Díky,jako byla to blbá práce,strávil jsem na tom cca 25 hodin,ale s výsledkem jsem spokojen.
Stručný návod: Nejdřív odstranit lak,to je ta nejhorší práce. Koupil jsem nějakej odstraňovač nátěrů,už ani nevim jak se to jmenovalo,ale v drogerii paní poradila dobře a fungovalo to. Natřeš to a pak plastovou stěrkou odrbat ten lak,chce to opatrně aby se kola moc nepoškrábaly. No a když je lak dole,tak vybrousit pod vodou (požil jsem na to smirk 600,1200 a 2000) chce to co nejlíp,protože je pak každej škrábaneček vidět... A nakonec samotné leštění,pastu a kotoučky jsem objednal zde
http://www.chromtechnik.cz/p_info/551-s ... mm/?Lang=1 a ještě před tim jsem je zasypal dotazy jak na to a atd a musim říct,že pán je strašně ochotnej... Kotouček jsem upnul do vrtačky a tradá na to,šlo to poměrně dobře a to je asi tak všechno...
Asi takhle,není to jako od profíka,ale hřeje mě u srdce to,že jsem to zmáknul sám a navíc jsem ušetřil

Akorát ty šroubky jsem posílal DVORISovy z E30 klubu,protože na ně jsem si netroufnul a výsledek je parádní.
Jo a jsou to 17" ky,18"ky jsou na české silnice už moc