesmysly. Do toho se pustí další vůl a začne se hádat s těma předchozíma dvěma... Já tomu fakt nerozumim! Někdo tu napíše svoje vlastní zkušenosti, ale nakonec se dozví, že to vůbec není pravda a že je celou dobu za debila. BOHA JEHO fakt už mě to tu nebaví :shock: spějete k bmwklubu č.: 2 :V

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]