PeteBMW píše:
Hele , Jéňo máš opravdu talent na slohovky. Já nejsem žádnej profík,sem jen obyč kluk, co se občas hrabe ve svoji 320i. Uznávám, že to bylo napsano trochu sarkasticky vůči tomu mechanikovi, no ale snad sem týpkovi trochu pomohl.. No, jestli jsem ovšem nepomohl - třeba bys tomu klukovi mohl poradit ty, když už si napsal takovou slohovku - ovšem rada nikaj nič... Já se přece taky rád poučím od odborníka!
Ale,ale,alééé!!!! Co najednou tolik zkromnosti co až zavání dojmem podceňování se,co??? To frajeři nedělaj tohlenc to. Tak kurva napíšu- ne Jéňo,jsou tam prostě kabely a na konci každý tu malou cívku zkrátka má a za tím si stojim a celý certifikáty si strč do prdele! I s tebou! Jako draku....já bych to vzal normál,nejsem urážlivka! Jen jsem opravdu nemohl tušit že jsi jen obyčejný kluk co se občas pohrabe ve svojí 320i jako injekšn. Naopak už jsem po přečtení tvé sarkastické odpovědi cítil srovnatelnou konkurenci a u odstavce o typologii BMW motorů mě pomalu vomejvaly jak asi těžký protihráč zřejmě budeš!
Jenže pak jsem si na netu zjistil schánějíc se o tom kde se ta typologie vyučuje ,co je to za vědu a typama čeho se vlastně zaobírá. samozřejmě postupně mi docházelo že kecáš a že nic takového se nestuduje a i pár postřehů z textů jasně dokazovalo že o autech víš úplný hovno a vlastně jsem tě pod tíhou křížové slohovky dohnal k tomu že se vlastně nyní sám doznáváš (viz. "jsem jen obyčejný kluk co..bla...bla...bla....") a alibi jako "snad jsem tomu týpkovy trochu pomohl" na mě neplatí. Vlastně jsi všechny rady poskytoval nakonec v dobré víře s přesvědčením ve správnost věci,ne? Jenže na to jsou paragrafy kamaráde a vnich to takhle doslova stojí, pozor na to! Z toho kouká takovejch 15let flastru!!!!
Né kecám,jsem chtěl udělat jakože sranda!
A když už mě hecuješ k odpovědi,tak tady je: Může to být spousta věcí,ale osobně sázím na vadnou cívku zapalování,možná že i neblbne jen jedna ale tak 2.
Jen pro upřesnění - co to bylo za diagnostiku že nenapsala výpadky v zapalování a to může zjistit z tolika aspektů od složení výfukových plynů až po k.o.vstřik samotnej. To tě napíchnul někdo doma,nebo v servisu??? Stačí:-)))