BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je úte čer 24, 2025 9:00 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: brat nebo nebrat??
PříspěvekNapsal: čtv zář 23, 2010 10:13 pm 

Zdarec baworáci, příští týden chci řešit BMW E36 325i coupe a naskytlo se mi tohle:
http://www.autobazar.cz/inzerat/483260/ ... 25i-coupe/
tak nevím, jestli pro něj zajet nebo ne?? Vím, že z fotek toho asi moc nepoznáme, ale řekl bych, že bude zachovalý...
Zdá se vám to dobrý za ty prachy??

Dík za rady. Baworákům zdar

Předmět příspěvku: Re: brat nebo nebrat??
PříspěvekNapsal: pát zář 24, 2010 7:20 am 

Těžko říct, měněný př. nárazník, kilometry asi neřešit ty co jsou na budíkách, chce to prostě vidět naživo a projet to, když tak uhádat nějakou slevu

PříspěvekNapsal: pát zář 24, 2010 7:59 am 

Jako je to 94rok úplně bez výbavy. Upřímně v německu seženeš lepší kusy za tuhle cenu. Tohle auto je tak v hodnotě 35tis a ani bych nedivila kdyby to někdo za tu cenu dovezl a tady to prodával za víc ;) Ale pokud seš jeden z těch lidí co mají blok kupovat auta ze zahraničí, tak v tom případě ukecej cenu na 50 nebo 48 (což je reálné) a auto je dobrý (pokud nechceš nic extra), ale opravdu důležité je ho vidět na vlastní oči a hlavně ho projet co dělá převodovka a motor (to je to nejdůležitější). Kolikrát mě se stalo, že na fotkách auto vypadalo luxusně a pak jsem ho nemusela ani projíždět jelikož bylo dobitý samo o sobě :lol:

PříspěvekNapsal: pát zář 24, 2010 8:43 am 

No ono vozit 325i (r.v. 91-94) z německa už nemá smysl (přihlášení cca 9tis (euro2) + dovoz, tak jsi na nějakých 15tis) a když je to "krasavec s výbavou" tak stojí minimálně 2000,- eur a výš.

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lsnbtleb1rvr

PříspěvekNapsal: pát zář 24, 2010 10:37 am 

Asi na něj kašlu no... Mám k dispozici tak 55 tisíc + nějakou zálohu na díly, kdyby bylo potřeba něco vyměnit.
ale co tak koukám, tak skoro žádná 325i nemá nic moc výbavu, když koukám na cenu cca 50 tisic

PříspěvekNapsal: pát zář 24, 2010 10:39 am 

tohle je celkem v klidu
http://auto.bazos.cz/inzerat/7270231/BM ... TOPENI.php

ale nemá nafocenej interiér a neuvádi jestli má klimu )-: takže nahovno... Jinak ty najeté kilometry pochybuju že bude pravda

PříspěvekNapsal: pát zář 24, 2010 12:25 pm 

vnitřek je asi "červený" a zajímalo by mě, čím "postříkal" ten motor :roll:

PříspěvekNapsal: pát zář 24, 2010 12:37 pm 

ten motor bych řekl že bude jen mokrej... Akorát nechápu co to tam má za spleť kabelů, to jsem ještě u žádné 325i neviděl...
Na tom netu nic moc solidního není, asi budu čekat než se něco naskytne

PříspěvekNapsal: pát zář 24, 2010 1:31 pm 

paca píše:
No ono vozit 325i (r.v. 91-94) z německa už nemá smysl (přihlášení cca 9tis (euro2) + dovoz, tak jsi na nějakých 15tis) a když je to "krasavec s výbavou" tak stojí minimálně 2000,- eur a výš.

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lsnbtleb1rvr

No nevim kde si vzal, že za přihlášení na český papíry dáš 15tis. Zaplatíš klasicky eko daň (tu platíš i za český auta). Pak normálně technickou (klasicky co platíš za každý jiný auto), přihlášení (jako za každý jiný auto), jenom přihlášení na český papíry tě vyjde cca na 3tis. Takže to vyjde kolem a kolem o 3tis víc (nemluvim o dopravě jako jsou náklady na benzín a cena převozek, který nejsou podmínkou). Ale hlavně jde o to, že auto z německa bude o 100% v lepším stavu než ty vylítaný herky u nás. A budeš mít aspoň 90% jistotu v kilometrech jelikož v německu přetáčení kiláků je trestnej čin za kterej si deš u nich sednout natvrdo. :)

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=b3wrcz1nbeis tohle by se ti nelíbilo? Taky počítej s tim, že s cenou se dá vždycky hejbat... Já byla v německu pro auto za 3400eur a odvezla jsem si ho za 3000eur

PříspěvekNapsal: pát zář 24, 2010 4:27 pm 

Píšu přihlášení s ekodaní cca 9tis, ten dovoz jsem myslel náklady na benzín.

dovozová technická cca 1500,- + emise cca 500,-, úřad = jelikož to nebude mít evropskou homologaci 2700,- (jinak 2300,- když má eh, což mají auta asi od r.v.96 a výš) + eko daň 3000,- (euro 2)

Dovoz auta ze zahraničí: počítej cca 600km do německa (kluk je z olomouce), takže 1200km *2,5 za benál = 3000,- za auto s kterým tam jedeš

auto co koupíš: převozky cca 100,- eur = 2500,-
600km * 2,5 benál = 1500,-

takže za dovoz (náklady za benál) cca 7000,-

nebo můžeš jet s vozíkem (podmínka auto s kulou nejlíp na 2tuny a řidič s Éčkem) ten přijde levnějc, jenže počítej půjčení vozíku (já můžu mít za 500,-) a spotřeba bude určo vyšší, ale stejně to vyjde tak na 4-5tis kaček za benál nebo naftu

Když tak mě Dee oprav, kde si myslíš, že nemám pravdu (nic ve zlým) ;)

PS: nedělejte z německa modlu, taky jsou tam lidi, co jezděj jak prasata a nestarají se o auta, ale většinou jsou na tom ty auta líp než u nás (kvalita silnic)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]