icecold píše:
no musíš se podívat jestli v tomto autě je klima, když ne, tak bych ji přehodil ze tvýho vraku ještě před přehozením motoru!! a až budeš dávát motor tak nezapomeň na EWS
jinak jezdít mužeš i jenom s obyč chladičem, ale jestli chceš aby ti fungovala klima tak tam potřebuješ ten klimachladič, saharu, vysoušeč kompesor atd...
To moje nabořeny mělo 2 zónovou klimu, ale to co jsem koupil má jen tu klasickou manuálni se 3ma otočnyma kolečkama.
Ale jak řikám, je to holá kastle, není tam motor, kardan, ani převodovka, ani chladiče... Takže to tam musim nacpat všechno ze svýho a zbytek dokoupit...
Sehnal jsem chladič vody pro verzi s klimou za litr od kámoše a je jak novej, takže akorát časem dokoupim tu saharu a klima chladič a mělo by to byt ok no.
Jinak auto mám v servise u známého, spravuje to profesionálně a jelikož je známý, tak mi nabídl přeskládání komplet celého spodku auta (motor, převodovka, kardan, diferenciál, řídící jednotka, chladič a kabeláž k motoru) za 12.ooo,- což je luxusni částka... Z dalši výplaty dokoupim ty blbosti co chybí a myslim si že pohoda.