BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je ned čer 08, 2025 1:17 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Interier e36tky
PříspěvekNapsal: čtv črc 15, 2010 8:23 pm 

Mám docela zajímavý dotaz... Když budu chtít vyměnit sedačky ve 36tce tak jaký sedačky tam můžu nacpat? Budou tam pasovat třeba z e46tky? Napadlo mě to teď a nikdy jsem to nijak neřešila, tak se ptám jestli s tim třeba nemá někdo zkušenosti? Z 5er by se tam nevešli, ale z e46tky by tam mohli pasovat, ale jak je na tom elektrika když budu chtít zapojit výhřev? :oops:

Předmět příspěvku: Re: Interier e36tky
PříspěvekNapsal: pát črc 16, 2010 10:13 pm 

z E46 uz jsem v 36 sedacky videl. na netu. ale pouze predni
vyhrev natahas bud do pojistkovky jako origo, ale v pojistkovce neni zapojena pojistka(y) a musi se to dotahat dal
ja to resil nalezenim spinanyho plusu (po otoceni klicku) a na to jsem pres pojistku napojil vyhrev. hledal jsem silnejsi drat (pod volantem) a pres 15A pojistku mi to funguje, i se zadnima el. okynkama

PříspěvekNapsal: pát črc 16, 2010 11:13 pm 

Tvůj "zajímavý dotaz" je na netu zodpovězený asi milionkrát včetně fotek a návodů, a to i v češtině :lol:

PříspěvekNapsal: sob črc 17, 2010 10:36 am 

archeolog píše:
Tvůj "zajímavý dotaz" je na netu zodpovězený asi milionkrát včetně fotek a návodů, a to i v češtině :lol:

Tak proč sem teda nehodíš nějakej odkaz?? :| Myslíš, že mě baví sedět u počítače a hodiny hledat jednu věc? Jsem myslela, že od toho tady mám vás, který víte kde to je a jen mi sem hodíte nějaký info!

Maysnerovi samozřejmě děkuji ;)

PříspěvekNapsal: sob črc 17, 2010 11:52 pm 

Dee píše:
[ Myslíš, že mě baví sedět u počítače a hodiny hledat jednu věc? Jsem myslela, že od toho tady mám vás,

Ó pardón velkomožná paní, samozřejmě si v pondělí vezmu volno a strávím ty hodiny u netu za vás, abyste se nemusela obtěžovat :V

Kdybyste to náhodou nemohla nedočkavostí vydržet, začal bych tady :
www.bmwklub.cz
www.e30.cz
www.google.com

PříspěvekNapsal: ned črc 18, 2010 10:32 am 

Asi si mě blbě pochopil, nemám vás od toho aby jste mi to našli. Ale ty kteří vědí kde to je by mi mohli třeba poslat odkaz abych nemusela ty hodiny u toho kompu sedět. Archeologu už to prostě neřeš a nepomáhej někomu komu pomoc nechceš ;) Víc už od tebe nechci.

PříspěvekNapsal: úte črc 20, 2010 8:36 pm 

archeolog píše:
Dee píše:
[ Myslíš, že mě baví sedět u počítače a hodiny hledat jednu věc? Jsem myslela, že od toho tady mám vás,

Ó pardón velkomožná paní, samozřejmě si v pondělí vezmu volno a strávím ty hodiny u netu za vás, abyste se nemusela obtěžovat :V

Kdybyste to náhodou nemohla nedočkavostí vydržet, začal bych tady :
http://www.bmwklub.cz
http://www.e30.cz
http://www.google.com

Ještě můžeš chlape ve svý chtivosti "pomáhat" přidat všechny odkazy na kluby s BMW a všechny možný vyhledávače. To je bomba pomoc.

to Dee: Ale pravda je, že to už někde bylo probrané (mám pocit že na Bimmerforums i s fotodokumentací) a sedačky (přední) z E46 do E36 jdou. Zadní se musí upravit komplet konstrukce sedačky.
Osobně jsem to chtěl vyměnit taky, ale už by to nebyla E36 ale paskvil. Raději sportovní originály, nebo nechat u dobrýho čalouníka přetvarovat a oživit ty stávající.

PříspěvekNapsal: stř črc 21, 2010 5:27 am 

No mě by spíš šlo jen o ty přední sicny..... Mkový ušáky by se mi líbili, ale jsou už tak trochu nesehnatelný a když jsou pěkný tak zase drahý. Nebo aspoň jsem neviděla žádnej inzerát :? Na interiér e46tky jsem narazila :roll: :D

PříspěvekNapsal: stř črc 21, 2010 4:49 pm 

Dee píše:
No mě by spíš šlo jen o ty přední sicny..... Mkový ušáky by se mi líbili, ale jsou už tak trochu nesehnatelný a když jsou pěkný tak zase drahý. Nebo aspoň jsem neviděla žádnej inzerát :? Na interiér e46tky jsem narazila :roll: :D

No a co třeba Ebay nebo polské Allegro. Sice jsem tam nekupoval velké věci, ale myslím že při troše štěstí a trpělivosti se dají sehnat věci docela za příjemné peníze.
Nebo (zase bych to řešil já) koupit starší sporty a nechat přečalounit.

PříspěvekNapsal: čtv črc 22, 2010 7:46 am 

No jo, ale zase ta doprava něco stojí... :( a takovej interier není úplně lehkej. A hlavně nemám registraci na ebay, jedině to koupit přes někoho. Kolik by mě asi stálo přečalounění předních sedaček do alcantary? Kůži určitě nechci, nesnášim v létě jak je to rozpálený a pak se na tom nedá ani sedět :(

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]