BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je ned čer 08, 2025 10:33 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Interier e36tky
PříspěvekNapsal: čtv črc 22, 2010 2:35 pm 

Dee píše:
No jo, ale zase ta doprava něco stojí... :( a takovej interier není úplně lehkej. A hlavně nemám registraci na ebay, jedině to koupit přes někoho. Kolik by mě asi stálo přečalounění předních sedaček do alcantary? Kůži určitě nechci, nesnášim v létě jak je to rozpálený a pak se na tom nedá ani sedět :(

Na Ebay si najdeš co chceš, máš tam cenu dané věci i cenu dopravy na potom se domluvíš s někým kdo na Ebay nakupuje (třeba i já). A můžu říct že většina věcí co mi přišla ze zahraničí byla lépe balena než na vnitrostátní poště.
A do Alcanary cenovku nevím ale určitě bude Alcantara dražší než práce nehledě na to, že už by si musela (spíš měla) dát do ladu celý interier. Mám dobré zkušenosti s imitací alcantary a cenovka této látky je asi 3x-4x nižší. Odkazy na čalouníky a firmu co prodává imitaci alcanary dodám za chvíli.

PříspěvekNapsal: čtv črc 22, 2010 3:26 pm 

Na webech, které tu už nesmím zmiňovat je člověk, který dodává alcantaru v podstatě za cenu koženky. Potom je to už jen o tom najít někoho, kdo to kvalitně udělá.

PříspěvekNapsal: čtv črc 22, 2010 3:38 pm 

archeolog píše:
Na webech, které tu už nesmím zmiňovat je člověk, který dodává alcantaru v podstatě za cenu koženky. Potom je to už jen o tom najít někoho, kdo to kvalitně udělá.

Počkej, kolik Ti je, chodíš do školky že se hned urazíš jak malé děcko ? Určitě víš že jmenovat weby a stránky je úplně k ničemu když nedáš konkrétní informaci.
Cenu mají přímé informace a ne všeobecné nic neříkající odkazy. Pokud ty informace máš, tak sem s nimi. Dee na ně čeká.

To Dee: Třeba u Prahy : http://www.roudnicky.cz/

PříspěvekNapsal: čtv črc 22, 2010 3:57 pm 

Olda H píše:
Počkej, kolik Ti je, chodíš do školky že se hned urazíš jak malé děcko ?

Já se neurážím, já jsem napsal, kde to najde, jen musí holt párkrát kliknout.
Olda H píše:
Dee na ně čeká.

To jsem si všiml, že jen čeká. Nemám opravdu v hlavě všechny odkazy z několika fór, nevidím důvod, proč by si to nemohla na odkazech, které jsem jí napsal najít sama a měl bych to hledat za ní ? Pokud ji obtěžuje si na daném fóru kliknout na "hledat", potom napsat třeba alcantara a projít si pár topiců, které z toho vypadnou, tak to se opravdu asi nikdy nedočká.
Já se jí pomoc snažil a vysloužil jsem si jen nadávky a prosbu, ať už jí neradím, čili se vlastně za náznak s alcantarou omlouvám :cry:

PříspěvekNapsal: čtv črc 22, 2010 4:21 pm 

Olda H píše:

Tuhle společnost znám a moc levný nejsou. Jsem slyšela někde u Dobříše, že je to hodně levný nebo na slovensku je společnost která to dělá fakt za hubičku a dokonce by se prej vyplatila i ta cesta (ale je to jen z doslechu)... mě jde o to když mám alcantaru v autě a když koupim kožený ušáky, tak si nechám přečalounit jen ten předek. Zatím je to jen myšlenka, ale někdy v budoucnu bych to chtěla nějak změnit. Přeci jenom pohodlí při "sportovnější" jízdě je supr a ne když tam lítáš ze strany na starnu :lol: Ale zase skořepiny nechci jelikož ty nejsou pohodlný vůbec :lol:

PříspěvekNapsal: čtv črc 22, 2010 4:22 pm 

archeolog píše:
Olda H píše:
Počkej, kolik Ti je, chodíš do školky že se hned urazíš jak malé děcko ?

Já se neurážím, já jsem napsal, kde to najde, jen musí holt párkrát kliknout.
Olda H píše:
Dee na ně čeká.

To jsem si všiml, že jen čeká. Nemám opravdu v hlavě všechny odkazy z několika fór, nevidím důvod, proč by si to nemohla na odkazech, které jsem jí napsal najít sama a měl bych to hledat za ní ? Pokud ji obtěžuje si na daném fóru kliknout na "hledat", potom napsat třeba alcantara a projít si pár topiců, které z toho vypadnou, tak to se opravdu asi nikdy nedočká.
Já se jí pomoc snažil a vysloužil jsem si jen nadávky a prosbu, ať už jí neradím, čili se vlastně za náznak s alcantarou omlouvám :cry:

Poslouchej, nechtěl jsem už reagovat, ale buď si se zasekl na jedné myšlence že Ti každý chce jen ubližovat, nadávat a zakazovat, nebo si postižený a je to zralé na léčbu. Ještě jednou říkám, že Ti nikdo nenadává jen je třeba dávat co možná nejpřesnější informace. To že jsem napsal že na ně Dee čeká neznamená že někdo bude hledat za Dee. To znamená že pokud má někdo uložený odkaz na kdejakou zajímavost nebo informaci, tak ji poskytne (pokud chce a nebrání se tomu). NIKDO a ještě jednou říkám NIKDO nechce aby si trávil Ty nebo někdo jiný na netu hodiny a hledal. To musí každý sám.

PříspěvekNapsal: čtv črc 22, 2010 4:25 pm 

Dee píše:
Olda H píše:

Tuhle společnost znám a moc levný nejsou. Jsem slyšela někde u Dobříše, že je to hodně levný nebo na slovensku je společnost která to dělá fakt za hubičku a dokonce by se prej vyplatila i ta cesta (ale je to jen z doslechu)... mě jde o to když mám alcantaru v autě a když koupim kožený ušáky, tak si nechám přečalounit jen ten předek. Zatím je to jen myšlenka, ale někdy v budoucnu bych to chtěla nějak změnit. Přeci jenom pohodlí při "sportovnější" jízdě je supr a ne když tam lítáš ze strany na starnu :lol: Ale zase skořepiny nechci jelikož ty nejsou pohodlný vůbec :lol:

Jasně rozumím...Jo když si vzpomněla Slovensko, tam jsou schopni ušít opravdu velice pěkné přesné potahy : MAD : http://www.autopotahy.sk/. Cenovka za potahy na obyč sedačky komplet za 4600,- Kč . Ale opravdu kvalita.

...a ne když tam lítáš ze strany na starnu... :lol: tak to musíš ještě přibrat aby si byla natěsno :lol:

PříspěvekNapsal: čtv črc 22, 2010 6:11 pm 

Olda H píše:
Poslouchej, nechtěl jsem už reagovat, ale buď si se zasekl na jedné myšlence že Ti každý chce jen ubližovat, nadávat a zakazovat, nebo si postižený a je to zralé na léčbu. Ještě jednou říkám, že Ti nikdo nenadává jen je třeba dávat co možná nejpřesnější informace. To že jsem napsal že na ně Dee čeká neznamená že někdo bude hledat za Dee. To znamená že pokud má někdo uložený odkaz na kdejakou zajímavost nebo informaci, tak ji poskytne (pokud chce a nebrání se tomu). NIKDO a ještě jednou říkám NIKDO nechce aby si trávil Ty nebo někdo jiný na netu hodiny a hledal. To musí každý sám.

Děkuji za diagnózu svojí osoby.
Pro mě osobně, když něco sháním a někdo jiný mi napíše viděl jsem to na fóru XY.cz, tak mu poděkuju a najdu si to tam. Když jsem tedy v dobré víře dal podobnou radu, dostal jsem div ne vynadáno. Pro většinu lidí dostačující rada, která pomůže.
Tady zřejmě ideální odpověď měla holt znít tady je návod s obrázky, v češtině, sedačky věnuju, dovezu a namontuju (až je nechám přečalounit).
Pokud bych měl uložený přímý odkaz, tak ho sem samozřejmě postnu.

PříspěvekNapsal: čtv črc 22, 2010 6:57 pm 

archeolog píše:
Pro mě osobně, když něco sháním a někdo jiný mi napíše viděl jsem to na fóru XY.cz, tak mu poděkuju a najdu si to tam. Když jsem tedy v dobré víře dal podobnou radu, dostal jsem div ne vynadáno. .

Já nepotřebuju poslouchat urážky na svojí osobu, že nejsem schopná si to najít někde na googlu... Ano to klidně můžu... Dokonce jsem si to i našla! Ale nemám zkušenosti s výměnou sedaček z e46tky do e36tky a nevím jestli se to vůbec vůbec vyplatí a jestli to nebude naškodu. Proto jsem chtěla trošku konverzovat na tohle téma a ne poslouchat urážky, proto jsem taky napsala že už radši od tebe ani nic nechci :roll:

PříspěvekNapsal: čtv črc 22, 2010 11:10 pm 

Dee píše:
Proto jsem chtěla trošku konverzovat na tohle téma a ne poslouchat urážky, proto jsem taky napsala že už radši od tebe ani nic nechci :roll:

Jediný, kdo tu někoho urážel jsi byla ty, já bych klidně konverzoval, ale moje rady ti evidentně nešly pod nos a abych já ti radil a ty ses do mě navážela, tak to sorry :roll:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]