BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je pon črc 07, 2025 11:59 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř čer 15, 2011 12:01 am 

Ahoj,
Dnes jsem se stal šťastným majitelem 525TDS E39, ale mám malý problém.Auto jsem s ním již koupil a nemyslím že by šlo o nějakou megazávadu, ale potřebuji ji odstranit.Když je auto studené, normálně nastartuje a maká jak hodinky, když je ale teplé (i několik hodin odstavené) tak startér točí jak o život, ale auto prostě nechytne, ani nemá snahu, pokud se do něj ale strčí na kvalt, chytne motor okamžitě na převalení.Čím by toto mohlo být???Děkuji všem za radu.

PříspěvekNapsal: stř čer 15, 2011 3:20 pm 

no řekl bych že je to vstřikovací čerpadlo když je teplé zkud ho polít studenou vodou nebo ho nějak ochladit

PříspěvekNapsal: stř čer 15, 2011 9:14 pm 

Tak kamarádi, je tu rozuzlení.A kdo neviděl, neuvěří.BMW jsou neskutečně kvalitní stroje, protože to moje, světe div se, jezdilo víc jak půl roku s o TŘI zuby přesazeným řetězem k čerpadlu.Při výměně hlavy ve "špičkovém" serisu v obci POZORKA u NEJDKU nejen že zapomněli vrátit do nékterých aparátů motoru celkem 16 šroubů, vodicí kladku klínového řemenu zavařili CO2 k trubičce ze železa a aby se točila, vyřešili to povoleným šroubem, ale ten ID.OT který tam auto měl 3 měsíce na opravu poskládal rozvody asi podle náodu na škodu 120 a bývalému majiteli zdůvodnil to že mu auto nestartuje a musí se roztlačovat díky vadnému čerpadlu v nádrži a padající naftě.Majitel uvěřil a rodinu zaměstnával roztlačováním auta. :) naštěstí jen párkrát a motoru neublížili, takže po správném nastavení a přesazení rozvodů, autí vrní jako zamlada a já tímto děkuji všem zainteresovaným "umělcům" kteří bývalému majiteli potvrdili naprosto nesmyslnou diagnózu a mě tak dopomohli k vysněné E39 za cenu zhnilého favorita. :lol: :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: stř čer 15, 2011 10:04 pm 

tak to je haluz :D bývalý majitel se těd musí třískat do hlavy :lol:

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]