BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je sob čer 07, 2025 1:45 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř bře 17, 2010 1:58 pm 

elektrik píše:
idealní by bylo kdybys koupil celé auto na díly s tim správnym motorem a přeházel to. Vyjde to nejlevnějš. Klidně nějakou bouračku nebo něco bez papírů to je fuk jen ne nic kradenýho. Zbastlíš z toho klidně M3 když na to přijde a když to bude udělaný dobře tak to nemusí bejt žádnej bastl. Já mam auto taky překopaný a vypúadá to jak nějakej bastl? Ne! Všude kam se podíváš tak je to pěkně udělaný.

a menil si aj pocet valcov? ak ano, ako to mas s papiermi? a pozeram ze si z Plzne.ja som v plzni na VS tak ak by si mal niekedy cas, by som sa rad na to tvoje pozrel.hm?

PříspěvekNapsal: čtv bře 18, 2010 1:52 am 

dethXtreme píše:
elektrik píše:
idealní by bylo kdybys koupil celé auto na díly s tim správnym motorem a přeházel to. Vyjde to nejlevnějš. Klidně nějakou bouračku nebo něco bez papírů to je fuk jen ne nic kradenýho. Zbastlíš z toho klidně M3 když na to přijde a když to bude udělaný dobře tak to nemusí bejt žádnej bastl. Já mam auto taky překopaný a vypúadá to jak nějakej bastl? Ne! Všude kam se podíváš tak je to pěkně udělaný.

a menil si aj pocet valcov? ak ano, ako to mas s papiermi? a pozeram ze si z Plzne.ja som v plzni na VS tak ak by si mal niekedy cas, by som sa rad na to tvoje pozrel.hm?

Já tu přestavbu nedělal, dělal jí púvodní majitel. Byla to výměna osmivál za osmivál. Ty motory na pohled vypadají stejně. Jestli chodíš na západočeskou univerzitu na borech tak tam denně kolem jezdim....
Možná si už viděl a slyšel ten řev....jezdim kolem jak s 535 tak 540 :)
mrknou se určo můžeš za to ani nic chtít nebudu:)))

PříspěvekNapsal: čtv bře 18, 2010 11:17 pm 

To je zase diskuze. už to snad vidím po sto padesáté. Tohle se ti nikdy nevyplatí.
Takovejch umělcu tady bylo a vždy každému vyjde líp prodat a koupit silnější.

Defakto by jsi musel všechno odstrojit a dát vše z jineho auta. Elektriku podvozek brzdy .... prostě to beru jako pokud o vtip. Dneska ty auta jsou zadarmo pomalu.
Za 50-100tisic koupíš už 6vál co jede.

Nechapu mlade kluky co si koupí 4vál a pak furt přemejšlí jak tomu vyměnit motor za 6vál.
Přesto že to vyjde draž než ten 6vál samotnej ..

PříspěvekNapsal: pon bře 22, 2010 12:58 am 

elektrik píše:
dethXtreme píše:
elektrik píše:

Já tu přestavbu nedělal, dělal jí púvodní majitel. Byla to výměna osmivál za osmivál. Ty motory na pohled vypadají stejně. Jestli chodíš na západočeskou univerzitu na borech tak tam denně kolem jezdim....
Možná si už viděl a slyšel ten řev....jezdim kolem jak s 535 tak 540 :)
mrknou se určo můžeš za to ani nic chtít nebudu:)))

chodim na medinu,ale mam intrak na BORECH:D a je mozne ze som ta aj pocul....ale to skvor vecer tu zvyknu hucat vyfuky, tak neviem ci si to ty, alebo nie :D ...no tak ja by som sa pozrel.ajtak tu skoro nikoho nepoznam, a nemam tu velmo co robit,tak by som aspon spoznal novych ludi,a tak...co ty na to?:D

PříspěvekNapsal: pon bře 22, 2010 1:05 am 

Filozof píše:
To je zase diskuze. už to snad vidím po sto padesáté. Tohle se ti nikdy nevyplatí.
Takovejch umělcu tady bylo a vždy každému vyjde líp prodat a koupit silnější.

Defakto by jsi musel všechno odstrojit a dát vše z jineho auta. Elektriku podvozek brzdy .... prostě to beru jako pokud o vtip. Dneska ty auta jsou zadarmo pomalu.
Za 50-100tisic koupíš už 6vál co jede.

Nechapu mlade kluky co si koupí 4vál a pak furt přemejšlí jak tomu vyměnit motor za 6vál.
Přesto že to vyjde draž než ten 6vál samotnej ..

hmm...ja som na zaciatku pisal ze mam fakt dobry dvovod preco by som do toho isiel-respektive preco nad tym uvazujem, a preto som napisal, aby mi poradil niekto kto s tym ma skusenost, popripade o tom vie nieco viac...ze za 50-100 T zozeniem dobry 6 valec je sice pravda,ale neverim ze za tu cenu bude v dobrom stave aj co sa tyka karoserie a ostatnych veci mimo motora,teda bez dalsej investicie len do karoserie... a to je jeden z dvovodou preco by som to rad riesil takto :)

PříspěvekNapsal: úte bře 23, 2010 5:21 pm 

ver mi je to kokotina bez ohladu na to aku super karoseriu mas... proste bud menit 1,6-1,8 za iso alebo R6 za vykonnejsi R6 ale takto urcite nie.... ja viem ze si toto nechcel pocut ale je to proste tak :roll:

PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 4:08 pm 

Ale houby kašli na ně udělat se dá cokoliv. když to chceš tak to udělej a nenech si do toho kecat.
Vždyť tam lidi rvou i dvanáctiválce:)
Ona to nebude zas tak složitá přestavba:) Za prázdniny to máš udělaný.
Já tedka mam dost práce ale příští týden tak můžem pokecat ještě se domluvíme:)

PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 4:58 pm 

nehpo píše:
ver mi je to kokotina bez ohladu na to aku super karoseriu mas... proste bud menit 1,6-1,8 za iso alebo R6 za vykonnejsi R6 ale takto urcite nie.... ja viem ze si toto nechcel pocut ale je to proste tak :roll:

to je v pohode.som vdacny za kazdy nazor..no ja si to este rozmyslim...zalezi este na vela okolnostiach :)

PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 4:59 pm 

elektrik píše:
Ale houby kašli na ně udělat se dá cokoliv. když to chceš tak to udělej a nenech si do toho kecat.
Vždyť tam lidi rvou i dvanáctiválce:)
Ona to nebude zas tak složitá přestavba:) Za prázdniny to máš udělaný.
Já tedka mam dost práce ale příští týden tak můžem pokecat ještě se domluvíme:)

tak posli mi do SZ icq ak chces, a mozme sa dohodnut :)

PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 5:21 pm 

Pokud máš 50-100 tis. na přestavbu, tak za ty peníze už koupíš pěkné auto - šestivál. A můžeš si vybírat, jestli 323, 325 nebo 328. Nehledě na to, že šestivál bude mít kromě jiného na 90% lepší výbavu. A to, za co prodáš čtyřvál ti zbyde na případnou údržbu nebo benzín. Pokud koupíš šestivál kolem kila, tak když budeš dobře vybírat, ani té údržby moc nebude třeba. Aut je na výběr mraky i v ČR, díky tomu, že se teď auta moc neprodávají se dá i u nás sehnat pěkný auto za slušný peníze.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]