BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je úte čer 24, 2025 2:38 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv led 05, 2012 12:52 pm 

bude to neco spolecnyho s naftou, tedj sem zase zkousel startovat po trech dnech ,mel tendenci jako jit na dva pak tri a pak se chytil, zjistil jsem ze mam mokrej prvni vstrik ten s tim kablikem asi to tam prisava nebo tak neco,

PříspěvekNapsal: čtv led 05, 2012 1:00 pm 

ted mi rikal znamej ze jestli mi netesni prepady ze striku tak to muze taky delat,vymenim hadicky a dotahnu vse a dam vedet

PříspěvekNapsal: pon led 16, 2012 9:41 pm 

mam vyreseno-po vymene zhv. svicek, pal. filtru, kontrole zhaveni,vymene podavaciho cerpadla z nadrze a ja u nevim ceho jeste stacilo posunout vstrik. cerpadlem malinko smerem od motoru a chyta jak zamlada,dnes u nas -10 a bez problemu ,nazhavil protocil,nazhavil a na druhy protoceni motoru chytl jak nic

PříspěvekNapsal: pon led 16, 2012 10:10 pm 

takze spatne nastaveny cerpadlo?

PříspěvekNapsal: pon led 16, 2012 11:02 pm 

jo, v lete startovalo ,jak se ochladilo tak ne

PříspěvekNapsal: čtv led 19, 2012 10:05 pm 

a tak cim to teda presne bylo?

PříspěvekNapsal: pát led 20, 2012 9:03 pm 

v lete mi teklo cerpadlo,tak jsem ho vyndal a nechal opravit, vymena kompletniho tesneni ,pruzinek-jedna byla praskla,a serizeni cerpadla-300tis.
dal jsem ho tam a startovalo to,tak jsem nic neresil a ted v zime proste neslo, jinak ted jsou udajni automechanici hrozne chytri- jo to jsi to jen oddalil ,mas spatny tlaky , to delame taky u octavek a takovy keci,ale pred tim nikdo neporadil -sundej sani povol vstrikovaci cerpadlo a soupni ho malinkoo od motoru -vrsek cerpadla smerem k levemu blatniku-snad to tak staci vysvetlit ,samozr. staci malinko a vyzkousej nastartovat, jasne ze zmer vsechny svicky jestli zhavi a dost dlouho a kolik maji -kdyz jsou v motoru a nekdo ti zapne klicek tak jsem mel na kazde svicce 10.3 V,pokud zhavi vsechny stejne tak hejbni cerpadlem <,staci ;) :?:jo a doufam ze ti dava naftu podavaci cerpadlo z nadrze - vyndej hadicku z fitru a otoc klickem-kdyz tece nafta tak dobry ,jestli ne tak spatny :(

PříspěvekNapsal: stř led 25, 2012 7:26 pm 

ty rikas smerem do leva jako k ridici nebo ke spolujezdci? a kousicek to je mm nebo 2mm? jinac nafta de podavackou to uz sem tam skousel davat i balonek jako ze by min tlakovalo a prt byl to jen kec a zhavycky sou vyborny tak uvydim zkusim

PříspěvekNapsal: stř led 25, 2012 9:11 pm 

ja musel dat vrsek cerpadla jako smerem od motoru, k levemu blatniku,snad to chapes,jinak to najdes i tady http://www.rcsportmodel.sk/i/mayo/obr/116.jpg
chyta na prvni otoceni i v -10 , a teply taky,proste spatne serizenej,nastavenej predstrik,a to mam starou plechovku a nalitano 400tis.KM

PříspěvekNapsal: pát úno 27, 2015 4:28 pm 

Tak jak na studeny start
staci odpor 500 omu dat do cesty kde je čidlo teploty motoru jsou tam totiž 2 čidla jedno na teplomer na palubku a 2 na prestrik strikovacimu čerpadlu odpojit staci taky a otoceni rani na poprvé

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]