Nehpo:Ona celá ta debata je o opakování stejnejch věcí v trochu jinejch formách,kde si ty 2 tábory nechtěj rozumět,přičemž mi ale přijde,že obhájci jsou mnohem zabedněnější.
Myslím,že každej máme nějakej svůj život a spoustu důležitějších věcí napráci,než jen řešit tohle.Ano,členové VR,nebo lidi co jezděj na VH pravidelně věděli co se bude řešit a věděli,že se sejdou zhruba ve stejný sestavě a udělaj si to po svým,(minimálně se o to znovu pokusej)přičemž způsob,jakým to obhajujou je trochu komickej.
Výmluvy na stanovy OS potažmo až na zákony republiky:Díky tý debatě jsem si nakonec stanovy přečetl a i nějaký všeobecný pravidla fungování OS,nevidím problém,o většině věcí může rozhodnout VR a i stanovy se dají změnit pokud je vůle.
To že to všichni věděli,nebo to měli vědět...Někdo to pověsí někam,kam prokazatelně nikdo moc neleze a pak říká,ale tady to bylo,to je Vaše chyba že jste si to nepřečetli

Chápu,že by bylo přinejmenším problematický,rozeslat tu zprávu všem třeba skrz SZ,když i upozornění na ní chodí emailem.
A další klišé,že forum je jen součást klubu.Co je potom klub.Pár lidem bylo vytknuto,že tam snad lezou jen kvůli kartičkám,slevám atd. a že o tom to není,o foru taky ne,o čem teda?Za 3 roky co jsem platil členství mi nepřišla jediná pozvánka na akci pořádanou klubem (to bych si snad pamatoval) a to,že karta mi přišla asi druhej rok na vyžádání (čistě pro pořádek jsem si o ní napsal) opominu.Popravdě mám pocit,že jediná věc,která co se týče klubu fungovala bylo forum,než se do něj začali srát tyhle chytrolíni,který to ale myslej dobře...Vyměnil jsem si pár SZ i s lidma,s kterejma sme si v tom tematu moc nerozuměli a kupodivu přestože to zuřivě obhajovali,osobně byli proti.Kdo teda je vlastně opravdu pro?Dokonce i někteří co pro to zvedli ruku jsou proti...Pokud jde o to to přetransformovat na BMWsektu pro pár VyVolenejch,tak je to dobrej tah,ale bylo by možná dobrý to napsat na rovinu.