BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je sob črc 05, 2025 9:00 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Chladiče E36 Coupe
PříspěvekNapsal: úte čer 14, 2011 11:41 am 

ja budu menit palubovku tak i tak, protoze v tom novym aute je ta stara bez airbagu a hlavne chcu koupit celej ten modul s panelem digi klimy a velken obc...
Je na tom hodne prace a taky se to dost prodrazi, ale aspon se necemu priucim a budu o tom aute vedet vsechno...

jinak klima se davala i do verzi ktere maji ovladaci panel se 3 koleckama, akorat to ovladani bylo dole u radicky. poslal bych foto ale pisu z mobilu tak nemuzu...

PříspěvekNapsal: úte čer 14, 2011 1:34 pm 

EdyBoyS píše:
ja budu menit palubovku tak i tak, protoze v tom novym aute je ta stara bez airbagu a hlavne chcu koupit celej ten modul s panelem digi klimy a velken obc...

ty jsi tam neměl digi klimu? pak to myslím není pouze vyměnit manuální panel za digi panel

EdyBoyS píše:
jinak klima se davala i do verzi ktere maji ovladaci panel se 3 koleckama, akorat to ovladani bylo dole u radicky. poslal bych foto ale pisu z mobilu tak nemuzu...

taky jsem to viděl, ale to není origo od bmw, to je nějaký "bastl", ale funguje to

PříspěvekNapsal: úte čer 14, 2011 3:51 pm 

paca píše:
EdyBoyS píše:

ty jsi tam neměl digi klimu? pak to myslím není pouze vyměnit manuální panel za digi panel

ja jsem vzdycky videl, ze se menila komplet cela klima, i s boxem co je v palubce

PříspěvekNapsal: úte čer 14, 2011 6:35 pm 

Saynerm píše:
paca píše:
EdyBoyS píše:

ja jsem vzdycky videl, ze se menila komplet cela klima, i s boxem co je v palubce

No v tom nabouranym autě mám manuálni dvouzónovou klimu, ale chcu právě od kámoša koupit komplet celou klimu i s tím boxem a digi panelem... Mělo by to vyjít celé i s kabeláží atd za 5 tisíc, což je relativně dobrá cena.
Pak si ještě dodělám velkej OBC atd... Jako je to drbačka, to je mi jasny, ale chci si to poladit podle sebe, ať s tím pak můžu na tuning srazy a podobně.

Ono auto z roku 1995 s digitální dvouzónovou klimou, 17 ALU kolama, podvozkem bilstein, palubnim počítačem, 2x airbagama a koženyma sedačkama, se jen tak nevidí... Na tu dobu je to naprostej luxus :P

PříspěvekNapsal: úte čer 14, 2011 9:51 pm 

by mě zajimalo jak tam budeš bastlit ty airbagy do nový kastle, bejt tebou tak z nové kastle bych vykuchal celé el svazky, a dal tam celé svazky se svý zbořky, bude to jednodušší, pač natahat jentak klimu a zbytek je celkem oser. Ono stačí, že původně to byl R4 a dal se do toho R6 tak jestli to nezbastlil už on předtebou...

a co se tyče předělání manual klimy na digital tak stačí jenom vyměnit těleso topení pod palubovkou a panel. Konektory jak u manual tak u digy klimy jsou úplně stejné takže je to jenom lego. Dělal to Maysner z bmwklubu ;)

e36 318tds compact
Obrázek

PříspěvekNapsal: úte čer 14, 2011 10:53 pm 

icecold píše:
by mě zajimalo jak tam budeš bastlit ty airbagy do nový kastle, bejt tebou tak z nové kastle bych vykuchal celé el svazky, a dal tam celé svazky se svý zbořky, bude to jednodušší, pač natahat jentak klimu a zbytek je celkem oser. Ono stačí, že původně to byl R4 a dal se do toho R6 tak jestli to nezbastlil už on předtebou...

a co se tyče předělání manual klimy na digital tak stačí jenom vyměnit těleso topení pod palubovkou a panel. Konektory jak u manual tak u digy klimy jsou úplně stejné takže je to jenom lego. Dělal to Maysner z bmwklubu ;)

Spiš nevim, jak zapojit čidla, když mi je bouračka urvala pryč...
A ani nevim kde koupit nový a kam se maji přesně umístit... to raději přenechám odborníkovi, kterej je v tomhle zaběhlej a dělá to deno-denně

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]